Sonika 04.09.2008 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 sonisiu kochana Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebowała rozmowy -jestem - a słuchac umiem.Daj znac moja kompanko wojowo-ogrodowych poczynań.Jak najwięcej przesiaduj w ogrodzie-czasami zajęcie jest najlepsze.Codziennie będę do Ciebie zaglądac. Dzięki serdeczne za te słowa Danusiu. W ogrodzie przesiaduję ile tylko się da. Tu przytnę, tam podetnę... A co w Twoim ogrodzie i jak idzie budowa? Proszę o raport . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.09.2008 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Soniko, mogę zapytać jak to robisz, że masz takie bielutkie fugi ? Jolu, po pierwsze primo to sa stare zdjęcia , a po drugie - fugi mamy epoksydowe i one jakby mniej się brudziły, tzn. brudzą się tak samo tylko łatwiej się je myje, brud w nie po prostu nie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.09.2008 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Bardzo mnie cieszy Twoje lepsze samopoczucie Dzięki Aga, raz lepiej, raz gorzej - ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.09.2008 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Soniś a co Ty masz za cuda w tych ramkach? Jakieś tematyczne obrazki? Świetnie to wygląda , czy mogłabyś pokazać je z bliska? Ja wiem czy cuda Gohna, jakies tam obrazki. Muszę chyba zmienić ramki, bo wydają mi się za ciemne, ale jakos nie mam pomysłu na jakie. Nie wiem czy mam inne zdjęcie, ale poszukam. trzymaj się mocno i w chwilach zwątpienia pomyśl ilu masz forumowych przyjaciół, którzy Cię wspierają Wiem, wiem i bardzo to sobie cenię . a na złe samopoczucie, handrę i bezsilność najlepsze są takie obrazki: Chyba wreszcie się doczekałam, że wszystkie cztery róże będą kwitnąć w tym samym czasie , narazie zbierają się w sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.09.2008 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 ma fajne szklane brzuszki No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.09.2008 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Lampeczki faktycznie fajowskie W tych ramkach to ja dobrze roślinki widzę? Ogródek do pozazdroszczenia.... A żeby trochę namącić - coś w kwestii balustrady słychać ? Pozdrawiam cieplutko Roślinki. Ale Ty masz wzrok Amtlo . Balustrada jest, ale tylko pół , tzn, piony są, a poziomów brak . Teraz mija ROK od złożenia zamówienia . Makabra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.09.2008 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Wrzosy i róże, i wszystkie te roślinki są wspaniałe, ale nie byłoby ich, gdyby nie Ty, Soniko. Dbaj o nie, a one odpłacą Ci się tym samym, i nie chodzi mi o to co zewnętrzne, chociaż to najbardziej cieszy oko. Nie wiem co tu jeszcze mądrego napisać, co Ci radzić, jak pocieszać, bo wiem, już wiem, że są chwile, że lepiej nic nie mówić. Wiedz jednak, że myślami jestem z Wami. Pozdrawiam cieplutko Kochana jesteś TomKo . Wiem, że wkleiłaś dla mnie lekcję poglądową - dzięki serdeczne . Zrobiłam tak jak mówisz i czekam co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.09.2008 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 ale wrzosowisko, cudnie, nowy nabytek między nimi ekstra! to chyba jakiś iglak? Iglak, chyba jakiś cyprys. Wrzosowisko to za dużo powiedziane Agiis, parę roślin na krzyż, ale dobre i to. Mają piękne kolory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 za rok, jak wszystko urośnie, będziesz królować razem z Tolą w ogrodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.09.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Chyba wreszcie się doczekałam, że wszystkie cztery róże będą kwitnąć w tym samym czasie , narazie zbierają się w sobie . to ja się uzbrajam w cierpliwość i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.09.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 za rok, jak wszystko urośnie, będziesz królować razem z Tolą w ogrodach ...i z Anią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.09.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A ja będę pekać z zadrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 A ja dalej będę podziwiać i wdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.09.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 http://rmgzdun.w.interia.pl/peace.jpg Soniczko (i inni miłośnicy róż ), największy wybór i chyba najlepsze ceny ma ten internetowy sklep z różami: http://rmgzdun.w.interia.pl/aboutme.htm, a do tego opisy wszystkich gatunków które posiadają Obiecałam, że polecę ten sklep na forum, w ramach wdzięczności, więc robię to z prawdziwą przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 07.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witajcie. Poczytałam i bardzo sie cieszę, że mogę troche podejrzeć jak inni radzą sobie z ogrodem. Sonika Tobie to idzie bardzo dobrze. U mnie tez juz trochę roślin rosnie, ale to jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.09.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 za rok, jak wszystko urośnie, będziesz królować razem z Tolą w ogrodach Dzięki za wiarę , ale dorównać Toli jest po prostu NIEMOżLIWE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.09.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Chyba wreszcie się doczekałam, że wszystkie cztery róże będą kwitnąć w tym samym czasie , narazie zbierają się w sobie . to ja się uzbrajam w cierpliwość i czekam Ja też , bo nadal chcą, a jakoś nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.09.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 A ja będę pekać z zadrości oj Aga, Aga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.09.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 A ja dalej będę podziwiać i wdychać Widzę, że plan działania ustalony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.09.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Słoneczko, a jak duże mają te róże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts