Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja wogóle nie mam zasłonek, ani boczków, nic 8) oprócz firanek....i to nie wszędzie....starszy syn SOBIE NIE ŻYCZYŁ :wink: Ale dzięki temu pokój ma takibardziej młodzieżowy charakter.

Właśnie...., może te zasłony w sumie nie są mi potrzebne :roll: ?

No, ale strasznie mi się podobają, takie leżące na podłodze.

Tiaa, ja nawet nie jestem w stanie wszystkich próbek materiałów przejrzeć od razu, dla mnie upiększanie domu jest trudniejsze od budowy.

małe spostrzeżenie - żałuję ze nie wybrałam jednakowych firanek, dom z zewnątrz wyglądał by lepiej. Zachciało mi się różniastości - i stojąc przed domem widać taki misz masz w oknach.

Nawet się nie starałam wszystkich, skupiłam się tylko na grubych, a i tak po chwili miałam dość :wink: .

Z tego wszystkiego zapomniałam popatrzeć na turkusy.

Z firankami akurat nie miałam problemu, wiedziałam, że chcę wszędzie takie same i gładkie.

Skąd - nie wiem do dziś :roll: :wink: .

Ale miałam dzisiaj rewolucję - kanapa poszła pod ścianę, stół na drugą stronę pokoju, uszak z piętra powędrował na dół do biblioteki (męka straszna, bo nie dość, że cięzki, to jeszcze przez drzwi nie chciał przejść), ale teraz....mam piękne, odkryte okna w salonie i mogę szaleć :wink: .

Nazwoziłam trochę :wink: próbek materiałow i chyba wybrałam :roll:.

aż dwa :(

Właśnie :wink:

Czekam z niecierpliwością aż wiosna przybędzie bo jak patrzę na moje fałdki to tej gimnastyki troszkę mi brakuje.Człowiek powygina się,schudnie,zdrowie podreperuje,młodszy i silniejszy zaraz się zrobi.

Ps.sonisia wrzuc zdjęcia tych szmatek popatrzymy troszkę coś wybrała.

Czyli - oby do wiosny :D.

Patrzę z utęsknieniem na ogród i się zastanawiam ile roślin mi przemarzło, bo nie miałam ani czasu, ani głowy, żeby je zabezpieczyć :roll: .

Owinęłam tylko magnolię i hortensje.

Fotki postaram się zrobić, narazie szmatki wiszą na karniszu, a ja się napawam :wink: .

Trochę słabo widać pod światło.

Czyli - oby do wiosny :D.

Patrzę z utęsknieniem na ogród i się zastanawiam ile roślin mi przemarzło, bo nie miałam ani czasu, ani głowy, żeby je zabezpieczyć :roll: .

Owinęłam tylko magnolię i hortensje.

Fotki postaram się zrobić, narazie szmatki wiszą na karniszu, a ja się napawam :wink: .

Trochę słabo widać pod światło.

Witaj Soniko :D

Ja cały czas mam nadzieję, ze ta zima prędzej odpuści i można będzie wcześniej wyjść w "pole", też tęsknię za pracami w ogrodzie zwłaszcza, że jesienią porobiłam sobie plany przeorganizowania niektórych części ogrodu i teraz chciałoby się już wprowadzić je w czyn.

Też zastanawiam się ile roślin przeżyło te mrozy, najbardziej martwię się o różę, którą przesadzałam jesienią dość późno.

Pozdrawiam Cię cieplutko i aby do wiosny :D