aka z Ina 06.04.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 plecy A dzisiaj sprzątanie terenu i przerzucanie piachu(mój mąż ma skarb w domu) hehe tak jak ja......w sobotę przerzuciłam na przod domu z małzem 7 ton żwiru melduję, że pierwsze roślinki już posadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 hehe tak jak ja......w sobotę przerzuciłam na przod domu z małzem 7 ton żwiru melduję, że pierwsze roślinki już posadzone Nasi mężowie naprawde mają same skarby w domku Mój mąż wiecznie w pracy więc padło na mnie - że najwięcej będę się udzielac na budowie A co ciekawego posadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.04.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 .Narazie nie masz co się martwic.Najwyżej na jesień przesadzisz.A może gdzieś przy kamieniu? To mi trochę ulżyło, bo myślałam, że do jesieni zarosnę barwinkiem . Posadziłam go właśnie przy kamieniu, ale w drugą stronę. Fajne masz tulipanki, już będą kwitły . w sobotę przerzuciłam na przod domu z małzem 7 ton żwiru Nie wyobrażam sobie , Aka jesteś pewna, że to było 7 ton???? A co posadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.04.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wklejaj, wklejaj fotki Proszę bardzo TomKo, takiego gościa miałam dzisiaj rano http://www2.picturepush.com/photo/a/1563955/480/Ogrod-2009/IMG-0682.jpg maluchy jeszcze trochę śpiące http://www5.picturepush.com/photo/a/1563968/480/Ogrod-2009/IMG-0684.jpg a tutaj już nie http://www4.picturepush.com/photo/a/1563977/480/Ogrod-2009/IMG-0687.jpg śmieszne są jak tak się zamykają na noc trochę nowości http://www3.picturepush.com/photo/a/1563976/480/Ogrod-2009/IMG-0685.jpg i katalpa z pąkami http://www1.picturepush.com/photo/a/1563979/480/Ogrod-2009/IMG-0694.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Co Ty tam znowu kupiłaś Fajna,kolorowa-nie badź taka podaj nazwę A tulipany już u Ciebie kwitną http://www3.picturepush.com/photo/a/1563976/480/Ogrod-2009/IMG-0685.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Oj Sonisiu jak cudnie u Ciebie Z racji tego że mój dzieć się nie wybiera na ten świat, to jak dokończę porządki w domu idę do ogrodu Co do RH niby wszędzie piszą że one wiatru nie lubią, i ja cały czas się wsztrzymywałam, bo u nas czesto wieje niemiłosiernie, ale u mojego sąsiada rosną, piekne i ani słońce ani wiatr im nie przeszkadza, więc ja w tym roku też posadzę, bo nawet miejsce mam upatrzone w tym samym regionie działki co sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 07.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ja swoje clematisy ciachnełam w marcu, takie teraz mało zywe zaczynam żałować że ciachnęłam, a pisało żeby ciąć i że to je wzmacnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Z racji tego że mój dzieć się nie wybiera na ten świat, to jak dokończę porządki w domu idę do ogrodu A propo wyczekiwania Całą drugą ciążę oszczędzałam się ale 2 tyg przed terminem(miałam na 28 lutego) poszłam w odwiedziny do teściowej która mieszka na 4 piętrze.To że poszłam to nic wielkiego ale fakt że wbiegłam tam przed mężem to już uważam za wyczyn Dwa dniu póżniej moja Marcelinka była już na świecie urodziła się 14 lutego-piękna data Co do RH niby wszędzie piszą że one wiatru nie lubią Ja właśnie rozpoczynam przygodę z RH.Wczoraj wsadziłam go w półcieniu,nie jest tam jakoś bezwietrznie Silny wiatr wpływa niby na ich pokrój-robią się wtedy bardziej krzaczaste a nie idą w górę.Ale rosnąc rosną Sorki coś mi c nie działa z alt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 To nie jest dobra wiadomość . A chociaż długo kwitnie? Soniczko, u mnie w tamtym roku barwinek kwitnął prawie cały czas, jak nie tu to tam. Szybko sie rozrasta, ale nie aż tak, żeby w jeden sezon wielkich szkód narobił. A jak go za dużo, to ciachnąć gdzie trzeba i tyle. Jemu to nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.04.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Co Ty tam znowu kupiłaś Fajna,kolorowa-nie badź taka podaj nazwę To jest hebe, ma przesliczny kolor, który ma się zmieniać na jesieni. Sama myslalam, że hebe są tylko zielone, a tu taka niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.04.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Oj Sonisiu jak cudnie u Ciebie Zaczyna być kolorowo Aga, codziennie coś nowego budzi się do życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.04.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ja swoje clematisy ciachnełam w marcu, takie teraz mało zywe zaczynam żałować że ciachnęłam, a pisało żeby ciąć i że to je wzmacnia Moje rosną, ale czy zakwitną oto jest pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.04.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Szybko sie rozrasta, ale nie aż tak, żeby w jeden sezon wielkich szkód narobił. A jak go za dużo, to ciachnąć gdzie trzeba i tyle. Jemu to nie zaszkodzi To mnie pocieszyłaś Aniu, bo strasznie nie lubię takich roślin, z którymi trzeba non stop walczyć. Posadziłam poziomki ozdobne i teraz za nimi nie nadążam . Są WSZĘDZIE, a ja tak nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.04.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Co Ty tam znowu kupiłaś Fajna,kolorowa-nie badź taka podaj nazwę To jest hebe, ma przesliczny kolor, który ma się zmieniać na jesieni. Sama myslalam, że hebe są tylko zielone, a tu taka niespodzianka. Soniśka podaj całą nazwę tego hebe .Ja mam od trzech lat bluszczolistny.Niby nie wytrzymuje naszych zim.Przez dwa lata cieszył oko bo zimy nie było ale coś mi sie wydaje że ta zima go potraktowała srogo Całe brazowe liście ale łodygi takie żyworodne więc go zostawiam.Może z miłości do mnie odbije Wkopałam przedwczoraj miniaturkowa róże pienną.Rano patrze zmarniała Liscie oklapłe.Wczoraj lałam wodę ile się da.Dzisiejszy poranek-stoi piekna.Liście jędrne.Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dankaf ja tą ciąże prawie całą przeleżałam, bo ciągle cos było nie tak, ale jak już weszłam w okres bezpieczny to szaleję ale jak widac moje dziecię zadomowiło sie na dobre Więc dziś idę do ogrodu z sekatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dankaf ja tą ciąże prawie całą przeleżałam, bo ciągle cos było nie tak, ale jak już weszłam w okres bezpieczny to szaleję ale jak widac moje dziecię zadomowiło sie na dobre Więc dziś idę do ogrodu z sekatorem mam parę koleżanek, co całą ciążę musiały sie oszczędzać a na końcu klnęły, że przedtem dzieciątko sie śpieszyło a teraz wyjść nie chce Trzymam kciuki za pomyślne i szybkie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 witaj Soniko nawet nie liczę ile mnie tu nie było pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Niech pachną mazurki,świeci słonko na niebie,niech zajączek ode mnie,ucałuje Ciebie,życząc zdrowia, wiosny w sercui szczęścia bez liku,a na znak Świąt spełnionych- mnóstwa jajek w koszyku! życzy Bogusia WESOŁYCH ŚWIĄThttp://alekartki.pl/kartki/7/352.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2009 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Soniśka podaj całą nazwę tego hebe . Hebe nazywa się ‘Heartbreaker’ (nie mogło inaczej, prawda ), rośnie do wysokości 60cm, liście wybarwiają się na purpurowo od jesieni do wiosny. Trzeba mieć licencję na jego rozmnażanie i hodowanie i rzeczywiście na mojej metce jest numer pozwolenia - nie mam pojęcia na co i po co ta licencja, ale ciekawe. Więc dziś idę do ogrodu z sekatorem Aga, z sekatorem to jeszcze, jeszcze, dobrze, że Ci nie przyszło do głowy iść z łopatą . nawet nie liczę ile mnie tu nie było Po prostu wieki całe Ivo, ale cieszę się bardzo, że znowu jesteś . Pozdrawiam Bogusiu, dzięki serdeczne za życzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 nawet nie liczę ile mnie tu nie było Po prostu wieki całe Ivo, ale cieszę się bardzo, że znowu jesteś . Pozdrawiam pocieszam się tylko że to nie tylko u Ciebie nie byłam...tylko znów odwyk od forum miałam ale nałóg to nałóg.....wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts