Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Soniczko ja jestem cały czas, ale wiesz, że ja głupoty zawsze gadam to siedzę cicho. Energię posyłam, ale nie obawiaj się nie za dużo , nie zaszkodzi. Ściskam bardzo mocno. Zapomniałam już tego psa z rodowodem ze wschodu.

Mokka, znalazłam psa, ale łatwo nie było :wink:

http://images37.fotosik.pl/45/d023a5daefad00dfmed.jpg

i jeszcze coś, może Ci się spodoba:

http://images29.fotosik.pl/310/15b95349cf176834med.jpg

ale wyniosłam na strych, bo Mohag powiedziała, że be :-? .

I jeszcze się pochwalę, że powieszyła mi się rodzina ziomiokulkasów czy jakoś tam :wink: , fajne roślinki rosną bez podlewamia i bez światła :o .

Mam też k_a_w_a_ł_e_k balustrady. Reszty facet się przestraszył i się nie odzywa, ale w sumie jest się czego trzymać to może ja się czepiam :roll: ?

http://images24.fotosik.pl/311/8ddeec5dd0752f77med.jpg

No cóż, zobaczę za parę miesięcy-jak przestaniemy grzać w domu.

A chodzić trzeba- bo przecież od tego są :lol: :lol: .

Pozdr :p

Mam ten sam problem. Podłoga z Kronopolu z ogrzewaniem podłogowym. Podłoga już tydzien po pierwszym uruchomieniu ogrzewania "podniosła się"na złoczeniach. Próbowalismy ją reklamować, ale "Komfort" odrzucił naszą reklamację, tłumacząc,że posadzka nie była dostateccznie wysuszona.

Nie zgodziliśmy się z tą opinią, ale dalej z nimi już nie walczyliśmy. Musi się trudno.

ale że dlaczego be ?

cudniaste pierdołki ozdobne :)

ja uwielbiam, ale do mojej wiejskiej chałupy faktycznie będą bardziej pasowały niż do Twoich salonów :))

aaa... no i w tym Nowym LEPSZYM Roku też przytulam mocno...

:oops:

musi być lepszy bo inaczej być nie może... :oops:

Mam ten sam problem. Podłoga z Kronopolu z ogrzewaniem podłogowym. Podłoga już tydzien po pierwszym uruchomieniu ogrzewania "podniosła się"na złoczeniach. Próbowalismy ją reklamować, ale "Komfort" odrzucił naszą reklamację, tłumacząc,że posadzka nie była dostateccznie wysuszona.

Nie zgodziliśmy się z tą opinią, ale dalej z nimi już nie walczyliśmy. Musi się trudno.

A ja myślałam,że taka czepliwa jestem :-? .

Ja mam też Kronopo , tam gdzie nie ma podłogówki i dzieje się tak samo, tylko,że w mniejszym stopniu.

Ciekawe co by powiedzieli na wyschnięcie naszych wylewek-były robione jesieniąX/XI 07), panele kładzione były VI /08.

Czytałam wcześniej różne opinie na temat Kronopolu, miałam obiekcje przy zakupie, ale w końcu zakupiliśmy :(

Problemem jest też to ,że łatwo się rysują mimo że mają wysoki stopień ścieralności.

Nie wiem,czy zdecydujemy się na reklamację.Na szczęscie panele nie są takie drogie i za parę lat, jak się podniszczą i się nam znudzą wymienimy na inne :wink: .

Pozdr

Soncia piekne sa te mosiezne rzeczy, moze sobie na poddaszu zrobisz taki wlasnie styl. :wink:

A te kwaty co to swiatla i podlewania nie potrzebuja sa trujace? :roll: Bo jak nie, to sie pisze na takie, ladne sa, a moje z mieszkania tutaj usychaja po woli, juz 4 sztuki poszly. :roll:

Nawet jak sie troche podenerwuje to gadam, ze jak wszystkie uschna to juz nie bede miec, ale jakos bez kwiatow to nie dom. :-?

Aha i parkiet nam schnie, az milo. :-? Szparki coraz wieksze. :x

Ide spac aby nie zamarudzac. :lol:

Sciskam. :p

A ja myślałam,że taka czepliwa jestem :-? .

Ja mam też Kronopo , tam gdzie nie ma podłogówki i dzieje się tak samo, tylko,że w mniejszym stopniu.

Ciekawe co by powiedzieli na wyschnięcie naszych wylewek-były robione jesieniąX/XI 07), panele kładzione były VI /08.

Czytałam wcześniej różne opinie na temat Kronopolu, miałam obiekcje przy zakupie, ale w końcu zakupiliśmy :(

Problemem jest też to ,że łatwo się rysują mimo że mają wysoki stopień ścieralności.

Nie wiem,czy zdecydujemy się na reklamację.Na szczęscie panele nie są takie drogie i za parę lat, jak się podniszczą i się nam znudzą wymienimy na inne :wink: .

Pozdr

Z tego samego powodu odpuściliśmy sobie dalszą szarpaninę. Rok albo dwa i wymienimy na nowe.

Pozdrawiam :wink:

ale że dlaczego be ?

ja uwielbiam, ale do mojej wiejskiej chałupy faktycznie będą bardziej pasowały niż do Twoich salonów :))

wlasnie dlatego sa be :lol: :wink:

odpoczelam troszke i przydreptalam zobaczyc co slychac w tym nowym roku 8)

Soniczko ten właśnie pies zapadł mi głęboko w pamięć, to są moje klimaty no i ze Lwowa jest, a to dla mnie osobiście ważne. Takie miedziaczki itpi to lubię i to nawet bardzo. Jak czasem boli mnie głowa, a powiem szczerze, że tam nie ma wiele aby bolało, to przykładam sobie miedziane baniaki właśnie. Nie wiem co w tym jest leczniczego, ale mi pomaga. Ja mam takie duże miedziaki i ze scenkami rodzajowymi, więc prawie całą głowę mogę sobie schować :lol: . Powiem szczerze, ale ja lubię takie pierdołki, mam dzbanuszki, konika taką przedwojenna zabawkę, misie do czytania takie kiczowate że aż wstyd, ohydne nawet są, aniołków całą armię, psa w łazience z fajansu, ale musze to powiedzieć szczerze, ja lubię takie bzdety, nie wnikam czy ładnie czy brzydko, misie sobie siedzą ,a ja nie ma serca im podziękować za współpracę. Jak chcesz się pośmiać mogę wstawić, zapewniam nie widziałaś ohydniejszych :lol: . Dzięki za tego psa, a właściwie to sunię już ją trochę zapamiętałam, tak sobie własnie myślałam, że to jednak sunia była. Nawet ulica Czarnieckiego jest mi bliska, chodziłam u nas go liceum Jego imienia. Kiedyś w sali patrona zbieraliśmy pamiątki i wszystko co się z Czarnieckim wiązało i były dokumenty ulic ze Lwowa właśnie. Takie to dla mnie jakoś bliskie jest :roll: .

sonisiu co tam u Ciebie słychac??????????

Mam znów pytanie :wink: Widzę że masz bardzo ładne okna-napiszesz mi jakie ?Jeśli uważasz że zadaję za dużo pytań to mnie przegnaj.............. :wink:

A wiesz że nie otwierają się wszystkie zdjęcia -szkoda bo bym sobie pooglądała (chodzi mi o te na początku)

Czekam na relację ze stryszku a raczej rewelacyjnego przyszłego salonu :D

I to jest mój problem - trudno mi się rozstać z rzeczami, które raz dostały sie w moje ręce, strasznie się przywiązuję :-? . Wolę wynieść na strych, czy schować na dno szafy niż się pozbyć - taka manelara ze mnie :roll: .

Anoilez, mocno wierzę, że ten rok będzie lepszy, ale wciąż się nie mogę otrząsnąć.

Ciebie też przytulam mocno, sama wiesz najlepiej jak to jest :(.

U nas wiatrzysko, pada i zimno jak nie wiem.., ale przyszlam tutaj ze sloneczkiem, podziele sie z Toba. :p Zawsze mam zapasy sloneczka na takie dni jak dzis. :p

Uścisak (jak mowi moja siostra Żeljka :D) !!! :p

Hehe - u nas też było dzisiaj ładnie :) .

Tak sobie marzę, że do wiosny już niedaleko, jeszcze tylko luty i już :wink: .

Buziak :)

Soniczko ten właśnie pies zapadł mi głęboko w pamięć, to są moje klimaty no i ze Lwowa jest, a to dla mnie osobiście ważne. Takie miedziaczki itpi to lubię i to nawet bardzo. Jak czasem boli mnie głowa, a powiem szczerze, że tam nie ma wiele aby bolało.

Nawet nie wiesz mokka jak ja lubię Ciebie czytać :lol: i nie gadaj mi tutaj o pustogłowie :wink: , bo czytałam żeś najmądrzejsza we wsi :wink: .

Przeglądając to i owo ostatnio, znalazłam przeróżne lwowskie kartki, listy, przepisy kulinarne, cuda cudeńka.

Oj, miałabyś u mnie używanie jak lubisz takie rzeczy.

Tak, że jakby co, to wiesz...

Jak chcesz się pośmiać mogę wstawić

Zapodawaj :D .