zaba_gonia 22.07.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 napisze tylko tyle: SZCZENA MI OPADŁA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Joola, Twój kominek jest śliczny!!!! Co Ty od niego chcesz? Pęknięcie masz inne, ale wcale, ale to wcale nie brzydsze. Poprostu u Ciebie było większe trzęsienie ziemi ,a u mnie tylko lekkie wstrząsy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Martta, lekko nie jest, ja już się tak do obecności mojego glazurnika przyzwyczaiłam (7 miesięcy ), że sobie nie wyobrażam jak to będzie bez Niego!! Ale ma do zrobienia jeszcze fugi, jak już wymalujemy wszystko, tak że ta świadomość trzyma mnie przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witaj I_ska, nic się nie martw - też taki będziesz miała A za te nasze kominki powinnyśmy podziękować Zielonej. To Ona jest przecież naszą inspiracją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.07.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Joola, Twój kominek jest śliczny!!!! Co Ty od niego chcesz? Pęknięcie masz inne, ale wcale, ale to wcale nie brzydsze. Poprostu u Ciebie było większe trzęsienie ziemi ,a u mnie tylko lekkie wstrząsy . Oj, dzieki Sonika, dzięki Trzęsienie ziemi Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Sonika! jestem pod wrazeniem!!!!!!!! chyba zgapie sobie ten Twoj kominek moge???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Sonika! jestem pod wrazeniem!!!!!!!! chyba zgapie sobie ten Twoj kominek moge???? zgapiaj, zgapiaj Kasztanko ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.07.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Sonika! jestem pod wrazeniem!!!!!!!! chyba zgapie sobie ten Twoj kominek moge???? zgapiaj, zgapiaj Kasztanko ile wlezie ddzzzzieki tylko nie wiem kiedy to bedzie, kiedy dojde w koncu do tego etapu!!!!!! narazie dachu nie moge skonczyc--->brak ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Pocieszę Cię - ja czekałam 5 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Soniko po prostu któtko superasty jest twój kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.07.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Pocieszę Cię - ja czekałam 5 lat . o kurcze !!!!!! to mnie pocieszylas!!!!!!! hihihi a jakis kredycik? czemu tak dlugo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.07.2005 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Czy ja wiem czemu . Jakoś tak idzie pomału. W pierwszym roku kupiliśmy działkę i architekt zaczął męczyć projekt. Wymęczył dopiero na jesieni następnego i we wrześniu zaczęliśmy budować. Do grudnia był stan zerowy - to już dwa lata. W trzecim roku ściany i dach, rózne przeboje z ekipami (jedna, ta od ścian uciekła). W czwartym instalacje, tynki, wylewki. No i mamy piąty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Sonika super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Cóż ja tu mogę dodać. Wszystko zostało powiedziane. Re-we-la-cja! Ta łazienka to po prostu cukiereczek! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.07.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Hej kominek komineczek piękny ci on jak ................. no właśnie jak co cukiereczek Sonika baaaardzo ładny jest twój kominek Przy takim zasiąść w jesienny wieczór to dopiero będzie W całym domu u ciebie szczegóły i precyzja nadaje wszystkiemu urok niesamowity Łazienka że hej , kominek że hej Ogród że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.07.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Czy ja wiem czemu . Jakoś tak idzie pomału. W pierwszym roku kupiliśmy działkę i architekt zaczął męczyć projekt. Wymęczył dopiero na jesieni następnego i we wrześniu zaczęliśmy budować. Do grudnia był stan zerowy - to już dwa lata. W trzecim roku ściany i dach, rózne przeboje z ekipami (jedna, ta od ścian uciekła). W czwartym instalacje, tynki, wylewki. No i mamy piąty no tak ciekawekiedy nam sie uda .... mieszkac z tesciami 5lat mi sie nie usmiecha!!!!! )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.07.2005 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Przy takim zasiąść w jesienny wieczór to dopiero będzie Ogród że hej Andrzejko, już się nie mogę doczekać kiedy ten moment nastąpi, bo jeszcze nie było nawet jednego palenia . Z ogrodem to trochę przesadziłaś - u nas chwasty po pachy Aga, Jagna, Kasztanka, Marcel, Zaba_gonia - dzięki za miłe słowo Dzisiaj pojechałam zobaczyć efekt końcowy, tzn, z obrobionymi bokami przy wkładzie i z założoną szybą - podoba mi się jeszcze bardziej : Musimy jeszcze zdecydować co będzie przed kominkiem. Myślałam, że gres, który nam został z podłogi, ale chyba ładniej będzie wyglądać trawertyn: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/687_348.ts1122113788000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.07.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Z ogrodem to trochę przesadziłaś - u nas chwasty po pachy Tak to gdzie ja widziałam te cudne maki jak nie u ciebie Jeśli chodzi o kuchnię to jak dla mnie wersja 1 jest lepsza ale już patrząc na rzuty to i 2 mi się podoba Ale jeśli miałabym sobie wybierać to tylko 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.07.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Sonika to ja pomysł mam taki, we wrzesniu jak juz sie urodzi mi Haneczka i troszke odpocznę, jak u ciebie już kuchnia będzie gotowa - to ja sie do Ciebie wprowadzę. Tobie bedzie raźniej, ja bedę mieszkać w pięknym domku aha i szaszłyczki Ci bedę robić (a robie najlepsze na swiecie - skromnie ujmując). A jak juz moi skończą - to możemy wtedy do mnie sie przenieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 23.07.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Sonika,z jakiej firmy masz wkład kominkowy?Czy mogłabyś napisać chociaż tak orientacyjnie ile wydałaś na kominek tzn.wkład,montaż itp.Właśnie się do tego przymierzam,ale jeszcze nie mam rozeznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts