Żelka 28.05.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czasu masz tyle samo, A własnie, że nie i proszę się tutaj nie kłócić ze starszą koleżanką . Chodzilo mi o to, ze dzien wciaz ma 24 godziny. Starsza kolezanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.05.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ale masz piękne te hosty A co masz za angielską cudnośc? I kwiatuszek w oczku!?Dawaj no tu kobitko lepsze zdjęcię Ps.Ja jak pracowałam to byłam lepiej zorganizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Widzę, że też Cię wzięło rrmiś i tak trzymaj!! Kupiłam nawóz w płynie firmy O'grodnik i tym podlewam, ale czy to naprawdę coś daje nie wiem. Chodzilo mi o to, ze dzien wciaz ma 24 godziny. Mój ma zdecydowanie mniej Zeljko . Danuś, róża to William Morris, a jak pachnie . Więcej zdjęć kwiatka nie mam, ale za to mam zdjęcia nowych lamp : http://www3.picturepush.com/photo/a/1781136/640/Dom/IMG-0051.jpg http://www4.picturepush.com/photo/a/1781472/640/Dom/IMG-0016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Soniko, oprócz cudnych clematisów masz również wspaniałe funkie. Gdzie one u ciebie rosną? W cieniu? Czy nawóz jest specjalny do powojników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.05.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nie masz dla mnie serca z tymi lampami.Jeszcze trochę i zacznę na surowe ściany porothermu zawieszac Śliczne są -gdzie Ty je kupujesz? Ps.Na drugim zdjęciu widzę ramy od drzwi.Co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.05.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Zatem ptanie do Ew-ki Jak rosną twoje clematisy w skrzynkach? Moje jakieś takie cherlawe są mimo,że nawozu dostały. Poradz koleżako, co robić Pozdrawiam, Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ale piękne clematisy i jak ich dużo a u mnie jakieś takie byle jakie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Alunko, hosty rosną u mnie w słońcu, no może takim naciąganym półcieniu. Cały ogród mam od południa i jest po prostu jak na patelni. Trochę cienia daje im teraz podrośnięta budleja, ale w sumie to mają jak na pustyni. Sama się im dziwię . Clematisy podlewam od czasu do czasu takim roztworem, ale czy to coś im pomaga trudno powiedzieć, bo większość kupiłam w tym roku. Niobe jest z zeszłego i ma kwiaty giganty, to może jednak coś to daje. Danuś, tę białą kupiłam w BRW i żałuję, że tylko jedną. Muszę pojechać znowu i popatrzeć co tam mają. Tę do kuchni też mam stamtąd. A drzwi mam takie (przy okazji widać moje zamiłowanie do stolików na krzywych nogach ) : http://www4.picturepush.com/photo/a/1799517/640/Dom/IMG-0027.jpg Ivo, u Ciebie clematisy, u mnie coś się z trawą podziało, ot życie działkowca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.06.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mja miłość czosnek Na jesieni , żeby nie wiem co to sobie sprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Soniś piękne masz te drzwi -drewniane?-napewno Super masz ten kolor ścian.Również o takim myślę coś ala kośc słoniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Soniko Jestem pod wrażeniem i wydaje mi sie , że czego nie tkniesz to robisz wszytko profesjonalnie, Dom jest cudowny, idealnie wszytko skompomowane z najdrobniejszymi szczegółami a teraz twój ogród dosłownie "szczena" mi opadła masz taka rozmaitośc roślin Podziwiam A najbardziej to do mnie ta pnąca róża przemawia- kocham róże ale jakoś nie wierzę w swoje umiejetności ogrodnicze by u siebie ja miec. Pozwolisz że czasami sie zakradnę do ciebie na wąchanie róż Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 O ogrodzie to słowa nie napisze, bo wcale, ale to wcale mi się niepodoba Ale lampy to fajne kupiłaś i drzwi tez bardzo mi się podobają, ze o stoliku nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Soniś piękne masz te drzwi -drewniane?-napewno Super masz ten kolor ścian.Również o takim myślę coś ala kośc słoniowa. Drewniane, a właściwie fornirowane w kolorze okien. Kolor jest OK, taki mało zobowiązujący, neutralny. Andrzejka , wszelki duch , jak miło Cię widzieć !!! Dom wciąż się tworzy i wciąż czego brakuje - do końca jeszcze troche daleko. Teraz wzięłam się za lampy, bo już na te gołe zarówki patrzeć nie mogłam. Pnąca jest piekna i pachnie , ale niestety nie wiem jak się nazywa. Zakradaj się ile razy tylko chcesz - serdecznie zapraszam i pozdrawiam . O ogrodzie to słowa nie napisze, bo wcale, ale to wcale mi się niepodoba To i dobrze, bo mnie też . I od razu zrobiło mi się raźniej. Ale lampy fajne, nie ? Najbardziej podoba mi się ta w przedpokoju. ,mam jeszcze nową w sypialni, ale chyba do wymiany kiedys tam, jak coś lepszego upatrzę. Jest czarna , a ja wolałabym brązową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mja miłość czosnek Na jesieni , żeby nie wiem co to sobie sprawię Jest taki fajny sklep http://www.peternyssen.com/pl_stock.php?catid=12&season=Autumn&groupid=64 i tam można czosnkowo poszaleć, finansowo zresztą też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mja miłość czosnek Na jesieni , żeby nie wiem co to sobie sprawię Jest taki fajny sklep http://www.peternyssen.com/pl_stock.php?catid=12&season=Autumn&groupid=64 i tam można czosnkowo poszaleć, finansowo zresztą też . o dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jakbyś chciała Miko, to mogę kupić na spółkę po pięć, bo trochę drogie i dla mnie 10 z rodzaju za dużo - mam mało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A czosnki wykopuje się teraz, czy zostają na zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ... Pozwolisz że czasami sie zakradnę do ciebie na wąchanie róż Pozdrówka Andrzejko ja prawie codziennie wywąchuję zapach z Sonikowych róż, ale ciiii Soniś pochwalę się, że funkie-hosty u mni też dorodne, ale róż i clematisów, to Ci zazdroszczę piękniaste są Jeśli chodzi o czosnki, to posadziłam w zeszłym roku kilka (białych i fioletowych), myślałam, że są jednoroczne ale w tym roku znowu zakwitły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Soniczko ja wstrzymuje sie z lampą do sypialni bo chcę ją kupic razem z lampkami nocnymi. Wymysliłam sobie dość wysokie ok.50cm z dużym, kanciastym abażurem, czarne. I lampa mogłaby być z tego samego kompletu. Ale to drogie lampy więc jeszcze mi zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 03.06.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 czosnek cudo, też chcę i zakupie na pewnomam pytanie o te osłonki na donice, gdzie kupiłaś? ile kosztowały, malowałas sama? i jeszcze powiedz mi czy przypinasz rosnac clematisy do podpór drewnianych, pomagasz im czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts