Amtla 28.12.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 http://images43.fotosik.pl/43/f4f5ff95ebf1d804med.jpg Tylko nie wiem czy on normalny ? Pod tym skosem na wprost planuję regał. To piękna ściana na regał...u mnie nawet ta jest ze skosem... Ale ten Twój strych to jest super pomieszczenie a nie strych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Teraz to on mniej super, bo się straszna graciarnia zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 nie kota hihi tylko mialysmy lezec pokotem czyli odlogiem - po imprezie u Ciebie na strychu i ogladac swiat przez okno podlogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Teraz to on mniej super, bo się straszna graciarnia zrobiła. Czyli jednak taka graciarnia w domu jest potrzebna...Gdzieś to DOBRO trzeba przechowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Aaaa, już wiem jakiego psa - też mnie skleroza naszła jakaś Właśnie tego boksera i radio Pionier też pamiętam, co u Ciebie na pomocniku stoi. Ja mam pamięć fotograficzną, raz zapamiętam i już na zawsze i niecierpki w pierwszej odsłonie też pamiętam. Energię dawkuję, nie obawiaj się, że się teges Tobie z głową porobi. Energię mam bardzo mocną prawie jak wampir energetyczny, pół godziny ze mną sam na sam i nie masz już na nic siły i nie myślisz o niczym . Potwierdzone i sprawdzone, mogę tez doładowanie zrobić, trochę potem boli głowa, ale jak się potem ludzie cieszą jak mnie długo nie widzą. Fajny masz strych, ładnie tak i przyjemnie, ja to tak czysto to chciałbym mieć w tzw domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.12.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 cieszę się , że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A mnie tak dawno nie było że biblioteczki nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.12.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Wiem, że z Wami raźniej - od zawsze wiem. ...i tak trzymaj Sonisia, przytulam, wiesz o tym, prawda? gdzieś słyszałam, że wiosna przyjdzie wcześnie w tym roku i że uśmiechniesz się do kwitnących jabłoni i bzu, pachnącej czeremchy i żółtych mleczy na łące, błękitnego nieba...i w tym wszystkim odnajdziesz to, za czym tak bardzo tęsknisz. Bo w przyrodzie nic nie ginie, tylko zmienia...i w pewnym sensie zawsze żyje. http://www.kamratowka.pl/assets/galleries/36/pachnie_wiosna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Jak się cieszę że jesteś! A co to za podłoga?Panele czy gotowy parkiet?A jaki fajny ma kolor.Bomba! http://images25.fotosik.pl/307/03647a33b65ba4afmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A tam podłoga. To jest strych? Kurde niejeden by chciał mieć tak w salonie Ludziom to sie w głowach poprzewracało, słowo daję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.12.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Sonica strych to u mnie jest, a to u Ciebie to tam normalnie mieszkac mozna i to jak pieknie. A pomysl aby tam zrobic biblioteczke jest super. Jeszcze jakis teleskop widze pod tym oknem i wiesz jak tam romantycznie moze byc. Trzymaj sie kochana. Wiem, ze Ci ciezko, ze mysli same wracaja do bolu, ale walcz mocno i wracaj do zycia. Ty tu wciaz jestes. Dbaj o siebie. Sciskam Cie mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Soniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.12.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 To jest strych?? Oj, to ja nie piszę jaki jest u mnie Soniczko, tam normalnie piękny salonik zrobić można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.12.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Kochana Soniko! Życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze w Nowym Roku i podobnie jak Tola - również mocno przytulam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 31.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Pragnę złożyć szczere życzenia: Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Aby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego 2009 Roku ! http://republika.pl/blog_nk_746602/1563228/tr/gt8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 DOSIEGO ROKU !!! http://photos.nasza-klasa.pl/7308211/145/main/22209f79f2.jpeg zyczy frosia z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 31.12.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/inne/HPN2009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 31.12.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI W NOWYM ROKU, OBY TEN NOWY ROK BYŁ LEPSZY... http://www.sylwester.dujawica.com.pl/sylwester_zakopane.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.12.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Recepta na Szczęśliwy Rok Moniki Bierzemy 12 miesięcy, Oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku. Po czym rozkrajamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno: z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy 3 duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej orzeźwiającej herbatki. ,•*´¨)¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ......\~~~~~/.....\~~~~~/ .......\~~~~/.......\~~~~/ ........\~~~/.........\~~~/ .........\~~/...........\~~/ ..........\~/.............\~/ ...........||...............|| ...........||...............|| ...........||...............|| ......./****\........../ ****\. Wszystkiego Najpiekniejszego w NOWYM ROKU dla Ciebie Soniko i Twoich bliskich ....... Buziaki -Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts