Sonika 29.05.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jesssu...następna SADYSTKA. Jak można mieć taką trawę, no jak? Sama się dziwię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Sonisiu jak pięknie u Ciebie kiedy ja tak będę miała na razie mam piaszczystą pustynię z ogromną ilością mianiaturowych chwastów, które lada momant będą już duże Czekam na efekty Twojego szaleństwa z tyłu domu, na pewno bedą oszałamiąjące pozdrawiam Monka, a gdzieś Ty się podziewała tyle czasu? Fajnie Cię widzieć znowu, bo już straciłam nadzieję. Swoją pustynią mi nie zaimponujesz , bo też takową posiadałam. Czy efekty będą oszałamiające to nie wiem, ale dzięki, że pokładasz we mnie takie nadzieje . Ch...ra teraz to chyba nie wstawię żadnego zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Niecierpki niestety potrzebują duzo wody. Obawiam się, że bedziesz je musiała ciagle podlewać Maylandziu, a nie mogłaś mi tego wcześniej napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 29.05.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Sonika z Ciebie to prawdziwa perfekcjonistka, wszystko takie wymuskane i zadbane , że szok . Bardzo estetycznie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja mam dobrze przy moim psie i tak takiej trawy nie wychoduje i mam wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jak zwykle pięknie A czy nie boisz się, że niecierpki będą więdły od słońca? Gdzie kupiłaś takie piękne skrzyneczki na kwiaty ? Dziękuję Maluszku . Nie boję się, one już więdną . Chyba zaczynam niecierpieć niecierpków . Skrzynki robił stolarz mojej Mamie, a Mama jak to Mama podzieliła się i dostały mi się dwie . Ja uwielbiam niecierpki i planuję je posadzić w ogrodzie ale od północnej strony tam powinno być im lepiej. Dobrą masz Mamę Można skopiować projekt skrzyneczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 29.05.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Sonisiu jak pięknie u Ciebie kiedy ja tak będę miała na razie mam piaszczystą pustynię z ogromną ilością mianiaturowych chwastów, które lada momant będą już duże Czekam na efekty Twojego szaleństwa z tyłu domu, na pewno bedą oszałamiąjące pozdrawiam Monka, a gdzieś Ty się podziewała tyle czasu? Fajnie Cię widzieć znowu, bo już straciłam nadzieję. Swoją pustynią mi nie zaimponujesz , bo też takową posiadałam. Czy efekty będą oszałamiające to nie wiem, ale dzięki, że pokładasz we mnie takie nadzieje . Ch...ra teraz to chyba nie wstawię żadnego zdjęcia . Soniko, ani sie waż!! Uwielbiam ogladać ładne wnętrza i ogródki, więc wklejaj, wklejaj i to dużo Jakimi farbami malowałaś wnętrza. Pamietasz może nazwę koloru w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Sonisiu jak pięknie u Ciebie kiedy ja tak będę miała na razie mam piaszczystą pustynię z ogromną ilością mianiaturowych chwastów, które lada momant będą już duże Czekam na efekty Twojego szaleństwa z tyłu domu, na pewno bedą oszałamiąjące pozdrawiam Monka, a gdzieś Ty się podziewała tyle czasu? Fajnie Cię widzieć znowu, bo już straciłam nadzieję. Swoją pustynią mi nie zaimponujesz , bo też takową posiadałam. Czy efekty będą oszałamiające to nie wiem, ale dzięki, że pokładasz we mnie takie nadzieje . Ch...ra teraz to chyba nie wstawię żadnego zdjęcia . Soniko do zaprzyjaźnionych domków zawsze chętnie zagladałam tylko jakoś weny nie było żeby coś napisać to siedziałam w ukryciu i podglądałam ale teraz już nie mogę się tak łatwo schować http://plaatjessite.mine.nu/nanda/zwanger/070.gif to się ujawniłam Sonisiu nie czaruj już jak ty coś pokazujesz to jest to przemyślane, wymuskane, takie ze smakiem i wogóle piękne także czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Monka, cmok, cmok, cmok-Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.05.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Monka, no, no, moje najszczersze gratulacje! Będzie (bedą ?) młoda żyrafka http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/zyrafka.gif? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.05.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Monka - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Soniczko roletę rzymska w kuchni kupowałaś gotowa czy szyłaś na zamówienie? Jak jest ściagana? Jednym sznureczkiem wszystkie tasiemki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.05.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Soniko do zaprzyjaźnionych domków zawsze chętnie zagladałam tylko jakoś weny nie było żeby coś napisać to siedziałam w ukryciu i podglądałam ale teraz już nie mogę się tak łatwo schować http://plaatjessite.mine.nu/nanda/zwanger/070.gif to się ujawniłam Sonisiu nie czaruj już jak ty coś pokazujesz to jest to przemyślane, wymuskane, takie ze smakiem i wogóle piękne także czekam na foty gratuluję! bardzo trafny gifek który miesiąc?? i pewnie dziewczynka???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Soniko - ja też byłam fanka niecierpków ,ale odkąd przekonałam sie jakie potrafią być pracochłonne -ograniczam sie do kilku sztuk i to raczej w cieniu . Moj ogrodnik poradził mi aby niecierpki podlewać bardzo obficie ,tak aby pod rośliną ziemia była mokra na conajmniej 30 cm .Bardzo piekne kompozycje z niecierpków robi też moja koleżanka sadząc między nimi roślinę i srebrnych liściach chyba nazywa sie starzec oraz fioletową lobelię ps.... ale pięknie u Ciebie i kolorowo -chyba wpadne na inspekcję no dobra żartowałam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 http://plaatjessite.mine.nu/nanda/zwanger/070.gif to się ujawniłam Monka - buziaki i serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Baaardzo dziękuję wszystkim za gratulacje jesteście kochane DarioAS nie wiem czy to dziewczynka, jedną już mam i nie ukrywam że drugą też bym wolała dziewczynkę ale nie bedę wybrzydzać biorę co jest mam nadzieję że dowiem się już w czwartek bo idę na usg połówkowe. ps. Soniczko bardzo przepraszam że w Twoim wątku zrobił się kącik gratulacyjny dla mnie mam nadzieję że się nie obrazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 monka gratulacje! Soncia trawnik bomba, to juz taki masz!!!! Jak Ty to zrobilas? Zazdraszczam tego porzadku, u nas ciagle dookola budowlano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.05.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Maluszku, niecierpki rosną właśnie od północy, ale jednak nie dają rady, a ja razem z nimi . Skrzynki możesz kopiować, cała przyjemność po mojej stronie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.05.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Sonika z Ciebie to prawdziwa perfekcjonistka, wszystko takie wymuskane i zadbane , że szok . Bardzo estetycznie to wygląda Dzięki mokka - dyg, dyg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.05.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja mam dobrze przy moim psie i tak takiej trawy nie wychoduje i mam wytłumaczenie Aga, dobre, dobre , cwaniara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts