Mohag 15.05.2009 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Sonis, ja to dopiero teraz nie mam czasu Ciagle odkrywam jakies przyjemnosci na ktore do tej pory nie mialam czasu, ze czasu mi nie wystarcza Juz sie zbieramy, jeszcze nie na szybko i raczej nie na wariackich papierach ... ale powoli zaczynamy "zwozic" Mysle ze pare miesiecy nam to zajmie, bo teraz ciezko z tym tu i tam - chce byc przy koncowce na miejscu w Rubiku zeby mozna bylo palcem pokazac a z drugiej strony ciagnie mnie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 soncia jedzies na wiesz odpoczac i pogadac po babsku? Obiecuje, ze nic do roboty nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.05.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Sonica - ogród masz piekny !A powojniki przecudne, szczególnie ten zeszłoroczny - piękny jest ! Bo jednego to mamy chyba tego samego - w tym roku kupowałam - miał jednego różowego kwiata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 15.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No i jest pięknie. Cze tak w ogóle. Zaglądam do Ciebie Soniczko, ale dużo nie gadam, bo wiesz co ja nawygadywać mogę mondrego. Napisałam nawet poradę dla Ciebie , ale wywaliłam, bo jeszcze jakiegoś banana bym dostała za to albo i gorzej . Powojniki piękne, rabata też, ale niestety brakuje jeszcze bardzo ważnej kwestii w tym ogrodzie………………. Amstaffa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Soniczko mam nadzieję, że również pozwolisz i sie nie pogniewasz...wklejam wszędzie gdzie zagląda dużo ludzi. Kochani, to jest numer konta, na które można wpłacać pieniążki dla naszego Komtura. Będzie mu na pewno potrzebna rehabilitacja. Gabriela Gab02-433 Warszawaul. Przednia 5m6mBank65 1140 2004 0000 3402 2793 9103[/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 co się stało Tomkowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 co się stało Tomkowi? Na samej górze forum jest specjalny dział i tam wszystko jest wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 już czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Cześc Przyszłam się pochwalic moja lilią -ma 9 listków. Róże maja paczki a i co ważne mam okno w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 http://www2.picturepush.com/photo/a/1639465/640/Ogrod/IMG-0023.jpg Jak się nazywa ta roślina/ten kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 http://www1.picturepush.com/photo/a/1717764/640/Ogrod-2009/IMG-0012.jpg http://www1.picturepush.com/photo/a/1718339/640/Ogrod-2009/IMG-0024.jpg Prosze o nazwę tych drzewek. Na tym drugim zdjęciu to rózowe drzewko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.05.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Aka, tamaryszki są śliczne , też masz? mam na działeczce rekreacyjnej, którą dostała teraz do obróbki teściowa, ale na tej na 100% musze miec narazie nie mogę ich posadzic, bo beda rosły w takim miejscu, które teraz jest narazie "budowlane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.05.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Aga-zona facia-to jest własnie tamaryszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jak będziesz odcinac to naprawdę delikatnie.Liśc razem z pędem. A przesadzałaś ją? Odcięłam i teraz czekam, żeby nowe liście się rozwinęły.Jeszcze jej nie przesadziłam, bo jakoś do tego nie doszłam, a poza tym nie trafiłam nigdzie na te kosze z dziurami . Nadal rośnie w doniczce, w której byla. Sonis, ja to dopiero teraz nie mam czasu Coś na ten temat wiem Mohag, wydawałoby się, że czasu będzie nadmiar, a u mnie zmieniło się tylko to, że zamiast o 4:20 wstaję o 5:30 . soncia jedzies na wiesz odpoczac i pogadac po babsku? Obiecuje, ze nic do roboty nie bedzie. Brzmi bardzo zachęcająco Zeljko , ale jeszcze nic nie mogę powiedzieć. Bardzo bym chciała, ale czy się uda zobaczymy. Dzięki stokrotne . Bo jednego to mamy chyba tego samego - w tym roku kupowałam - miał jednego różowego kwiata. Pewnikiem z tej samej szkółki są Arco . Cze tak w ogóle. Cze mokka, wszelkie porady mile widziane tym bardziej, że coś mi zjada róże. Niektóre liście są w dziurki jak sito i nie wiem co to może być, ani co z tym robić. Mam nowego kolegę - beagla i jest tak słodki, że coś . Jak wpada, to zakręci się jak fryga, obleci ogród, wszystkie rabatki obwącha, potem obowiązkowo wizyta w domu, galop prze garaż i na koniec powłóczyste spojrzenie . I to jest chyba moja nowa miłość . Joluś, oczywiście, że nie mam nic przeciwko. Cześc Przyszłam się pochwalic moja lilią -ma 9 listków. Róże maja paczki a i co ważne mam okno w salonie No nie, 9 listków , tylko proszę nie pisz, że zaraz zakwitnie, bo się załamię . Okno zaraz idę obadać. Aga - te żółte kwiatki to kaczeńce, a różowy krzaczek to tak jak pisze Aka - tamaryszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Soniko, lampa pasi nawet bardzo To teraz szybko jeszcze 5 i ...z głowy A ja mam pytanie, jak użytkuje się Tobie zlew w tym miejscu? Obecne mam narożny, ale chciałabym umieścić następny właśnie w takim układzie jak Twój. Ma jakieś minusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To teraz szybko jeszcze 5 i ...z głowy Jakoś mam problem z tym "szybko" , ale się przyznam, że jeszcze dwie czekają na powieszenie, a trzecią tworzy małż. Minusów nie zauważyłam. Przez to, że ociekacz poszedł do kąta mam dużo miejsca na blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jeszcze jej nie przesadziłam, bo jakoś do tego nie doszłam, a poza tym nie trafiłam nigdzie na te kosze z dziurami . Nadal rośnie w doniczce, w której byla. A tam kosze........Zrób tak jak ja i bez łachy Jak gościu wstrzymał zamówienia poniżej 250zł to niech se............................ Masz gdzieś w pobliżu market budowlany?kup wiadro budowlane np.3l ono ma wysokośc 20cm.Mąż niech Ci nawierci dziurek ile się da.Do tego kup włóknine tą czarną rozłóż na swojej pięknej trawce i wyładuj swoją złośc za wszystkie czasy tzn.podziuraw nożem.Lilia musi miec dostęp powietrza.I koniecznie zmień ziemię ziemia ogrodowa 50% glina 15% piasek25% reszta kompost Może u Ciebie gdzieś w ogrodniczym idzie dostac kompost bo u mnie nie było.Ja dałam kilka ziarenek granulowanego obornika pod kłącze.Piasek musi by wypłukany.A na wierzch daj małe kamyszki to nie będzie się wypłukiwac ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Lampy bombowe Kiedyś widziałam je w internecie.Naprawdę super A jaki błysk w kuchni!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Straszne było to nawlekanie sopli. Chyba z dwie godziny to robiłam. Nie wyobrażam sobie takiej roboty przy tej drugiej, która wisi w holu.Całe szczęście, że kupiłam ją już poskładaną. Jak te kobitki nawlekały te kulki, aż nie chcę mysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Mam nowego kolegę - beagla i jest tak słodki, że coś . Jak wpada, to zakręci się jak fryga, obleci ogród, wszystkie rabatki obwącha, potem obowiązkowo wizyta w domu, galop prze garaż i na koniec powłóczyste spojrzenie . I to jest chyba moja nowa miłość . Wypadaloby go przedstawic Teraz to juz sie nudzila nie bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts