TomKa 06.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dokładnie, ja bym najchętniej nadal żyła bez . Dla mnie też się podoba, ta naturalna balustrada . Soniko, wyobraź sobie, że z tymi kwiatami mam największe problemy. Zarówno maranta, jak i gloksynia długo u mnie nie stały... , ale rzeczywiście gloksynie są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Dokładnie, ja bym najchętniej nadal żyła bez . Dla mnie też się podoba, ta naturalna balustrada . Soniko, wyobraź sobie, że z tymi kwiatami mam największe problemy. Zarówno maranta, jak i gloksynia długo u mnie nie stały... , ale rzeczywiście gloksynie są piękne! może w złym miejscu?? maranta i calathea, bo to prawie to samo lubią widno, ale nie słonecznie. Najlepiej u mnie rosną w oddaleniu 1-2 metry od okna. I odpukać bo niczym ich nie faszeruję (chodzi mi o odżywki) a coraz to nowe odnogi przybywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.05.2008 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Soniczko powiedz mi jaki to impregnat do kostki? Interesuje mnie także, czy po naniesieniu zmienia się tylko kolor kostki? Czy może powierzchnia staje się bardziej gładka? Nie pamiętam nazwy Maylandziu, ale gdzieś na poprzednich stronach chyba napisałam - w wolnej chwili poszukam. Impregnować można dopiero jakiś rok po ułożeniu, coś tam powinno się z niej najpierw wypłukać. Chyba staje się bardziej gładka, bo brud z niej ścieka, a nie wsiąka, ale piruetów nie kręcimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.05.2008 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Przyjszłam zajrzeć co ciekawego po "łikendzie" słychać Właśnie Soniczko, wiem, że mi kiedyś mówiłaś czym impregnowałaś kostkę ale nie pamiętam a po trzech latach wypadałoby już chyba zaimpregnować...chociaż z drugiej strony na razie nic się nie dzieje...ale z trzeciej strony podoba mi się taka "mokra" kostka.. Walczę z chwastami Jolu, bo mam zamiar wkrótce coś posadzić. Nazwę impregnatu znajdę - obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.05.2008 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dokładnie, ja bym najchętniej nadal żyła bez . Dla mnie też się podoba, ta naturalna balustrada . Soniko, wyobraź sobie, że z tymi kwiatami mam największe problemy. Zarówno maranta, jak i gloksynia długo u mnie nie stały... , ale rzeczywiście gloksynie są piękne! U mnie jakoś żyją - jeszcze . Często je pryskam. A gloksynia jest wieloletnia TomKo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.05.2008 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Moje też, jak Twoje Aniu, stoją z dala od okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.05.2008 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 anula302 - zdjęcia kuchni wkleję jeszcze raz, ale później, bo lecę do pracy. Miłego dnia wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.05.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Obiecane zdjęcia kuchni: http://images33.fotosik.pl/222/35d0f607b5b932f1med.jpg http://images33.fotosik.pl/164/66cdb5fb45f6a4d0med.jpg http://images34.fotosik.pl/163/5be3cd18bddedec7med.jpg http://images32.fotosik.pl/126/b827ad6b0e899a80med.jpg http://images27.fotosik.pl/149/fdbdf04636174ce7med.jpg i trawnika, który pięknie się zagęszcza http://images34.fotosik.pl/245/c90120678d864841med.jpg http://images27.fotosik.pl/208/23f2d3122653323bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.05.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 o cie Karol juz lece z kocem wylozyc sie na tej trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Soniko, trawa pięknieje w oczach Myślę, że sporo Twojego serca się w niej znajduje bo tylko przy pracy z srcem są takie efekty... I oczywiście jak zwykle z przyjemnością oglądam kuchnię Jak szerokie jest to przejście z kuchni? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 trawka jak z obrazka ja też chcę taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 11.05.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Kuchnia jak i trawa super. Trawnik przybiera na sile w oczach, strach się bać co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Soniko - piękna kuchnia A trawnik jak marzenie i straszliwie Ci go zazdraszczam Też taki chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ale masz Super trwanik - też chcę taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.05.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Soniczko, piękna ta Twoja trawka! I kto tu pisał o łysych plackach ??? A gloksynia jest wieloletnia TomKo? Tak, wieloletnia. Postępujesz z nią tak, jak z innymi cebulami, bulwami, ale moje ginęły zupełnie w doniczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.05.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam wszystkich , trochę mnie nie było, bo zajęta byłam pracami ogródkowymi i przyznać muszę, że wciągnęło mnie to "że hej" . Rabatki zryte, przeryte, chwasty powyciągane i jak dobrze pójdzie, a pogoda dopisze, w przyszłym tygodniu będziemy sadzić rośliny - już nie mogę się doczekać . A tym czasem na froncie nastąpiło przemeblowanie , bo bratki jednak zaczynają już marnieć. Miałam je wyrzucić, ale zrobiło mi się ich żal i przesadziłam do tyłu, a ich miejsce zajęły niecierpki. Mam nadzieję, że te niecierpki będą kwitły całe lato. Trawa chyba znowu głodna, ale nie wiem czy mam ją nawozić, bo jeszcze nie minęły dwa miesiące od poprzedniego razu. Może lepiej jeszcze odczekać . Pozdrawiam serdecznie wszystkich czytaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.05.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 a u mnie bratki nadal ładne tylko, że ja mam ich mało za to przybywa mi coraz to więcej iglaków, nie mogę sie oprzeć ich urokowi, zwłaszcza teraz, jak mają takie żółciutkie przyrosty a po niecierpki jadę po niedzieli, tylko czekam na pogodę... U Ciebie wyglądają super a to z tyłu takie zielone w kępkach to co to masz? Wrzosiec?? Bo nie ma ich na zbliżeniu http://images24.fotosik.pl/219/c4f744330107a962med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Sonika, wiedziałam że Twoje milczenie jest zapowiedzią kolejnej niespodzianki Napracowałaś się ale jaki super efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Aniu, przy schodach z tyłu rosną wrzośce. Dwa mi padły i teraz czekam aż zakwitną, bo nie pamiętam w jakim są kolorze . Z niecierpkami też problemy, bo strasznie dużo chcą pić i wciąż je podlewam. Ciekawe kiedy im przejdzie, jeśli w ogóle . Chyba przez te niecierpki nie pojadę na wakacje . Amtlo, napracowałam się nie powiem, ale teraz jak sobie popatrzę to tak mnie cieszy, że szkoda gadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.05.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Co tu powiedzieć - jak zawsze cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts