Mohag 06.12.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Te "cienkie" mi sie lepiej, niz te bankowate ktore pokazywalas wyzej... chociaz bankowate ale takie wielkie tez sa niczego sobie. Takie abazurowe lampy maja chyba najprzyjemniejsze swiatlo. Teraz dokup sobie takie pierdolniki do kontaktow i bedziesz mogla pilotem lampy gasic i zapalac... nie bedziesz musiala biegac od jednej do drugiej, od drugiej do trzeciej, od trzeciej do ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nawet nie wiedziałam, że istnieją takie ten tego...p....iki . A gdzie się je kupuje? Światła jeszcze nie sprawdzałam, bo nie kupiłam żarówek . Z tych dziesięciu to 8 jest sufitowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.12.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 TY TO MASZ KLASĘ Oj będziesz mi pomagac,udzielac rad,nie ma lekko .Tylko czekaj jak wybuduję tego mojego Oriona.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Aż TAKIEJ odpowiedzialności to ja brać na siebie nie mogę, u mnie wszystko rodzi się w bólach i trwa w nieskończoność - w życiu byś nie skończyła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.12.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 To sa przelaczniki radiowe, tu opis detaliczny hihi http://www2.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/600000-624999/620010-an-01-pl-prze-czniki_radiowe.pdf w obi-ku i innym do kupienia. Sa proste tylko na wlaczenie, wylaczenie... sa takie w ktorych jeszcze mozna sobie "prace" czasowo ustawic, albo ktore z ktorymi maja sie zgrac itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Podejrzewam, że montaż tego cuda przerósłby co niektórych domowników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Podejrzewam, że montaż tego cuda przerósłby co niektórych domowników . przeciez pisalam ze to pogladowo i mozna sobie rozne cuda a najprostsze rozwiazanie z tych przelacznikow jest takie http://web00a.nsi32.miniserver.de/Dose1/dose1.jpg kupujesz 2-3-4 wtyczki radiowe (zalezy ile potrzebujesz), wlaczasz do kontaktu, do tego wlaczasz lampe i finito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No popatrz, ale ja zacofana jestem . Podoba mi się ten cud techniki. A drogie toto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nie wiem dokladnie, ale to juz teraz nie duze pieniadze... licze od 50 zl w gore, w zaleznosci od ilosci kontaktow i funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Soniko - w sklepie widzialam bardzo podobną do tej na zdjeciu ( kule były matowe ,kolor jasny beż lub ecri ...nie jestem pewna ) -ceny nie pamietam ,ale na pewno ponizej 100 zl. Zrobie w poniedziek zdjecie i Ci pokaże ,jak Ci sie spodoba to kupie i Dawid Ci przwiezie http://images32.fotosik.pl/410/4cd0b5521d069414.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 ja u siebie zastosowałam troszke inne rozwiazanie ....kupiłam kilka wyłącznikow czasowych ( 15 zl/szt) na ktorych zaznacza sie godziny dopływu prądu i lampki ,a zimą choinka sama sie włącza i gaśnie wieczorem . Nawet jak nas nie ma w domu można nastawić ,aby ktoras lampka sie zaswieciła http://zdjecia.swistak.pl/03/670/3670387_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 06.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 swietne na swieta i swietne aby zlodziei zbic z tropu, lampa wieczorem sie zalaczy dla zmylki na przyklad.a ja myslalam ze to jakies skomplikowane urzadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Tez mam taki czasowy, lampki na zewnatrz mi zapala i gasi ... bo ja ciagle zapominalam aga, na zlodzieji to juz dawno nie dziala chyba ze zalozysz taki czasowy z przypadkowa czestotliwoscia zapalania i gaszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 ja głupia byłam, że na moją jesienną deprechę nie zagladnęłam do twego ogrodu Soniko???? zaraz mi się lżej zrobiło jak OCZY NACIESZYŁY SIĘ TYMI PIĘKNYMI WIDOKAMI!!!!!! dziękuję Soniczko za tak uzdrawiające widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 ja u siebie zastosowałam troszke inne rozwiazanie ....kupiłam kilka wyłącznikow czasowych ( 15 zl/szt) na ktorych zaznacza sie godziny dopływu prądu i lampki ,a zimą choinka sama sie włącza i gaśnie wieczorem . Nawet jak nas nie ma w domu można nastawić ,aby ktoras lampka sie zaswieciła to samo mam i bardzo chwalę...już zastosowałam to na mieszkaniu a i teraz nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Soniko- znalazlam na allegro takie lampy http://www.allegro.pl/item496754202_oryginalna_lampa_od_importera_super_design.html#gallery http://www.allegro.pl/item496872146_akrylowa_lampa_stolowa_super_cena.html#gallery ta z kolei jest przesliczna ,ale nie wiem czy w Twoim guscie http://www.allegro.pl/item494136164_gustowna_lampa_od_home_decor_zapraszamy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.12.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Soniko, ależ sobie fajne prezenty sprawiłaś na Mikołajki . Jak tam nastrój przedświąteczny? Śniegowe kule już leżą na szkle nad klatką schodową ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.12.2008 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nastrój przedświąteczny??? I co ja mam napisać . Już nigdy nie będzie tak samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nastrój przedświąteczny??? I co ja mam napisać . Już nigdy nie będzie tak samo . nieee czy dobrze myślę trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.12.2008 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts