jamles 01.08.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Alunko, Amtluś dzięki . Zakrzewianko, na początku sezonu w ogole mi się u mnie nie podobało, a teraz jak wszystko kwitnie to całkiem, całkiem , ale i tak będę przerabiać, przesadzać znaczy się . Grazio, wreszcie się zmobilizowałam i zrobiłam zdjęcia frontu. Mobilizacja była podwójna - raz zdjecia, a po drugie wyszarpałam wreszcie agrowłókninę spod roślinek. Razem z nimi czułam ulgę . Rosły jak w kołnierzach ortopedycznych, ja bym tak na pewno nie chciała . Dziwna sprawa z tą włókniną - najpierw posadziłam rośliny, potem doszłam do wniosku, że sobie życie ułatwię i dam agrowłókninę. W pocie czoła wycinałam dziury, coby ją założyć na rosnące już rośliny, a teraz znowu cięłam coby ją wyciągnąć . też wytargałem tę szmatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 po drugie wyszarpałam wreszcie agrowłókninę spod roślinek. Razem z nimi czułam ulgę . Rosły jak w kołnierzach ortopedycznych, ja bym tak na pewno nie chciała . . i to jest powód dla którego ja jej niemam witanko!!! Soniś-nie muszę pisać, ze pięknie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 po drugie wyszarpałam wreszcie agrowłókninę spod roślinek. Razem z nimi czułam ulgę . Rosły jak w kołnierzach ortopedycznych, ja bym tak na pewno nie chciała . . i to jest powód dla którego ja jej niemam witanko!!! Soniś-nie muszę pisać, ze pięknie masz? O kurcze , a ja właśnie zaczęłam kłaść agrowłókninę wszędzie gdzie tylko jest to możliwe, bo w przeciwnym wypadku to chwasty będą górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.08.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Chwasty tylko przez chwilę. Wyrywanie ich z własnej ziemi jest dla mnie przyjemnością Korzystam z wielkiego dłuta, którym podważam korzenie i wyciągam. Nie odrastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Dłuta też próbowałam... tylko po 1000 m kwadratowym to mnie już troszeczkę ręce bolały... bo tyle ich u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.08.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dłuta też próbowałam... tylko po 1000 m kwadratowym to mnie już troszeczkę ręce bolały... bo tyle ich u mnie Niee no, taka glebogryzarka to ja nie jestem Wyrwany z korzeniem chwast już nie odrasta, więc spieszyć się nie trzeba. Działam na raty i do zimy powinnam zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.08.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.08.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Soniś Ty masz wszystko tak idealne jak spod sznurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.08.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Soniś Ty masz wszystko tak idealne jak spod sznurka Boże, wreszcie ktoś napisał poprawnie "spod" http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/przytul.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.08.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Sonisiu i co? bo moja jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 przyszłam sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 tu sie jeszcze podpytam, bo już sama nie wiem: Kolezanki - ogrodniczki (i nie tylko), czy macie może u siebie grujecznika? Wyczytałam, że jego liście pachną, gdy więdną i nie wiem, czy to jest fajnie, czy nie? Pewnie rzecz gustu, ale co wy na to? Wyglada pięknie i rośnie tak, jak powinien (ksztalt, wielkość mi odpowiada), ale co z tym zapachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.08.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 tu sie jeszcze podpytam, bo już sama nie wiem: Kolezanki - ogrodniczki (i nie tylko), czy macie może u siebie grujecznika? Wyczytałam, że jego liście pachną, gdy więdną i nie wiem, czy to jest fajnie, czy nie? Pewnie rzecz gustu, ale co wy na to? Wyglada pięknie i rośnie tak, jak powinien (ksztalt, wielkość mi odpowiada), ale co z tym zapachem? kolega ma co prawda pendula, teraz ma około 2m, liście pachnąć pachną, ale wg mnie nie jest to jakiś intensywny zapach jak jaśminu np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.08.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Tu jest sporo informacji o grujeczniku: http://www.oczarjk.pl/index.php?act=95 , ale o zapachu nic, więc może nie jest aż tak intensywny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.08.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 O,dzięki. To super, bo bałam się, że będzie z tym jakiś kłopot. podobnmo zresztą pachną tylko na drzewie, a jak spadną, przestają (zabawne), więc krótko.. pendula tao taki "placzący"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 O,dzięki. To super, bo bałam się, że będzie z tym jakiś kłopot. podobnmo zresztą pachną tylko na drzewie, a jak spadną, przestają (zabawne), więc krótko.. pendula tao taki "placzący"? tak zapach jest słodki, piszą, że karmelowy, mnie to jakby waniliowy, ale ja to tylko piwa nie pomylę zapach możesz teraz sprawdzić urywając liście i rozetrzeć je w dłoniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.08.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Tu jest sporo informacji o grujeczniku: http://www.oczarjk.pl/index.php?act=95 , ale o zapachu nic, więc może nie jest aż tak intensywny? ten z ich strony wygląda jeszcze ładniej, bo chyba niepłaczący... ...i te czerwone liście wiosną są fajną ozdobą... zapach jest słodki, piszą, że karmelowy, mnie to jakby waniliowy, ale ja to tylko piwa nie pomylę zapach możesz teraz sprawdzić urywając liście i rozetrzeć je w dłoniach ale ogólnie raczej przyjemnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ale ogólnie raczej przyjemnie? ogólnie, przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.08.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Tu jest sporo informacji o grujeczniku: http://www.oczarjk.pl/index.php?act=95 , ale o zapachu nic, więc może nie jest aż tak intensywny? Ciekawa roślinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts