Sonika 16.04.2008 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A ja myślałam ze to nadal zjecia z Londynu Ale masz zadbane obejście Latwo dbać, bo ogród nie jest duży tylko kopać było z jakiś powodów ciężko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Soniczko, mi nie tylko barierka się znudziła Mnie tam jeszcze nic się nie znudziło, ale jak widać wszystko przede mną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A ja myślałam ze to nadal zjecia z Londynu Ale masz zadbane obejście Latwo dbać, bo ogród nie jest duży tylko kopać było z jakiś powodów ciężko . dziwnie podejrzane te powody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A jak duży masz ten ogród może i ja bym za jakiś czas powalczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A ja myślałam ze to nadal zjecia z Londynu Ale masz zadbane obejście Latwo dbać, bo ogród nie jest duży tylko kopać było z jakiś powodów ciężko . dziwnie podejrzane te powody... Już raz poszła plotka, nawet gratulacje były, ale to nie to o czym myślisz Aniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A jak duży masz ten ogród może i ja bym za jakiś czas powalczyła Mały, niecałe 3 ary. A Ty Miko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A jak duży masz ten ogród może i ja bym za jakiś czas powalczyła Mały, niecałe 3 ary. A Ty Miko? my mamy 1200 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie wyobrażam sobie kopać 1200 m samej . Przy moim maleństwie namachałam się, że hej. Ale podobno nie ma rzeczy niemożliwych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie wyobrażam sobie kopać 1200 m samej . Przy moim maleństwie namachałam się, że hej. Ale podobno nie ma rzeczy niemożliwych . minus dom ale i tak nie dam raczej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Soniko, czytam i oglądam Twoje królestwo i dzisiaj postanowiłam w końcu napisać, że......Twoja trawa jest piekna i bardzo ale to bardzo tesknię za momentem, kiedy u mnie tez tak bedzie. Teraz mam przed i za domem jedno wielkie błotnisko i rozkopaną zepsuta oczyszczlanię....i glina, glina jak okiem siegnę.....Ale pocieszam się tym, że jak piszesz u ciebie też najpierw był ugór a teraz.......bardzo ładna zielona trawka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.04.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ugór był straszny i chwaściory po pachy . Kopałam całe zeszłe lato. Praca była bardzo mozolna, bo centymetr po centymetrze podrzucałam ziemię na widłach wyjmując różne różności , a było tego, nie powiem. Końca nie było widać, a za plecami już rosło nowe pokolenie chwastów. Chyba to lubię . Na pewno dasz radę Wasiek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Soniko, z tych moich emocji nie miałam kiedy napisać, jak Ci się ten trud opłacał Ogródeczek wyszedł jak marzeni . Jak jeszcze roślinki podrosną, to się nie będzie można napatrzeć. A trawka - tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.04.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Roślinek jeszcze nie ma , tzn. z tyłu nie ma, tam znowu kopię , boki na odmianę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Wow! jaka piękna trawa w Twoim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Sonis, jak juz tak kopiesz, to moze kopnij mnie w d.. przy okazji... bosh jak mi sie nic nie chce jakies przesilenie wiosenne albo cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.04.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Wow! jaka piękna trawa w Twoim ogrodzie Dzięki INEZ , sama się dziwię, że tak mi się z tą trawą udało. A kiedyś było tak : http://images31.fotosik.pl/221/e3fef0c49e1491eemed.jpg Moje na szczęście tylko do końca tych badyli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.04.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Niestety na mnie nie licz Mohag, sama musiałam się nieźle kopnąć, żeby kopać . Jedyna co mi się chce to spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Sonis, jak juz tak kopiesz, to moze kopnij mnie w d.. przy okazji... bosh jak mi sie nic nie chce jakies przesilenie wiosenne albo cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Soncia buziaki od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Soniko, piękna ta Twoja trawa! Porównównując zdjęcia, mogę jedno napisać warto było! Ale jak Ty tego dokonałaś, to nie wiem? Musiałaś się i ziemię mocno kopać . Iglaczki przed domem też piękne ... Co tam schowałaś pod gałęziami ze świerku? A co z barierką? Kiedy nam pokażesz efekt finalny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts