Sonika 18.01.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Aleście mnie zasypały pomysłami, dzięki . Do jednego sklepu nawet mam niedaleko i chyba się wybiorę. Jak tak patrzę na swój salon to chyba jednak jasne zasłony będą pasować, ale z turkusem może zaszaleję w sypialni. Sofę w salonie mam popielatą, stara już bidulka, ale chyba wymieniać nie będę, bo bardzo wygodna, a poza tym co ja będę na stare lata nowe kanapy kupować . Jakby do tego doszedł jeszcze turkus to coś mi się wydaje, że za dużo tego dobrego by było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.01.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Coś jednak wiem , chciałabym żeby nie były flakowate, ale jednak ładnie się układały. Soniko- tafty ładnie sie układaja i bedą pasowały do Twojego stylu w sklepach sa różne tafty (oczywiscie nie jedwbne ) po 9,90 za m wiec cena jest swietna i można upiąć zasłony na oknie za pomocą szpilek i agrafek ale to juz wersja hard ( ja tak kiedyś zrobiłam -upinanie trwało kilka godzin ) Ale z Ciebie mistrzyni jest , mnie z upinaniem poszłoby trochę gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.01.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Cześc.Ty napewno coś fajnego dobierzesz.Tak myślałam właśnie o jasnych zasłonach -zawsze neutralne i do wszystkiego pasujące.Ale dzięki tej wymianie pomysłów dowiedziałam się od dziewczyn o fajnych stronkach Więc ja bardzo skorzystałam. Zasłony które pokazałam są zapstrokate ale za to mają fajne upięcia.Zawsze można coś podpatrzyc. A tak wogóle to ja u siebie chyba w przyszłości takie właśnie lekkie ala kremowe powieszę coby do wszystkiego aż do bólu pasowało-czyli raz i spokój a dlaczego to już pewnie przeczytałaś bo mój mąż....................... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.01.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 O mężu nie czytałam, ale mnie zaintrygowałaś - nie powiem . Jasne pasują do wszystkiego. Chciałabym chyba, żeby były na podszewce, ale nie wiem jak je potem prać, chyba tylko w pralni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.01.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Sonika - zasłony najładniej wyglądają na podszewce, ale dołem się je nie zszywa. Ja tak mam w mieszkaniu, w domu z oszczędności tak nie zrobiłam- ino żałuję. pozdr Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.01.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 I dowiedziałam się czegoś nowego . A dlaczego się nie zszywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Nie zszywa się z różnic materiałowych. Podszewka zazwyczaj jest z innego gatunku(czytaj tańsza), przy praniu może się zbiegać, brak dolnego szwu nie spowoduje naciągniecie zasłony. Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 A do tego mozna wciagnac na deske do prasowania jak sukienke i prasowac oddzielnie dwie warstwy, nie martwiac sie ze material inny, albo ze ktoras strona sie zagniecie-zaprasuje przez przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.01.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 W tym tygodniu zaczynę poszukiwania, bo mam urlop - yupiiii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 19.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Cze Wyszukasz coś extra, aż takiej babie jak ja gały wypadną. Spokojna o to jestem. Mam misie w pogotowiu, ale jeszcze ich nie upublicznię, niech tak nie szpecą. Poczekam podstępnie na kontekst . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.01.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Poczekam podstępnie na kontekst voila http://images24.fotosik.pl/316/31444e6bf7b60a94med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 19.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 voila To daję z grubej rury, z serwetunią w pakiecie http://images44.fotosik.pl/51/69044470da6d453f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.01.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ale przystojniaki , mój to taki zwykły futrzak. Słodkie są . Serwetunię sama dziergałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.01.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Byłam wczoraj oglądać materiały i normalnie oczopląsu można dostać. Bardzo dużo mi się podobało, zdecydowanie za dużo . Koszmar jakiś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 21.01.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Byłam wczoraj oglądać materiały i normalnie oczopląsu można dostać. Bardzo dużo mi się podobało, zdecydowanie za dużo . Koszmar jakiś . hiii hiii to tak ja z kafekami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A co Ty kochana myślałaś, że wstąpisz do sklepu kupisz i już bedzie gotowe Wiesz że wybory budowlane są bardzo trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ba, sztuka wybirów..... A ja wogóle nie mam zasłonek, ani boczków, nic oprócz firanek....i to nie wszędzie....starszy syn SOBIE NIE ŻYCZYŁ Ale dzięki temu pokój ma takibardziej młodzieżowy charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja jeszcze do wyboru szmatek nie doszłam Choć gdzie neigdzie już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Byłam wczoraj oglądać materiały i normalnie oczopląsu można dostać. Bardzo dużo mi się podobało, zdecydowanie za dużo . Koszmar jakiś . Tiaa, ja nawet nie jestem w stanie wszystkich próbek materiałów przejrzeć od razu, dla mnie upiększanie domu jest trudniejsze od budowy. małe spostrzeżenie - żałuję ze nie wybrałam jednakowych firanek, dom z zewnątrz wyglądał by lepiej. Zachciało mi się różniastości - i stojąc przed domem widać taki misz masz w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.01.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 AMFI, znam to uczucie gdy głowa pęka od nadmiaru możliwości. Kiedyś dawali po jednym i problemów nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts