Grazia-Ol 08.07.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Soniko, pojedyncze rośliny zachwycające Możesz zdradzić co to są te małe zielone kuleczki obok lawendy? Urosną jeszcze, czy takie pozostaną. Szukam czegoś na obwódki, może nadadzą się. Masz aktualne zdjęcia ogrodu z perspektywy? Chcę widzieć jak wygląda jako całość Akurat tworzę swój. Mozolnie to nam idzie. Wiele radości, życzę z codziennego obcowania z perełkami ogrodowymi. Aha i kilka słów o najmodniejszym w tym sezonie temacie:POGODA. Na Mazurach wieje i leje, jak w listopadzie. Pozdrawiam Soiczkę -Ogrodniczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.07.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Przyłączam sie do pozdrowień Piękności masz w ogrodzie Soniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Sonisiu cudnie u Ciebie Co do moejgo ogrodu to ja chyba cały czas będe tylko sadzić, bo mój pies na stare lata zwariował i troszkę niszczy Nawet obgryzł listewke od płotu w warzywniaku A już za rok pewnei Nastka mu pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.07.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 TomKo, a jaki to powojnik? Może po nazwie bedzie łatwiej dojść do tego dlaczego nie kwitnie. Sadziłaś go w tym roku? Akuś, ta "nieziemskość", jest tylko kwestią odpowiednio zrobionego zdjęcia . Amtluś, do dzisiaj pewnie i Twoja budleja zakwitła, prawda? Sure, takich zdjęć od płota, do płota nie mam, ale coś większego znajdę. Cały czas mi się wydawało, że wszystko rośnie na łapu capu, ale jak się tak dokładnie wpatrzę, to jednak jakaś koncepcja się nieśmiało przewija . Dzięki Edytko, motyle wyglądają nieziemsko . A może Twoja przemarzła? Mohag, fajnie, że jesteś i kontrolujesz. A tym zdjęciem nie zaskoczyłaś mnie fcale, ale to fcale . I co ja mam z Tobą zrobić ? Cześć Danusiu, z drzewkami u mnie słabo. Mam dwie wierzby Hakuro, klonika, który z jakiegoś powodu ledwo zipie, wiśnię ozdobną i coś jeszcze. A mam jeszcze katalpę. Grazio, te kuleczki to hebe. Mam jeszcze takie same z frontu. Powiększają się, ale dość wolno. Na zimę powinno się je przykrywać. Dzięki Bogusiu , w tym roku nawet mi się podoba . Aga i właśnie o to chodzi, by cały czas gonić kroliczka.... Ja niestety swojego już prawie złapałam. Buuuuuu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.07.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Soniko, nie wiem co się dzieje, ale ona pąków do tej pory nie ma Druga mała i drobna kwitnie, a ta nic pozdro[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Humorzasta jakaś . Ja też mam dwie róże, które tylko rosną, a nie kwitną, żeby chociaż jeden dyżurny pączek, a tu nic, zero. Same łodygi i liście. I też nie mam pojęcia dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 A to może dwa samce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 I taka możliwość istnieje. Wykopać, czy dać im szansę? Ale co mi po różach bez kwiatów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 A gdzie te zdjęcie najpiękniejszej,najcudowniejszej róży na świecie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 I taka możliwość istnieje. Wykopać, czy dać im szansę? Ale co mi po różach bez kwiatów ? Tak jakby jej stanowisko nieodpowiadało............... A pamiętasz odmianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Jedna to Porthos, a druga Sympatia. Dziwne jakieś . Najpiękniejszą zaraz wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 http://www4.picturepush.com/photo/a/1984867/640/Ogrod/IMG-0010.jpg Czujesz jak pachnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Czujesz jak pachnie ? jeszcze jak Sonisiu ...............miałaś rację piękna jest................ten kolor taki jak lubię Zdradzisz co to za pięknośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ona jest taka dostojna, lekko muśnięta kolorem, najpiekniejsza z wszystkich jakie posiadam. Chyba się zakochałam . Nazywa się Virgo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Wcalę się nie dziwię Sonisiu jest czarująca Zapiszę sobię nazwę Jest wysokopienna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.07.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 piękna Ci ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.07.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Sonisiu, gratulacje z powodu tytułu Ogrodniczej Czarodziejki, bardzo się cieszę, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Sonisiu, gratulacje z powodu tytułu Ogrodniczej Czarodziejki, bardzo się cieszę, buziaki równiez ode mnie zasłuzone gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Danusiu, wysokopienna....chyba . Aka i Toluś dziekuję . Nie wiem czy sobie zasłużyłam, ale i tak nie oddam , bo bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.07.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Dałączam sie do gratualcji . Dla ogrodniczki przyniosłam kwiaty do ogrodu http://kwiaciarniaflora.com.pl/rabatki/2d.jpg i do mieszkania http://www.kwiaciarnia-klaudia.pl/img/1.jpg http://bi.gazeta.pl/im/7/2240/z2240517X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts