Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

Sonciaaa ale Ty masz ogrod!!! :o

Kiedy Ty to wszystko porobilas? :o Normalnie galy mi wyszly. :lol: Piekne roslinki.

A ja zielona jestem w sprawie ogrodu, nic a nic nie wiem. :roll:

Ale rozumiem wasz zapal ogrodowy, bo jak patrze na to wszystko to tez tak bym chciala miec. :D

Kiedy do tej Warszwy sie wybierasz. Cos pisalas, ze w maju. :roll:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy to jest andromeda? Taki ma podobny kształt listków ale nie jestem pewna :-? U mnie niestety wymarzły wszystkie. Pilnuj ich dobrze Soniś.

Czy ty też tak masz, że rano nie możesz się ruszać od machania łopatą poprzedniego dnia? Ja tak mam :roll: bo wszystko chcę już i szybko i żeby już rosło :oops: ale efekt wart pracy :lol:

Gohna, tak to andromeda, sliczna prawda?

Czyli mam ją okrywać na zimę? Gałęziami, czy agrowłókniną?

pewnie najlepiej jednym i drugim i dodatkowow podsypać korą. U mnie rośnie (rosła :roll: ) w zapomnianej części ogrodu. Wczoraj tam zajrzałam i zobaczyłam, że odbija od korzenia. Ale tylko jedna a było 5 :-? . Nic to, widocznie nie miały rosnąć w tamtym miejscu.

Sonika gratuluję wolności

http://www.zielonyzakatek.com/images/htmlarea/+produkty/Bukiety_slubne/bukiety_slubne15.jpg

i zastanawiam się nad jednym... skoro Twój ogród rósł tak pięknie kiedy pracowałaś, to co będzie teraz? :lol: Życzę udanego "wolnego" we własnym ogrodzie (i nie tylko )

No i stało się - JESTEM WOLNA!!!!!!, po 10-ciu latach tej nieziemskiej harówy wreszcie KONIEC :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D .

Na tę okoliczność nakupiłam 1500 :wink: róż, bo akurat :wink: mieli w Castoramie :D .

A teraz idę kosić trawę i kontemplować WOLNOŚĆ :D .

Będę potem.

Zapraszam na szampana:

http://www1.picturepush.com/photo/a/1663204/640/Picture-Box/szampan.jpg

i słodkości

http://www2.picturepush.com/photo/a/1663200/640/Picture-Box/z5187928X.jpg

Co za ulgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Danuś, Gohna, Wieniu, Amtluś, Alunko, Zeljko, TomKo - dzięki za odliczanie razem ze mną :D.

Nie zdawałam sobie sprawy, że obserwujecie mój suwaczek.

Jak sobie uzmysłowię ilu rzeczy już nie muszę, to aż mi się nie chce wierzyć, że to prawda.

A najbardziej cieszę się z NIEZALEŻNOŚCI,

tak, że Mikuś, wcześniej obiecane poranne budzenia zostają NIESTETY odwołane :wink: .

Moniu - nie, nie rzuciłam faceta :wink:, odeszłam z pracy. Niby niewiele, ale jaka radość :D .

Danuś, Gohna, Wieniu, Amtluś, Alunko, Zeljko, TomKo - dzięki za odliczanie razem ze mną :D.

Nie zdawałam sobie sprawy, że obserwujecie mój suwaczek.

Jak sobie uzmysłowię ilu rzeczy już nie muszę, to aż mi się nie chce wierzyć, że to prawda.

A najbardziej cieszę się z NIEZALEŻNOŚCI,

tak, że Mikuś, wcześniej obiecane poranne budzenia zostają NIESTETY odwołane :wink: .

Moniu - nie, nie rzuciłam faceta :wink:, odeszłam z pracy. Niby niewiele, ale jaka radość :D .

rzucania faceta nie miałam na myśli :lol:

taka zła ta prawca była, czy masz lepsze perspektywy? czasami sama myślę o takich zmianach :roll:

Soniczko, suwaczek się skończył, gratuluję wolności :p :p :p

wspaniałe uczucie, prawda??

Zwłaszcza jak nie trzeba rano wstać do pracy.... :wink:

A teraz pochwal się Skarbie coś to za róże kupiła, bo ja to z tych co lubią takie rzeczy wiedzieć :wink:

czy warto jechać do Castoramy... :wink: