Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

Ojej ale widoki.Strasznie zadroszczę ale tak życzliwie :D

http://farm4.static.flickr.com/3346/3263593146_b7359e257e.jpg

Bardzo dobrze że sobie wyjechałaś i odpoczełaś aktywnie.

A o piesku pomyśl.Ja jeszcze nie mieszkałam (wtedy remontowałam)w wynajmowanym mini domku a już moja Dora biegała 4 tyg.Myslę że dobrze zrobiłam bo jej życie uratowałam.Jak sobię przypomnę taką małą kuleczkę czarną to aż mi tak radośnie na serduchu. Bo ja jestem z tych psich oszołomów :wink: [/b]

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nabrałam :o ?

Ja straciłam siły EDZIU, ledwo żyję, nóg nie czuję i nie wiem jak się nazywam :lol: .

To był mój pierwszy raz :oops: ........na takiej górze :wink: .

Soniczko Miałam na myśli siły życiowe :D

W ubiegłym roku też taką górę zaliczyłam pierwszy raz i też fizycznie byłam "padnięta, ale wewnętrznych sił nabrałam , dałam radę na takiej górze to z życiowymi problemami też dam radę. 8)

wygląda, że z planowanych w marcu Dolomitów nici

Dlaczego :( ?

Mężowi w tym czasie wypadł ważny wyjazd , córka ma jakiś konkurs a ja sama autem na 100% w Dolomity sie nie wybiorę :(

W ubiegłym roku też taką górę zaliczyłam pierwszy raz i też fizycznie byłam "padnięta, ale wewnętrznych sił nabrałam , dałam radę na takiej górze to z życiowymi problemami też dam radę. 8)

(

Też mam takie odczucia EDZIU, ale przyznaję, że strasznie się bałam.

Mężowi w tym czasie wypadł ważny wyjazd , córka ma jakiś konkurs a ja sama autem na 100% w Dolomity sie nie wybiorę

Wielka szkoda, ale wcale Ci się nie dziwię, że nie chcesz sama jechać.

A może dałoby się jakoś przesunąć termin?

Soniczko
, ale miałaś super wypad, normalnie czad.

co do psa to jeśli tak napisałaś:

Mądrzejszego to ja nie muszę mieć, ważne by mnie kochał miłością ogromną

To tylko amstaff, może to nie tytan umysłu, chociaż bywają też bardzo pojętne, ale serce wielkie i spontan gwarantowany :lol: . W razie wyjazdu dasz go do mnie na agrowczasy, no wszystko da sie zrobić, jak się zechce :lol: .

Sonisiu dove sei stata? :roll:

in Italia? :p

bellissimo :D :D :D :D :wink:

Italia może za rok.

Chyba zacznę się uczyć włoskiego :roll: , trudny Miko, bo że ładny to już wiem.

można swobodnie po angielsku :lol:

.....a na stoku słyszałam ...una kurwa :wink: śmiesznie to słyszeć szczegolnie jak instruktor krzyczy tak do dziecka ,że ma skrecać :lol:

Sonisiu dove sei stata? :roll:

in Italia? :p

bellissimo :D :D :D :D :wink:

Italia może za rok.

Chyba zacznę się uczyć włoskiego :roll: , trudny Miko, bo że ładny to już wiem.

można swobodnie po angielsku :lol:

.....a na stoku słyszałam ...una kurwa :wink: śmiesznie to słyszeć szczegolnie jak instruktor krzyczy tak do dziecka ,że ma skrecać :lol:

a nie krzyczał una curva pericolosa :roll: :lol: :lol:

Soniś to prosty język jest 8)

Soniko,

Bardzo pozazdrościłam Ci ogladając twoje fotki. My z mężem również lubimy narty ale na razie nie mamy szans na wyjazd , bo w pracy nawał roboty i o urlopie można zapomnieć :cry: .Może w marcu lub kwietniu wypadniemy na dłuższy weekend ze znajomymi. Jeśli możesz to poleć fajne miejsce w Austrii lub we Włoszech.

Co do pieska to zgadzam się rrmi - mam dobermankę ,już drugą. To bardzo inteligentny, przywiązany do swojego pana pies. Łatwo poddaje się tresurze i jest przyjaźnie nastawiony do dzieci. Nigdy nie zamienię go na inną rasę. No ale wybór należy do ciebie. Pozdrawiam :D