rrmi 26.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 I ja bym polezala na takiej eleganckiej trawie. Mysle , ze jestes z Tola w zmowie trawianej Sonis Ty lec na te wakacje , a jakiegos podlewacza do tego niecierpka /co to i tak nie wiem ktory to jest/ jakos sie moze skombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Soniko, koniecznie leć na te wakacje - a niecierpki może "olej"? A zmieniając temat: napisz czy Twoje krzesełka są wygodne? Jak sprawuje się stół? Czy jesteś zadowolona z wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2008 03:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Co tu powiedzieć - jak zawsze cudnie Dzięki Aga , a jutro jak nic nie pokrzyżuje nam planów zaczynamy obsadzać tył . Już czuję ten dreszczyk emocji , żeby tylko nie lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2008 03:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Rrmiś - trawa Toli, jak i cały Jej ogród to mój niedościgniony wzór, ale pilnie się uczę. Gdybym tylko mogła to bym na pewno olała te niecierpki, ale jestem potrzebna - niecierpkom też. To są te fioletowo/ różowe . Jak nie podleję dwa razy dziennie robią się smutne. Ale się wrobiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2008 03:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Amtlo - krzesła są wygodne, nawet bardzo i jestem zadowolona z wyboru. Stół jest duży, szeroki, można swobodnie postawić jedzenie pośrodku, same zalety . Pytałaś jeszcze o przejście w kuchni - ma 90cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Jak zwykle pięknie A czy nie boisz się, że niecierpki będą więdły od słońca? Gdzie kupiłaś takie piękne skrzyneczki na kwiaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 27.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Piękna ta Twoja kuchnia. Jejku jak ja bym tak chciała miec taki porządek w niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 To teraz czekam na działania na tyłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.05.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 [ przejście w kuchni - ma 90cm. Soniko, a Ty chyba masz dwa wejścia do kuchni ? Tak przynajmniej z fotek wynika...poproszę jeszcze o wymiar tego szerszego Jeśli się mylę to proszę sprostuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.05.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Soniko, Pięknie jest u Ciebie!!! Pozdrawiam, Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Sonika pewnie szaleje na tyłach, jak wróci to nam znowu szczęki opadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no ba...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.05.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jesssu...następna SADYSTKA. Sonika, czy nie jesteś przypadkiem w jakiejś zmowie z Tolą Jak można mieć taką trawę, no jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.05.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Sonisiu jak pięknie u Ciebie kiedy ja tak będę miała na razie mam piaszczystą pustynię z ogromną ilością mianiaturowych chwastów, które lada momant będą już duże Czekam na efekty Twojego szaleństwa z tyłu domu, na pewno bedą oszałamiąjące pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ślicznie wygladają te kępki! Niecierpki niestety potrzebują duzo wody. Obawiam się, że bedziesz je musiała ciagle podlewać ALe z to jak ślicznie wyglądają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jak zwykle pięknie A czy nie boisz się, że niecierpki będą więdły od słońca? Gdzie kupiłaś takie piękne skrzyneczki na kwiaty ? Dziękuję Maluszku . Nie boję się, one już więdną . Chyba zaczynam niecierpieć niecierpków . Skrzynki robił stolarz mojej Mamie, a Mama jak to Mama podzieliła się i dostały mi się dwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Piękna ta Twoja kuchnia. Jejku jak ja bym tak chciała miec taki porządek w niej Miło mi Anulko, że Ci się podoba . Taki porządek to tylko do zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Masz rację Amtlo, że mam dwa wejścia. To szersze to po prostu brak ściany, jak zmierzę dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Soniko, Pięknie jest u Ciebie!!! Pozdrawiam, Alunek Dziękuję Alunko . Staram się jak mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Sonika pewnie szaleje na tyłach, jak wróci to nam znowu szczęki opadną Szaleję, szaleję . A w sprawie opadania szczeny proszę iść do Toli . Tam to dopiero kopara się otwiera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts