Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

Aleście mnie zasypały pomysłami, dzięki :D .

Do jednego sklepu nawet mam niedaleko i chyba się wybiorę. Jak tak patrzę na swój salon to chyba jednak jasne zasłony będą pasować, ale z turkusem może zaszaleję w sypialni.

Sofę w salonie mam popielatą, stara już bidulka, ale chyba wymieniać nie będę, bo bardzo wygodna, a poza tym co ja będę na stare lata nowe kanapy kupować :roll: .

Jakby do tego doszedł jeszcze turkus to coś mi się wydaje, że za dużo tego dobrego by było :-? .

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Coś jednak wiem :wink: , chciałabym żeby nie były flakowate, ale jednak ładnie się układały.

Soniko- tafty ładnie sie układaja i bedą pasowały do Twojego stylu :D

w sklepach sa różne tafty (oczywiscie nie jedwbne ) po 9,90 za m wiec cena jest swietna i można upiąć zasłony na oknie za pomocą szpilek i agrafek ale to juz wersja hard ( ja tak kiedyś zrobiłam -upinanie trwało kilka godzin :wink: )

Ale z Ciebie mistrzyni jest :D , mnie z upinaniem poszłoby trochę :wink: gorzej.

Cześc.Ty napewno coś fajnego dobierzesz.Tak myślałam właśnie o jasnych zasłonach -zawsze neutralne i do wszystkiego pasujące.Ale dzięki tej wymianie pomysłów dowiedziałam się od dziewczyn o fajnych stronkach :D Więc ja bardzo skorzystałam. :wink:

Zasłony które pokazałam są zapstrokate ale za to mają fajne upięcia.Zawsze można coś podpatrzyc.

A tak wogóle to ja u siebie chyba w przyszłości takie właśnie lekkie ala kremowe powieszę coby do wszystkiego aż do bólu pasowało-czyli raz i spokój a dlaczego to już pewnie przeczytałaś :wink: bo mój mąż.......................

pozdrawiam.

Byłam wczoraj oglądać materiały i normalnie oczopląsu można dostać.

Bardzo dużo mi się podobało, zdecydowanie za dużo :lol: .

Koszmar jakiś :wink: .

Tiaa, ja nawet nie jestem w stanie wszystkich próbek materiałów przejrzeć od razu, dla mnie upiększanie domu jest trudniejsze od budowy.

małe spostrzeżenie - żałuję ze nie wybrałam jednakowych firanek, dom z zewnątrz wyglądał by lepiej. Zachciało mi się różniastości - i stojąc przed domem widać taki misz masz w oknach.