Sonika 21.01.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A co Ty kochana myślałaś, że wstąpisz do sklepu kupisz i już bedzie gotowe Jakieś marzenia trzeba mieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.01.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A ja wogóle nie mam zasłonek, ani boczków, nic oprócz firanek....i to nie wszędzie....starszy syn SOBIE NIE ŻYCZYŁ Ale dzięki temu pokój ma takibardziej młodzieżowy charakter. Właśnie...., może te zasłony w sumie nie są mi potrzebne ? No, ale strasznie mi się podobają, takie leżące na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 No, ale strasznie mi się podobają, takie leżące na podłodze. mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.01.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Tiaa, ja nawet nie jestem w stanie wszystkich próbek materiałów przejrzeć od razu, dla mnie upiększanie domu jest trudniejsze od budowy. małe spostrzeżenie - żałuję ze nie wybrałam jednakowych firanek, dom z zewnątrz wyglądał by lepiej. Zachciało mi się różniastości - i stojąc przed domem widać taki misz masz w oknach. Nawet się nie starałam wszystkich, skupiłam się tylko na grubych, a i tak po chwili miałam dość . Z tego wszystkiego zapomniałam popatrzeć na turkusy. Z firankami akurat nie miałam problemu, wiedziałam, że chcę wszędzie takie same i gładkie. Skąd - nie wiem do dziś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.01.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 No, ale strasznie mi się podobają, takie leżące na podłodze. mnie też Teraz do mnie dotarło, że pod oknem mam kanapę, byłoby je widać tylko na oknie tarasowym - tzn. to leżenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Teraz do mnie dotarło, że pod oknem mam kanapę, byłoby je widać tylko na oknie tarasowym - tzn. to leżenie . I to pewnie poza latem, kiedy z tego okna korzystasz ? Czyli każde okno inaczej, ale z tego samego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.01.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nie, obydwa muszą być takie same, tylko co z tym leżeniem, jak na jednym leżałyby za kanapą ? Trochę bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.01.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wiem - zmienię kanapę na mniejszą, będzie widać boki okna. Zawsze jakiś pretekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wiedziałam, że jak coś wymyślisz to będzie SUPER Pozdr A u nas pada od poniedziałku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A co Ty kochana myślałaś, że wstąpisz do sklepu kupisz i już bedzie gotowe Jakieś marzenia trzeba mieć . Też prawda U mnie ma kto leżeć na podłodze i już mam po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Moje "leżące" zasłony w szczególności upodobała sobie kotka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.01.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ale miałam dzisiaj rewolucję - kanapa poszła pod ścianę, stół na drugą stronę pokoju, uszak z piętra powędrował na dół do biblioteki (męka straszna, bo nie dość, że cięzki, to jeszcze przez drzwi nie chciał przejść), ale teraz....mam piękne, odkryte okna w salonie i mogę szaleć . Nazwoziłam trochę próbek materiałow i chyba wybrałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ale szalejesz kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.01.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Muszę się czymś zająć, dobrze mi to robi, a do czasu łopaty jeszcze niestety daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 tylko dwa miesiące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 tylko dwa miesiące.... chyba tylko 2 miesiące ..ale będzie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.01.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 aż dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.01.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 aż dwa Właśnie Czekam z niecierpliwością aż wiosna przybędzie bo jak patrzę na moje fałdki to tej gimnastyki troszkę mi brakuje.Człowiek powygina się,schudnie,zdrowie podreperuje,młodszy i silniejszy zaraz się zrobi. Ps.sonisia wrzuc zdjęcia tych szmatek popatrzymy troszkę coś wybrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.01.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Czyli - oby do wiosny . Patrzę z utęsknieniem na ogród i się zastanawiam ile roślin mi przemarzło, bo nie miałam ani czasu, ani głowy, żeby je zabezpieczyć . Owinęłam tylko magnolię i hortensje. Fotki postaram się zrobić, narazie szmatki wiszą na karniszu, a ja się napawam . Trochę słabo widać pod światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Czyli - oby do wiosny . Patrzę z utęsknieniem na ogród i się zastanawiam ile roślin mi przemarzło, bo nie miałam ani czasu, ani głowy, żeby je zabezpieczyć . Owinęłam tylko magnolię i hortensje. Fotki postaram się zrobić, narazie szmatki wiszą na karniszu, a ja się napawam . Trochę słabo widać pod światło. Witaj Soniko Ja cały czas mam nadzieję, ze ta zima prędzej odpuści i można będzie wcześniej wyjść w "pole", też tęsknię za pracami w ogrodzie zwłaszcza, że jesienią porobiłam sobie plany przeorganizowania niektórych części ogrodu i teraz chciałoby się już wprowadzić je w czyn. Też zastanawiam się ile roślin przeżyło te mrozy, najbardziej martwię się o różę, którą przesadzałam jesienią dość późno. Pozdrawiam Cię cieplutko i aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts