rrmi 15.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 uhu mowia ze zielony odpreza, moze to i prawda ale pamietaj ze jakby Adam i Ewa byli Chinczykami to zjedli by weza w sosie kwasno-slodkim a jablko zostawili i swiat wygladal by inaczej. ps szkoda mi jej bardzo, no juz taka bez serca to nie jestem ale od lat powtarzam wszystkim babom w rodzinie, ze ja zadnnej flory nie chce... nie chce i juz, wlasnie dla tego ze nie mam do tego glowy a szkoda tych chwastow i tak mnie nie sluchaja Ze wszysciusienkim sie zgadzam Czesc Sonis Jak sie masz Kochaniutka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 uhu mowia ze zielony odpreza, moze to i prawda ale pamietaj ze jakby Adam i Ewa byli Chinczykami to zjedli by weza w sosie kwasno-slodkim a jablko zostawili i swiat wygladal by inaczej. dobre a szkoda tych chwastow no wiesz , popatrz Mohag jakie one piękniaste są . Wstałam raniutko i...... - dwie "mokre Włoszki":wink: http://images47.fotosik.pl/20/1e002b9faddf4839med.jpg - skimmie na front - oczywiście dwie, do pary http://images31.fotosik.pl/381/d39902b487542d10med.jpg http://images27.fotosik.pl/284/f2989c9bc9633194med.jpg -trochę braci mniejszych http://images46.fotosik.pl/20/44fe19b7418ddc27med.jpg braci większych http://images47.fotosik.pl/20/0b7557cb7ba51c13med.jpg i takie też http://images45.fotosik.pl/20/59878cbcbe8bf57emed.jpg a te podobają mi się najbardziej, tylko nie wiem jak się nazywają: http://images27.fotosik.pl/284/32c557da89d5a99emed.jpg http://images44.fotosik.pl/20/76d24484df0333f7med.jpg i..... i teraz mam zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Czesc Sonis Jak sie masz Kochaniutka ? Cześć rrmiś, nie nudzę się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.10.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Taka skimmie tez mi mam posadzila w doniczce... a to co Ci sie podoba, to rozowawo-fioletowawe z malutkimi kwiatuszkami to wrzos pelnokwiatowy. ps Ja nie powiem ze nie ladnie to wyglada tz ze zielenina jest beee i tez mam pare iglakow i innego badziewia, ale to mi wystarcza ta reszta nie jest mi potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Wrzos?? Jakoś inaczej na to mówil, nie sądziłam, że to wrzos . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ja tez nie jestem pewna, bo slepowata jestem troche... ale na fotach tak to wyglada jakby to bylo cos z Ericaceae-watych Wrzosowatych. Moze cos jeszcze ma takie specyficzne zielone pedy, ja to sie ogolnie nie znam na zieleninie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.10.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Czuje po plecach że "bracia mniejsi i bracia więksi" będą robic za symetrię hi hi hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.10.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Boszzz ale kwiatów ...dopiero teraz wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.10.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 soniś skuś sie kiedyś i rzuc parę fotek z wysokości tzn.z pięterka.Jestem ciekawa jak w całości prezentuję się Twój ogród Bo to że będzie tam symetria to ja już nochem czuje A krzewy przepiękne!!!!! PS.Robią się fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.10.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Soniko, ale śliczności się szykują... Te kuliste roślinki mają tyle uroku, że o japończykach nie wspomnę Teraz tylko ładnie skomponować i ...już Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.10.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ale pieknosci.przepiekne rosliny.czekamy na fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Sonika, cuda, cudeńka. A u mnie skimmia, ogniki, ostrokrzew i inne "obcojęzyczne" wymarzły. Nie wytrzymują naszego bieguna zimna. Ale to nic. Mam nadzieję, że będziesz nam wklejać zdjęcia i będę mogła oczy nacieszyć. Jak tu jeszcze Mohag zarazić miłością do badylstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Tola, jak bedziesz przyjezdzac do mnie co dwa tygodnie na kawe i przy okazji zadbasz o moje chabazie, to bede je kochac miloscia wielka i nieograniczonal w innym przypadku, wykladam prawie wszystko plytkami i tylko dla przyzwoitosci bedzie kawalek zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 cos z Ericaceae-watych Wrzosowatych. tia, to mnie naprwdę przekonało, że ogolnie nie znam na zieleninie Mohag - Ty udawaczko jedna . Tak się z nami droczysz, prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Czuje po plecach że "bracia mniejsi i bracia więksi" będą robic za symetrię hi hi hi hi hi bracia mniejsi będą z tyłu, mają za zadanie wprowadzenie jakiejś harmonii, ale chyba za mało kupiłam . soniś skuś sie kiedyś i rzuc parę fotek z wysokości tzn.z pięterka.Jestem ciekawa jak w całości prezentuję się Twój ogród No nie mogę , prezentuje się - jakby to powiedzieć - tak sobie .......jeszcze . Bo to że będzie tam symetria to ja już nochem czuje symetria jest z przodu, a z tyłem mam kłopoty i to DUŻE Robią się fundamenty fajnie , a jaki dom budujesz - straaaasznie jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Soniko, ale śliczności się szykują... Te kuliste roślinki mają tyle uroku, że o japończykach nie wspomnę Teraz tylko ładnie skomponować i ...już Pozdr Właśnie mam problem z tym "już". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ale pieknosci.przepiekne rosliny.czekamy na fotorelacje Nie miała baba kłopotu to kupiła sobie rośliny gdy leje jak z cebra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dopiero teraz wstałam Takim to dobrze , a ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Sonika, cuda, cudeńka. A u mnie skimmia, ogniki, ostrokrzew i inne "obcojęzyczne" wymarzły. Nie wytrzymują naszego bieguna zimna. Ale to nic. Mam nadzieję, że będziesz nam wklejać zdjęcia i będę mogła oczy nacieszyć. Jak tu jeszcze Mohag zarazić miłością do badylstwa Ładne są, prawda ? Myślisz, że u mnie też zmarzną ? Zdjęcia...hmmm, żebym to ja miała jakąś ogólną koncepcję Toluś . Chadzam po omacku i kupuję, bo mi się podoba....wszystko - przesadziłam trochę - lilaki poszły za płot i to samo czeka maki. Oczy cieszyć to można u Ciebie, u mnie jakiś taki misz - masz, ale pracuję nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jak tu jeszcze Mohag zarazić miłością do badylstwa Ona tylko udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts