Sonika 05.08.2005 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Dzieki za wszystkie komentarze. Bede analizowac Wasze propozycje po urkopie, bo teraz sie bycze i nabieram sil do dalszej "mordegi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaj197 08.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Soniczko jeszcze raz ogromna prośba o namiary do pani projektant . BARDZO PROSZĘ!!! JESTEM POPROSTU ZAKOCHANA W TWOIM DOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.08.2005 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Soniczko jeszcze raz ogromna prośba o namiary do pani projektant . BARDZO PROSZĘ!!! JESTEM POPROSTU ZAKOCHANA W TWOIM DOMKU! Agaj, wysłałam Ci wiadomość na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.08.2005 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Z tego co czytałem i oglądałem to łazienki gotowe i ... pewnie pan od płyteczek się wyprowadził po tym wszystkim to musiał to być dla Ciebie nie lada wstrząs, bo on niemal jak członek rodziny Przyjmij szczere wyrazy żalu i współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Z tego co czytałem i oglądałem to łazienki gotowe i ... pewnie pan od płyteczek się wyprowadził po tym wszystkim to musiał to być dla Ciebie nie lada wstrząs, bo on niemal jak członek rodziny Przyjmij szczere wyrazy żalu i współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.08.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No tak przez taki czas można się przyzwyczaić do człowieka jak do domownika No i jak Soniko nie tęsknisz MYślę, ze chyba miałaś go już trochę dość co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2005 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Wy się ze mnie nabijacie , a ja mam dla Was niespodziankę: mój glazurnik wróci do mnie, bo jeszcze ma do położenia fugi na podłogach . I co Wy na to???? Hi, hi A poza tym, to rzeczywiście się do Niego przyzwycziłam i teraz jak jadę do domu, a Jego nie ma, to jakoś tak pusto . A wogóle to jest bardzo miły facet i bardzo Go polubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.08.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A to co innego Ale fugi już pewnie szybciej pójdą Chociaż trzeba przyznać, że łazienki zrobiił cuudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 12.08.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Wy się ze mnie nabijacie , a ja mam dla Was niespodziankę: mój glazurnik wróci do mnie, bo jeszcze ma do położenia fugi na podłogach . I co Wy na to???? Hi, hi A poza tym, to rzeczywiście się do Niego przyzwycziłam i teraz jak jadę do domu, a Jego nie ma, to jakoś tak pusto . A wogóle to jest bardzo miły facet i bardzo Go polubiłam A więc wraca ! http://www.121clipart.com/7/smurf_knutsel%5B1%5D.gif Ty to masz szczęście... Musimy to jakoś uczcić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 http://www.121clipart.com/7/smurf_knutsel%5B1%5D.gif Ale dajesz popalić Lafcadio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 12.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Gdzie tam... Tylko cieszę się Twoim szczęściem Soniko. Twoje zdrowie! http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-b__6_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Gdzie tam... Tylko cieszę się Twoim szczęściem Soniko. Twoje zdrowie! http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-b__6_.gif Cheeers... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.08.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Soniko dawno mnie tu nie było, ale widzę, że kilka pięknych rzeczy u Ciebie przybyło. Ale będzie Wam się tam dobrze mieszkało. Gdzie by nie spojrzeć wszystko ładnie urządzone. Czekam na końcowy efekt dużej łazienki i kuchni. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2005 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Zeljka, dzięki . Do przeprowadzki niby niewiele zostało do zrobienia, ale jak to zwykle bywa - żarło, żarło i przestało . Opuścił nas malarz . Znalazłam nowego, ale może zacząć na przełomie sierpnia/września i znowu wszystko sie przesunęło. Bo po malarzu parkieciarz, potem trzeba czekać trzy tygodnie do cyklinowania, potem znowu malarz i mamy prawie Boże Narodzenie. Chyba jednak nie uda nam się przeprowadzić w tym roku . A tak chciałam - chlip, chlip.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Tak to już jest z tymi ekipami. Oni lecą z jednej budowy na drugą. Jak im się cos poprzestawia na tej poprzedniej to zaraz są opóźnienia na tej następnej. Trzeba mieć dużo cierpliwości. I tak u Ciebie jest to wszystko prawie, prawie. Jeszcze trochę i będziesz się rozkoszować swoim domkiem. A jest czym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Zeljka, dzięki . Do przeprowadzki niby niewiele zostało do zrobienia, ale jak to zwykle bywa - żarło, żarło i przestało . Opuścił nas malarz . Znalazłam nowego, ale może zacząć na przełomie sierpnia/września i znowu wszystko sie przesunęło. Bo po malarzu parkieciarz, potem trzeba czekać trzy tygodnie do cyklinowania, potem znowu malarz i mamy prawie Boże Narodzenie. Chyba jednak nie uda nam się przeprowadzić w tym roku . A tak chciałam - chlip, chlip.... . Sonika, dopiero będzie "wszystkich świętych" nie poddawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.08.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Sonika,przy dobrych wiatrach dacie rade!! .Trzymam kciuki,zebys na gwiazdke juz u siebie byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2005 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dzięki, że podtrzymujecie mnie na duchu . Mam skrytą nadzieję, że może się uda......., ale nie mówię o tym głośno, bo nie chcę zapeszać. Tak niewiele nam brakuje do przeprowadzki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 17.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Sonika czuje twoj ból.. końcówka jest najgorsza..masz wrazenie ze nic nie jest zapiete na ostatni guzik i tyle jeszcze do zrobienia i wyrzywasz sie na wszystkich jak popadnie (przynajmniej ja tak odreaguje) a kolejna dwudniowa nieobecność Panów, którzy pijąc przedłużyli sobie długi weekend doprowadza mnie do szału.. po tej budowie bede miała wrzody jak nic..wiecie co? nigdy juz nie dam sie namówic na żadną budowe!!!!!! Zeljka u mnie tez koncówka budowy a oni juz są na kolejnej zamiast dokończyc jedna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Sonika, na Boże Narodzenie to Ty będziesz barszcz gotować w swojej nowej kuchni. Zobaczysz! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts