Sonika 18.09.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cześć Soniś, A mebelko podobają mi się Też w takich gustuję... Pozdrówka Cześć Amtluś, MAM , miało być za miesiąc, a tu w poniedziałek zadzwonili, wczoraj montowali i jest. Bardzo się cieszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Sonica jestesmy! Trzymaj sie kochana. Zebym tylko mogla przeslac Ci troche sily i wiary.... Ale w myslach przesylam. Calujemy Cie mocno, Stefcio i ja. Dzięki Kochana i dziękuję za sms-a. Buziaki dla Ciebie i Stefka. Nie ma za co. A marzlam bo tem. w domu mialam 19 stopni. Okazalo sie, ze maz tak ustawil piec. Poniewaz Jego ochrzaniac (zle napisalam na pewno )nie mozna (czytaj nie wolno ), to jakos namarudzialam, ze poprawil na 20 stopni. Teraz walczy z podlogowka bo nie moze ustawic temperatury aby ta cholerna podloga grzala, a nie ziebila. No na razie uzbrajam sie w cierpliwosc, chodze cieplo ubrana i planuje kiedy znowu pomarudzic aby bylo cieplej... Dam mu czas niech powalczy z piecem, moze cos sie polepszy. Ale na razie, nie lubie tego domu... W bloku mialam 22 stopnie, a w laziece chyba z 24. To dla mnie raj. Co prawda chorowalismy, bo maz twierdzil, ze za cieplo bylo, a potem kazde wyjscie - choroba..., wiec zobaczymy jak teraz bedzie.., moze wyjdzie nam na zdrowie ta oszczednosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 18.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Hej Soniczko, już nie gadam głupot, spoważniałam . Starocia są dla wszystkich tak poważnie powiem. Ja je kocham, a jeszcze do emerytury będę musiała długo tyrać, jak przedłużą wiek emerytalny dla kobiet to się chyba nie doczekam tego błogostanu . Zawsze mi rozum odbiera jak czuję tan specyficzny zapach, ostatnio wygrzebałam lustro na pchlim targu, taka ładna w nim jestem, że całymi dniami mogę się teraz przeglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.09.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 no, coś tam wiem, bo mam różne roślinki w ogródku więc staram się im zapewnić godziwe warunki i dokształacam się w tym zakresie a jak masz jukę ogrodową to trzeba jej przed zimą podwiązać liście, niektórzy radzą, żeby to zrobić za pomocą pończochy, bo nie kaleczy ona liści tak jak zwykły sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ostatnio wygrzebałam lustro na pchlim targu, taka ładna w nim jestem, że całymi dniami mogę się teraz przeglądać. o rany, Mokka, a nie masz może jeszcze jednego takiego? bo ja w swoich to już od dawna się nie przeglądam, no chyba że bez okularów, bo wtedy nie widzę zbyt wyraźnie Sonika, meble do biblioteki piękne, klasa sama w sobie. A co do juki ogrodowej, to robiłam przez kilka lat tak, jak radzi Ania, bo też słyszałam że trzeba obwiązywać na zimę. I nie wychodziło to jukom na dobre. One związane parzyły się w środku, nie miały dostatecznego przepływu powietrza i gniły. Tej ostatniej zimy nie związywałam i są piękne jak nigdy dotąd. Ale może gdyby je tak tą rajstopą i nie za mocno, to byłoby dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 MAM , miało być za miesiąc, a tu w poniedziałek zadzwonili, wczoraj montowali i jest. Bardzo się cieszę . TO POKAZUJ KOBIETO NIE DAJ CZEKAĆ RETY KOTLETY - ALE FAJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.09.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 No wlasnie biblioteczka, marzenie, a z ogrodem widze Tole gonisz. p.s. mam juz 22 stopnie w domku.., nie ma to jak ciepelko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A co do juki ogrodowej, to robiłam przez kilka lat tak, jak radzi Ania, bo też słyszałam że trzeba obwiązywać na zimę. I nie wychodziło to jukom na dobre. One związane parzyły się w środku, nie miały dostatecznego przepływu powietrza i gniły. Tej ostatniej zimy nie związywałam i są piękne jak nigdy dotąd. Ale może gdyby je tak tą rajstopą i nie za mocno, to byłoby dobrze? no właśnie.. u mnie to będzie jej pierwsza zima, może trzeba ją tylko troszkę, delikatnie podwiązać, nie za mocno?? mam teraz mieszane uczucia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 nigdy nie podwiązywałam mojej juki moja sąsiadka z działki miała kilkanaście juk i nigdy ich nie okrywała na zimę a kwitły jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 nio...to może ja moją też zostawię w spokoju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dobry wieczór!Melduję, że cały czas podczytuję i myślami jestem z Tobą ...Soniś trzymaj się!Biblioteczki nie mogłaś wybrać lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 p.s. mam juz 22 stopnie w domku.., nie ma to jak ciepelko... Całe szczęście Zeljko , bo siedzieć w zimnie - brrrr, też jestem ciepłolubna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Hej Soniczko, już nie gadam głupot, spoważniałam . Starocia są dla wszystkich tak poważnie powiem. Ja je kocham, a jeszcze do emerytury będę musiała długo tyrać, jak przedłużą wiek emerytalny dla kobiet to się chyba nie doczekam tego błogostanu . Zawsze mi rozum odbiera jak czuję tan specyficzny zapach, ostatnio wygrzebałam lustro na pchlim targu, taka ładna w nim jestem, że całymi dniami mogę się teraz przeglądać. No ja to nie wiem mokka jak to z Tobą jest, czytałam o Twoim świętowaniu . Cieszę się, że też lubisz starocie, bo czułam się osamotniona , ale zapachem jakoś się nie zachwycam, na szczęście u mnie nic nie pachnie. taka ładna w nim jestem, że całymi dniami mogę się teraz przeglądać niewątpię, a jakie to lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 A co do juki ogrodowej, to robiłam przez kilka lat tak, jak radzi Ania, bo też słyszałam że trzeba obwiązywać na zimę. I nie wychodziło to jukom na dobre. One związane parzyły się w środku, nie miały dostatecznego przepływu powietrza i gniły. Tej ostatniej zimy nie związywałam i są piękne jak nigdy dotąd. Ale może gdyby je tak tą rajstopą i nie za mocno, to byłoby dobrze? Mam jedną już drugi rok, ale jeszcze nie zakwitła. Nie wiedziałam, że ją trzeba rajstopami potraktować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 nigdy nie podwiązywałam mojej juki moja sąsiadka z działki miała kilkanaście juk i nigdy ich nie okrywała na zimę a kwitły jak szalone Dla mnie też nowość, ale ja nowicjusz jestem......jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dobry wieczór! Witaj TomKo, wiem i dziękuję. Trzymam się, raz lepiej, raz gorzej, ale się trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 TO POKAZUJ KOBIETO Idzie http://images50.fotosik.pl/12/ad020dd8a1e3d23dmed.jpg http://images24.fotosik.pl/277/5bc75db3b4dd6b2cmed.jpg i jeszcze komódka dla dankif, z kawałkiem krotona, który wędruje po całym domu i chyba zaczyna mieć dość http://images40.fotosik.pl/12/6aa1b560aa353299med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 http://images50.fotosik.pl/12/ad020dd8a1e3d23dmed.jpg Soniko, ona jest przepiękna i ładne miejsce znalazła.. Napisz proszę, jaki to kolor? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Mam jedną już drugi rok, ale jeszcze nie zakwitła. Nie wiedziałam, że ją trzeba rajstopami potraktować . jednoroczne juki nie kwitną, dopiero dwu albo trzyletnie okazy.. więc na następne lato będzie kwitła napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts