rrmi 12.09.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Sonis Wiesz , ze ja mysle o Tobie bardzo. Zajrzyj do mnie , popatrz co ta mokka wypisuje to sie usmiejsz troche . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 12.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Soniko, przynosze na oslode. http://images45.fotosik.pl/10/5b29c4c9c8b72695.jpg Jak bedziesz w okolicy Piernikowego Miasta zapraszam na degustacje w realu. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 a ja Ci Soniś jesienne ogródkowe astry przyniosłamuśmiechnij się, choć trochę http://lincoln.midcoast.com/~jlmercer/f/aster.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.09.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzięki - kochane jesteście. Dobrze, że ubiegły tydzień już się prawie skończył, bo gdyby nie forum to bym zapomniała, że nazywam się Sonika . A teraz się pochwalę, że udało mi się wreszcie zamówić bibliotekę , tzn. zamówiłam na początku sierpnia i ma być gotowa w pierwszej połowie października . Myślałam, że tym razem pójdzie szybciej, ale niestety nie . Nie wiem dlaczego tak to długo trwa, ale dobrze, że w ogóle będzie i że wreszcie wypakuję paczki, które niestety wciąż straszą po kątach. Taka będzie: http://images25.fotosik.pl/273/8528e9f84ba1277fmed.jpg czyli w takim samym stylu jak jadalnia. Miało być nowocześnie, a poszło w zupełnie odwrotnym kierunku . No, ale jak się powiedziało A.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 ślicznie, styl i klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Cześć Soniś, dobrze, że jesteś, bo już się zaczęłam martwić, że wyszłaś ...do ogródka i nie wróciłaś A mebelko podobają mi się Też w takich gustuję... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.09.2008 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Jestem tylko mam strasznie mało czasu na cokolwiek, na ogród też. Wszystko zarasta chwastami w przerażającym tempie . Zakwitły wszystkie cztery, słabo widać : http://images42.fotosik.pl/10/514c9bc1aec7e8cemed.jpg Cyprys z kropkami : http://images25.fotosik.pl/274/63c5c3b682a98690med.jpg chyba to jest cyprys : http://images32.fotosik.pl/361/94849f267cbefed4med.jpg Kwitną trawy: http://images36.fotosik.pl/10/62b27fbcda627406med.jpg nie wiem co się z nimi robi potem, ścina się na krótko? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 trawki ozdobne cieszą i zimą, nic sie z nimi nie robi, tylko wrażliwsze gatunki trzeba okryć. Zalicza sie do nich trawa pampasowa, nie wiem, czy ją tam masz u siebie Jesienią należy okryć nasady wrażliwszych gatunków gałązkami sosny i pozostawić tak do początku wiosny. W marcu-kwietniu usuwa się przemarznięte, obumarłe liście, a pozostawia te które są zielone. Roślina łatwo odbija na nowo i zaczyna wypuszczać nowe pędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Soniczko jeszcze nie termin mam na 15 pażdziernika ale mało na forum bywam bo muszę leżeć żeby maleńka za szybko na świat nie wyskoczyła jeszcze dwa tygodnie i będzie bezpieczna wtedy mogę skakać oczywiście tyle na ile mi brzuch pozwoli 15. 10 to juz niedługo , dbaj o siebie i malutką i nie skacz za wiele, nawet jak będziesz mogła . Krzewuszki, ani innych nadal nie mam, zostawiam sobie te przyjemności na przyszły rok. Odezwij się znowu Monka, KONIECZNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Sonika, czy do Ciebie tak jak i do Toli ogrodu ze sznurkiem mam przychodzić? Zazdroszczę tych cudnych kwiatów. Hmm , pozostawiam bez komentarza . Albo nie , kwiaty kwiatami, ale mój i Toli , chyba przesadziłaś kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Soniczko kupiłas krzewuszkę? U mnie jest bladoróżowa i ta ciemna. Ta ciemna zakwitła 2 raz w roku. Fajnie wygląda. Polecam. Maylandziu, nie kupiłam. Czasu nie mam na szukanie, a i wybór o tej porze roku jakiś słaby, ale na pewno kupię, bo bardzo mi się podoba. Ta u sąsiada znowu kwitnie, albo wciąż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ja tez ma ciemną, i moja również zakwitła właśnie drugi raz Aga, a dlaczego się w takim razie nie chwalisz zdjęciowo, co? Już bym odpuściła tę Tunezję, ale krzewuszkę dawaj koniecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witaj Soniko , Witajcie dziewczyny. Jesień zbliża się do nas wielkimi krokami i ja wracam po długiej nieobecności. Ostatnimi czasy nie wiem w co ręce włożyć. Nie mam czasu na nic ... praca dom szkoła przedszkole. Po powrocie do domu to komputer omijam szerokim łukiem, bo po ośmiu godzinach w pracy mam go serdecznie dość. Ale nie zapomniałam o moim ogródku. Przede wszystkim udało mi się uzbierać trochę kamieni do oczka. W weekend popstrykam trochę fotek... i zapraszam na na moją stronkę. Ponadto przesadzam to co kiedyś posadziłam.Koncepcja zmieniła sie... wiecie jak to jest. Mąż ma ze mnie ubaw po pachy, ale Wy mnie rozumiecie, prawda? Pozdrawiam wszystkich Alunek Witaj Alunko, cieszę się, że znowu jesteś . Myślałam, że się tak urlopujesz i urlopujesz bez końca . Bardzo jestem ciekawa Twoich ogrodowych nowości, zaraz idę patrzeć. ale Wy mnie rozumiecie, prawda? Doskonale rozumiem. Mnie koncepcja zmienia się co chwila, zwłaszcza w domu . Pozdrawiam i nie znikaj znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Sonica jestesmy! Trzymaj sie kochana. Zebym tylko mogla przeslac Ci troche sily i wiary.... Ale w myslach przesylam. Calujemy Cie mocno, Stefcio i ja. Dzięki Kochana i dziękuję za sms-a. Buziaki dla Ciebie i Stefka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Soniczko ja też jestem, tylko staram się zachowywać jakoś, bo ja bardzo gadatliwa jestem . Wiem mokka , czytałam co tam wyprawiasz u rrmisi . Dajesz popalić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Sonis Wiesz , ze ja mysle o Tobie bardzo. Zajrzyj do mnie , popatrz co ta mokka wypisuje to sie usmiejsz troche . Byłam, czytałam , a dzisiaj posłuchałam chrumkania - BOSKIE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Soniko, przynosze na oslode. Jak bedziesz w okolicy Piernikowego Miasta zapraszam na degustacje w realu. Pozdrawiam Magda Dziękuję madzialenko i wcale nie jest wykluczone, że Cię kiedyś odwiedzę, bo bardzo mnie ciągnie w tamte strony. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a ja Ci Soniś jesienne ogródkowe astry przyniosłam uśmiechnij się, choć trochę Piękne , dziękuję Toluś, dzisiaj mam zdecydowanie lepszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cześc sonisiu.Codziennie u Ciebie bywam -choc nie zawsze coś napiszę ale zawsze zaglądam. Cześć Danusiu Baaaardzo się cieszę, że mnie odwiedzasz i dziękuję za komplementa. Wpadła mi również w oko taka mała komoda obok stoi (nie wiem jak się nazywa) krzesełko???????? zaskoczyłaś mnie nie powiem, myślałam, że starocie tylko dla takich starszych pań jak ja . Murarz nas tak zwodził obiecywał że już za chwilę no i d..........a. Przykre to. Człowiek się na coś nastawi, czeka, a potem wykonawca nawala . Tak to już z nimi jest. Trzeba mieć naprawdę dużo szczęścia, żeby dobrze trafić. Trzymam mocno kciuki, żebyś wreszcie ruszyła z budową. Pozdrawiam serdecznie i dawaj znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 trawki ozdobne cieszą i zimą, nic sie z nimi nie robi, tylko wrażliwsze gatunki trzeba okryć. Zalicza sie do nich trawa pampasowa, nie wiem, czy ją tam masz u siebie Jesienią należy okryć nasady wrażliwszych gatunków gałązkami sosny i pozostawić tak do początku wiosny. W marcu-kwietniu usuwa się przemarznięte, obumarłe liście, a pozostawia te które są zielone. Roślina łatwo odbija na nowo i zaczyna wypuszczać nowe pędy. Dzięki Aniu , myślałam, że Ty tylko w różach się specjalizujesz, a tu proszę . Chyba muszę pilnie zacząć samodokształcanie, bo aż wstyd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts