Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A przeglądałaś forum z dekoracją okna?

http://forum.muratordom.pl/dekoracja-okna,t26639-300.htm

Wiesz co ja bym zrobiła?Poszłabym do jakiegoś fajnego sklepu.Powiedziała czego oczekuję i niech się kobitki produkują.Widziałam parę fajnie ułożonych zasłon - jak sama czegoś szukałam.

W przyszłości tak właśnie zrobie.Niech mi uszyją ,podszyją taśmą,zakładki porobią bo ja wręcz nienawidzę mycia okien i układanie firan :wink: .Wszystko później spada na mojego mężusia bo mnie tak łapy bolę że hej(oczywiście oprócz mycia i prania firan).Miałabyś z głowy.

Warto zerknac na strone decoria.pl - tam mozna zamowic gotowe juz wszystko w komplecie - lacznie z poszewkami, obrusem, "ubrankiem" dla krzesel, a nawet fartuszek i rekawice do kuchni :p a jak nie zamawiac to choc pomyslow sie naogladac :roll:

E, nie ma zo co. Kazdy tu robi ile moze. :wink: :p

Ja wczoraj zamowilam bezplatne wzory z dekoria.pl ciekawe jakie okaza sie w dotyku, no i czy moj maz zgodzi sie na kolejne wydatki, z tym gorzej bedzie.. :roll:

A ten rodzaj fotela co maja tam na stronie dekorii mi sie marzy w sypialny.., ale 1500zl za fotel?! :o To nawet wspomniec o tym nie moge. :(

Ale kufer mi sie tez podoba, no i duzo tanszy :wink: jakby tak zrobic sobie kufer, zaslony i z dwie poduszeczki z tego samego materialu, dopasowac do tego co juz mam w sypialni, to bardzo bym sie cieszyla.., tyle, ze do moich urodzin to rok prawie.., no chyba, ze na rocznice slubu poprosze taki prezent... :D

Żelko podstępna bestyjko :wink: :)

Bosche, przejzala mnie. :lol:

No jakos po kobiecemu trzeba zadbac o szczegoly, bo dla facetow, takie rzeczy jak zaslony, poduszeczki, dodatki .., nie musza nawet istniec. A dla nas to kropka nad "i".

Ja jak dzielke kupilismy to juz zaczelam wyszywac obrazki, a potem po woli oprawiac.., bo jakbym miala to zrobic na raz, to juz ja wiem jak sciany by byly puste. :roll: Zwlaszcza na koniec budowy.., hoho, akurat bym obrazy oprawiala.

A teraz to wlasnie zyje od Swieta do Swieta i knuje :wink: caly czas co by tu dodac.

:lol:

sonica ale sie my tu rozgadalim u Ciebie. :D

http://www.dekoria.pl/fabrics/view/33

Z dekorii piękna jest kolekcja Daniele.Tylko z tym lekkim turkusikiem.Fajnie to wygląda z tym szarym i kremem.

A tu poducha z tym materiałem

http://www.dekoria.pl/image/djpg/8/404/200/0/hela_z_fredzlami.jpg

PS

Zeljka Dlatego zaczynam pomału rozglądac się.Bo jak się domek wybuduję to wiem że reszta spadnie na moją głowę.Już i tak słyszę.Po co ty patrzysz na płytki.Martw się kobieto jaki materiał na ściany wybrac :D

Ale fakt pozostał jeden-rozgadalim się :wink:

A sonisianapewno zrozumie.

Dobrze robisz, lepiej po woli sie rozgladac, uzbierac informacje, poukladac to sobie wszystko i przemyslec, niz potem na cito cos kupowac a potem zalowac .

Soncia potwierdzi. :p Soncia daj jakis znak. Trzymasz Ty sie tam jakos? :roll: