Żelka 29.04.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Sonciaaa ale Ty masz ogrod!!! Kiedy Ty to wszystko porobilas? Normalnie galy mi wyszly. Piekne roslinki. A ja zielona jestem w sprawie ogrodu, nic a nic nie wiem. Ale rozumiem wasz zapal ogrodowy, bo jak patrze na to wszystko to tez tak bym chciala miec. Kiedy do tej Warszwy sie wybierasz. Cos pisalas, ze w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ....A ja zielona jestem w sprawie ogrodu ..... do ogrodu to dobry kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Cos pisalas, ze w maju. Zeljka pewnie niedługo bo jutro ten wielki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Sonisiu gratuluję .Jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 30.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ... i pewnie w ogrodzie od rana Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ....A ja zielona jestem w sprawie ogrodu ..... do ogrodu to dobry kolor Dankaf faktycznie to juz dzis. Tylko czy dzis ostatni dzien w pracy czy pierwszy dzien wolnosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 30.04.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Czy to jest andromeda? Taki ma podobny kształt listków ale nie jestem pewna U mnie niestety wymarzły wszystkie. Pilnuj ich dobrze Soniś. Czy ty też tak masz, że rano nie możesz się ruszać od machania łopatą poprzedniego dnia? Ja tak mam bo wszystko chcę już i szybko i żeby już rosło ale efekt wart pracy Gohna, tak to andromeda, sliczna prawda? Czyli mam ją okrywać na zimę? Gałęziami, czy agrowłókniną? pewnie najlepiej jednym i drugim i dodatkowow podsypać korą. U mnie rośnie (rosła ) w zapomnianej części ogrodu. Wczoraj tam zajrzałam i zobaczyłam, że odbija od korzenia. Ale tylko jedna a było 5 . Nic to, widocznie nie miały rosnąć w tamtym miejscu. Sonika gratuluję wolności http://www.zielonyzakatek.com/images/htmlarea/+produkty/Bukiety_slubne/bukiety_slubne15.jpg i zastanawiam się nad jednym... skoro Twój ogród rósł tak pięknie kiedy pracowałaś, to co będzie teraz? Życzę udanego "wolnego" we własnym ogrodzie (i nie tylko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 30.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 i ciekawe kto rozpocznie 100 - tną stron we wątku Soniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.04.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No i stało się - JESTEM WOLNA!!!!!!, po 10-ciu latach tej nieziemskiej harówy wreszcie KONIEC . Na tę okoliczność nakupiłam 1500 róż, bo akurat mieli w Castoramie . A teraz idę kosić trawę i kontemplować WOLNOŚĆ . Będę potem. Zapraszam na szampana: http://www1.picturepush.com/photo/a/1663204/640/Picture-Box/szampan.jpg i słodkości http://www2.picturepush.com/photo/a/1663200/640/Picture-Box/z5187928X.jpg Co za ulgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzielę Twoją radość Soniko Szampan znakomity.... A tych słodkości to żal tknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.04.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja też dzielę tę wolność, tylko nie bardzo jestem w temacie i nie wiem czego dotyczy? Zakończenia budowy czy coś innego? A te róże w ilości oszałamiającej mnie zamurowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.04.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Gratuluję Soniko i zazdroszczę. Ja bardzo miło wspominam czas (4 lata) kiedy tylko zajmowałam się domem, dziećmi... ale niestety kredyt trzeba spłacać, no i do roboty wróciłam. Życzę ci wszystkiego naj najlepszego na nowym etapie twojego życia! PozdrowionkaAlunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.04.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Soniko, Doradz mi gdzie takie piękne róże kupujesz: internet, centra ogrodnicze? U mnie kilka sztuk niestety okazało się zasuszonych i muszę nowe dokupić Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 30.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witaj Soniko, ja tak z ukrycia odliczałam razem z Tobą i teraz spieszę z gratulacjami. Pozdrawiam bardzo gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.04.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To i ja pogratuluję ale za bardzo nie jestem wtajemniczona tzn wiem , ze jesteś wolna ale o co loto to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.04.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Danuś, Gohna, Wieniu, Amtluś, Alunko, Zeljko, TomKo - dzięki za odliczanie razem ze mną . Nie zdawałam sobie sprawy, że obserwujecie mój suwaczek. Jak sobie uzmysłowię ilu rzeczy już nie muszę, to aż mi się nie chce wierzyć, że to prawda. A najbardziej cieszę się z NIEZALEŻNOŚCI, tak, że Mikuś, wcześniej obiecane poranne budzenia zostają NIESTETY odwołane . Moniu - nie, nie rzuciłam faceta , odeszłam z pracy. Niby niewiele, ale jaka radość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Danuś, Gohna, Wieniu, Amtluś, Alunko, Zeljko, TomKo - dzięki za odliczanie razem ze mną . Nie zdawałam sobie sprawy, że obserwujecie mój suwaczek. Jak sobie uzmysłowię ilu rzeczy już nie muszę, to aż mi się nie chce wierzyć, że to prawda. A najbardziej cieszę się z NIEZALEŻNOŚCI, tak, że Mikuś, wcześniej obiecane poranne budzenia zostają NIESTETY odwołane . Moniu - nie, nie rzuciłam faceta , odeszłam z pracy. Niby niewiele, ale jaka radość . rzucania faceta nie miałam na myśli taka zła ta prawca była, czy masz lepsze perspektywy? czasami sama myślę o takich zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja bym właśnie musiała się ruszyc z dupencją Może by tak na swoje uderzyc Myślę i myślę ..................... Bo ja z tych mamusiek co muszą same wychowac dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.04.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 taka zła ta prawca była, czy masz lepsze perspektywy? W sumie to nie wina pracy, tylko beznadziejny zawód jaki mam. Gdzie bym nie poszła byłoby podobnie, więc doszłam do wniosku, że nie będę nigdzie chodzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Soniczko, suwaczek się skończył, gratuluję wolności wspaniałe uczucie, prawda?? Zwłaszcza jak nie trzeba rano wstać do pracy.... A teraz pochwal się Skarbie coś to za róże kupiła, bo ja to z tych co lubią takie rzeczy wiedzieć czy warto jechać do Castoramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts