jea 31.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Z ostatnią kartką kalendarza zerwij złe nastroje, zapomnij wszystkie złe chwile i dni. W Nowy Rok wejdź tak jak na najwspanialszy bal, który nazywa się ŻYCIE! Wspaniałego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Szczęśliwego Nowego Roku http://wrzesnia.w.interia.pl/przyslowia/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anus1976 02.01.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 ___________$$$$$$____________$$$$____________$__$____________$__$____________$__$___________$___$__________$_____$_________$_______$________$_________$_______$___________$______$ Szampańskiej $______$zabawy szalony$______$ chwil,udanego_$______$__Sylwestra i__$______$ Szczęśliwego_$___$$$$$$$$$_Nowego.$__$_________$_2009__$_$___________$_Roku_$$_______~~_~~_$$$$$$$$$$$$____~~_~~~~~~$________.$_$__~~~_~~_~~$___~~__~~_$__$__~_~~_~~.$_____.~~~~~_$___$_~~~~~~$_$___~~~~~.~~$____$$$$$$$$$_$__~~.~~_~~~$________$$_____$_~~.~_~~~$________$$______$$$$$$$$$________$$__________$$________$$__________$$________$$__________$$________$$__________$$_______$$$$$________$$_____$$$$$$$$_______$$__________________$$$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dziękuję Wszysykim moim miłym gościom za życzenia i Wam też zyczę DO SIEGO ROKU, oby wszystko Wam się spełniało i w ogóle dobrze się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 nie kota hihi tylko mialysmy lezec pokotem czyli odlogiem - po imprezie u Ciebie na strychu i ogladac swiat przez okno podlogowe Temat nadal otwarty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Trzymaj sie kochana. Wiem, ze Ci ciezko, ze mysli same wracaja do bolu, ale walcz mocno i wracaj do zycia. Ty tu wciaz jestes. Dbaj o siebie. Sciskam Cie mocno. Trzymam się - raz lepiej, raz gorzej, ale sie trzymam. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 To ja tez jestem z Toba i usmiecham sie jak moge najladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Z ostatnią kartką kalendarza zerwij złe nastroje, zapomnij wszystkie złe chwile i dni. W Nowy Rok wejdź tak jak na najwspanialszy bal, który nazywa się ŻYCIE! Wspaniałego Nowego Roku!!! Bardzo mi sie podoba, spróbuję zastosować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Na począTEK IDĘ POSZUKAĆ JABŁUSZKA, BO MI SIĘ GDZIEŚ ZAPODZIAŁO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Jak się cieszę że jesteś! A co to za podłoga?Panele czy gotowy parkiet?A jaki fajny ma kolor.Bomba! http://images25.fotosik.pl/307/03647a33b65ba4afmed.jpg jA TEŻ SIĘ CIESZĘ, ŻE JESTEM WŚRÓD WAS . TO Są panele chyba Kronopolu, kolor chyba dąb rustic , ja już słabo jakoś pamiętam - starość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Kochana Soniko! Życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze w Nowym Roku i podobnie jak Tola - również mocno przytulam.... Dzięki Nelli - kochana jesteś, od razu zrobiło mi się lepiej na duszy . Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 To ja tez jestem z Toba i usmiecham sie jak moge najladniej To po ten cmok? No to masz - CMOK, CMOK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 ja już słabo jakoś pamiętam - starość . Kiedy bede w Twoim wieku tez tak powiem , ale kiedy to bedzie ? Tak dzisiaj zakladalam swoj zimowy kapelusz i pomyslalam sobie , ze kiedy bedziesz smutna to zrobie sobie zdjecie i Ci wysle . Bankowo zadziala CMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Trzymam za słowo i czekam. Kiedy bede w Twoim wieku tez tak powiem , ale kiedy to bedzie ? Jeszcze trochę i ciut i już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Wiem, że z Wami raźniej - od zawsze wiem. ...i tak trzymaj Sonisia, przytulam, wiesz o tym, prawda? gdzieś słyszałam, że wiosna przyjdzie wcześnie w tym roku i że uśmiechniesz się do kwitnących jabłoni i bzu, pachnącej czeremchy i żółtych mleczy na łące, błękitnego nieba...i w tym wszystkim odnajdziesz to, za czym tak bardzo tęsknisz. Bo w przyrodzie nic nie ginie, tylko zmienia...i w pewnym sensie zawsze żyje. http://www.kamratowka.pl/assets/galleries/36/pachnie_wiosna.jpg Ty to umiesz Tolusia pocieszyć, -bardzo, bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.01.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Soniko, Życzę Ci w Nowym Roku dużo słońca w sercu i uśmiechu na twarzy. Wierzę mocno,że wraz z nadejściem wiosny i przebudzenia w otaczającej nas przyrodzie, Ty również odzyskasz pogodę ducha i radość życia. Tego Ci życzę z całego serca Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Jak się cieszę że jesteś! A co to za podłoga?Panele czy gotowy parkiet?A jaki fajny ma kolor.Bomba! http://images25.fotosik.pl/307/03647a33b65ba4afmed.jpg jA TEŻ SIĘ CIESZĘ, ŻE JESTEM WŚRÓD WAS . TO Są panele chyba Kronopolu, kolor chyba dąb rustic , ja już słabo jakoś pamiętam - starość . Soniko, czy jesteś zadowolona z tych paneli? My tez mamy z Kronopolu i...szkoda gadać.Bardzo się rysują (4 ścieralności ). potwornie widać łączenia głównie tam gdzie jest podłogówka(miały się nadawać na podłogówke).Nie wiem czy to wina paneli, czy położenia Gdybym miala kupować jeszcze raz ( i pewnia za jakiś czas to zrobię) nie będzie to na pewno Kronopol. Pozdr Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.01.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witaj Bogusiu,nic się z nimi nie dzieje, nie ma szpar, ale one są na strychu i tam mało się chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No cóż, zobaczę za parę miesięcy-jak przestaniemy grzać w domu. A chodzić trzeba- bo przecież od tego są . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts