Żelka 27.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Sonica mam nadzieje, ze jakos sie tam trzymasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jakoś się trzymam, ale nie powiem, żebym doszło do siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 czasu potrzebujesz, czasu... ale trzymaj sie Slonce, jak tylko mozesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Nie mogę uwierzyć, że to prawda, że to już tak na zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Nie mogę uwierzyć, że to prawda, że to już tak na zawsze . wiem przytulam bardzo mocno - no nic innego nie moge zrobic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.12.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Nie mogę uwierzyć, że to prawda, że to już tak na zawsze . Soniś, w moim przypadku minęło ponad 20 lat i cały czas mam takie uczucie.... Czas pomaga, ale czy leczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Ech..., muszę się wziąć w garść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 To może byś coś pokazała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A co masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.12.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jak wysłałam, to pomyślałam że jakoś enigmatycznie to brzmi chętnie zobaczyłabym np. Twoją biblioteczkę...i napisz jak się sprawdzają nowe lampy Taka zmiana tematu...nie wiem czy dobrze??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dobrze, dobrze Amtlo, muszę jakoś zacząć myśleć o innych sprawach, chociaż przychodzi mi to z wielkim trudem. Lampy są OK, dają bardzo przyjemne światło i jestem z nich bardzo zadowolona. A biblioteczka? Biblioteczka już była przecież.Niby jest wielka, ale nie mieści wszystkich książek i myślę, żeby zrobić jeszcze regał na strychu. Mam nawet pomysł jak to zrobić, bo skosy na strychu są straszne - nie znoszę skosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Biblioteczka była, ale ja już zapomniałam....a tak szukać po tylu stronach...zlituj się A tak odnośnie strychu. Czy Ty masz taki prawdziwy strych czy użytkowe poddasze. Ja zaplanowałam sobie, że część poddasz zostanie właśnie strychem z takim typowym przeznaczeniem na przechowalnię i graciarnie. Ale jak mój starszy zobaczył to pomieszcvzenie to aż mu się oczy zaświeciły.- TO DLA MNIE. A tam z trzech stron skosy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A ja to zapomnialam jak pomidory Twoje wygladaly ? Juz nie znikaj , z nami razniej chyba Jak co to ja Wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Soniczko ja jestem cały czas, ale wiesz, że ja głupoty zawsze gadam to siedzę cicho. Energię posyłam, ale nie obawiaj się nie za dużo , nie zaszkodzi. Ściskam bardzo mocno. Zapomniałam już tego psa z rodowodem ze wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 To co z tego ze skosy... zawsze mowilam ze to pomieszczenie ma potencjal ostatecznie wszystkie mialysmy tam pokotem .... tak ze Twojemu malzowi bedzie tam jak u "boga za piecem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Biblioteczka była, ale ja już zapomniałam....a tak szukać po tylu stronach...zlituj się A tak odnośnie strychu. Czy Ty masz taki prawdziwy strych czy użytkowe poddasze. Ja zaplanowałam sobie, że część poddasz zostanie właśnie strychem z takim typowym przeznaczeniem na przechowalnię i graciarnie. Ale jak mój starszy zobaczył to pomieszcvzenie to aż mu się oczy zaświeciły.- TO DLA MNIE. A tam z trzech stron skosy.... Była, ale się zbyła i tak byś nie znalazła . U mnie jest poddasze, a potem robi się jeszcze tup, tup, tup http://images33.fotosik.pl/431/44f12a7e41ab8f2emed.jpg http://images37.fotosik.pl/43/359c2b2f5f2d1aa2med.jpg i jest strych http://images25.fotosik.pl/307/03647a33b65ba4afmed.jpg http://images43.fotosik.pl/43/f4f5ff95ebf1d804med.jpg Tylko nie wiem czy on normalny ? Pod tym skosem na wprost planuję regał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A ja to zapomnialam jak pomidory Twoje wygladaly ? Juz nie znikaj , z nami razniej chyba Jak co to ja Wiesz Za oknem mróz i zawieja, a Ty mi tu z pomidorami . Poszłabym pokopać, a nie mogę. Wiem, że z Wami raźniej - od zawsze wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Soniczko ja jestem cały czas, ale wiesz, że ja głupoty zawsze gadam to siedzę cicho. Ściskam bardzo mocno. Zapomniałam już tego psa z rodowodem ze wschodu. Eee tam zaraz głupoty, tylko trochę ten teges . Energię posyłam, ale nie obawiaj się nie za dużo , nie zaszkodzi. Dawkujesz znaczy się? Jakiego psa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Aaaa, już wiem jakiego psa - też mnie skleroza naszła jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ostatecznie wszystkie mialysmy tam pokotem .... : Czytam i czytam i jakoś nie kumam . O jakiego kota chodzi Mohag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts