monka 08.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Pozdrowienia Monka, miło, że wpadłaś, bo wieki całe Cię nie widziałam . Jeden z tamtych ogrodów nawet rozpoznaję . Już po, czy jeszcze nie? Pochwal się Soniczko jeszcze nie termin mam na 15 pażdziernika ale mało na forum bywam bo muszę leżeć żeby maleńka za szybko na świat nie wyskoczyła jeszcze dwa tygodnie i będzie bezpieczna wtedy mogę skakać oczywiście tyle na ile mi brzuch pozwoli Soniko źle mi sie link wkleił, chodziło mi o krzewuszkę "Bristol Ruby" A róże śliczne mnie też jakaś różomania ogarnia własnie kupiłam dwie i teraz czekam aż zakwitną bo parę pączków mają i Monia jest, też wieki nie widziałam za to ja często u Ciebie Toluniu bywam ale jakoś tak śmiałości brak masz naprawdę piękny dom i nawet na zdjeciach czuć jego wspaniałą atmosferę o ogrodzie to nawet nie wspominam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Monka, jeszcze zdążysz wcześniej niż ja urodzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.09.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Soniko, śliczne te róże z ogródków działkowych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 za to ja często u Ciebie Toluniu bywam ale jakoś tak śmiałości brak Monka, Ty mi tu zaraz się uspokój z tą nieśmiałością. Toż my tu razem od zarania dziejów, Sonika świadkiem, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.09.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Cześc sonisiu.Codziennie u Ciebie bywam -choc nie zawsze coś napiszę ale zawsze zaglądam.Masz przecudowne te róże,śliczne,piękne!!!!!!!!!!! Dom również wspaniale urządzony.Ahhhhh te twoje schody.Zawsze takie chciałam miec.Wpadła mi również w oko taka mała komoda obok stoi (nie wiem jak się nazywa) krzesełko????????Piękna piękna jest .Masz wspaniały gust-widac to w Twoim domku oraz ogrodzie.Jak będę urządzac swój to będę prosic cię o wiele rad A u mnie Fundamenty jeszcze nie zaczęte. Murarz nas tak zwodził obiecywał że już za chwilę no i d..........a.Za dużo nachapał roboty i się nie wyrabia.Wywaliłam go (on jeszcze nie wie).Jest już trzeci uzgodniony. Pozdrawiam Cię serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 To napewno jest krzewuszka i nawet mam taką, tylko moja jest jeszcze malutka Co do róż też mam na razie jedną ale od czegoś trzeba zacząć. Monka trzymam kciuki za spokojną końcówkę i pomyślne zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.09.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 za to ja często u Ciebie Toluniu bywam ale jakoś tak śmiałości brak Monka, Ty mi tu zaraz się uspokój z tą nieśmiałością. Toż my tu razem od zarania dziejów, Sonika świadkiem, prawda? Ja też, ja też Monka! Faktycznie sto lat Cię nie było!I w dodatku takie wiadomości! Jak urodzisz dwa dni wcześniej, to akurat w moje urodziny Zdrówka, Tobie i maleństwu życzę! Sonika, czy do Ciebie tak jak i do Toli ogrodu ze sznurkiem mam przychodzić? Zazdroszczę tych cudnych kwiatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Monka, jeszcze zdążysz wcześniej niż ja urodzić.. nie ma mowy właściwa kolejność musi być zachowana ja sie do tej przyjemności czyli porodu nie pcham Monka, Ty mi tu zaraz się uspokój z tą nieśmiałością. Toż my tu razem od zarania dziejów, Sonika świadkiem, prawda? Tolunia obiecuję poprawę Monka trzymam kciuki za spokojną końcówkę i pomyślne zakończenie Dzięki Aga, trzymaj napewno się przydadzą Monka! Faktycznie sto lat Cię nie było!I w dodatku takie wiadomości! Jak urodzisz dwa dni wcześniej, to akurat w moje urodziny Zdrówka, Tobie i maleństwu życzę! Joluś bardzo dziekuję Będę celowała w takim razie a jak się mała pośpieszy to i na moje urodziny może się załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.09.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Soniczko kupiłas krzewuszkę? U mnie jest bladoróżowa i ta ciemna. Ta ciemna zakwitła 2 raz w roku. Fajnie wygląda. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ja tez ma ciemną, i moja również zakwitła właśnie drugi raz Monka oczywiście że będę trzymać i widzę że druga dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dziewczyny a wiecie jakie to odmiany z waszych krzewuszek? planuje zakup i fajnie byłoby mieć taką co powtórnie kwitnie. Aga dziewczynka i bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ja kupuję sporo na targu a tam mało kto zna nazwy i odmiany. Nie pomogę niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dziewczyny a wiecie jakie to odmiany z waszych krzewuszek? planuje zakup i fajnie byłoby mieć taką co powtórnie kwitnie. Weigela florida Purpurea- odmiana czerwonolistna, kwitnie u mnie właśnie drugi raz, choć malutka jeszcze Weigela florida- odmiana zielona, ta również kwitnie, po naszemu obydwie nazywają się krzewuszka cudowna czerwonolistna lub nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Monka, jeszcze zdążysz wcześniej niż ja urodzić.. nie ma mowy właściwa kolejność musi być zachowana ja sie do tej przyjemności czyli porodu nie pcham ja się też nie pchałam... dopóki kręgosłup mi nie siadł, krzyże boleć nie zaczęły, miednica boleśnie się rozpychać i nogi (stawy??) tak boleć, że chodzić chwilami na czworakach trzeba... teraz to już wolę to mieć za sobą i latać tak jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Moja to Bristol Ruby.Monka to gratuluje i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.09.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witaj Soniko , Witajcie dziewczyny. Jesień zbliża się do nas wielkimi krokami i ja wracam po długiej nieobecności. Ostatnimi czasy nie wiem w co ręce włożyć. Nie mam czasu na nic ... praca dom szkoła przedszkole. Po powrocie do domu to komputer omijam szerokim łukiem, bo po ośmiu godzinach w pracy mam go serdecznie dość. Ale nie zapomniałam o moim ogródku. Przede wszystkim udało mi się uzbierać trochę kamieni do oczka. W weekend popstrykam trochę fotek... i zapraszam na na moją stronkę. Ponadto przesadzam to co kiedyś posadziłam.Koncepcja zmieniła sie... wiecie jak to jest. Mąż ma ze mnie ubaw po pachy, ale Wy mnie rozumiecie, prawda? Pozdrawiam wszystkich Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ja rozumiem jak najbardziej chodzić nie mogę, ale jakby tak przyszło różę wkopać na przykład... z pewnością bym wkopała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Chciałam tylko napisać, że jestem, czytam i bardzo się cieszę, że tutaj do mnie zaglądacie.Dziękuję ! Naprawdę swoimi wpisami podtrzymujecie mnie na duchu.Dzięki serdeczne jeszcze raz.I jeśli możecie to wpadnijcie od czasu do czasu - bardzo proszę.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.09.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Sonica jestesmy! Trzymaj sie kochana. Zebym tylko mogla przeslac Ci troche sily i wiary.... Ale w myslach przesylam. Calujemy Cie mocno, Stefcio i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 12.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Soniczko ja też jestem, tylko staram się zachowywać jakoś, bo ja bardzo gadatliwa jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts