dankaf 20.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nie przyszło mi do głowy, że na daliach mogą być mszyce , jutro oblukam. Dziwna sprawa, że nie kwitnie, bo w sumie jak ją kupiłam to miała jakieś tam pozostałości po kwiatach. Teraz ma coraz mniej liści , Chyba mnie nie lubi, ot co. może musi odchorowac te przesadzanie u mnie też nie kwitnie zdrowa jest bo jednak puszcza nowe listki,w pierwszym roku ma prawo nie zakwitnąc ale żal pozostał u Ciebie Sonisiu mogły zadusic się korzenie bo lilia musi miec dostęp powietrza do korzeni.......zobaczymy wiosną a jesli nie to Aurorkę - miniaturkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Sonisia, kącik trawiasty taki romantyczny, tylko się tam położyć i słuchać co w trawie piszczy. Zasłony też piękne wybrałaś. Piękno jest w Tobie i wokół Ciebie, nie dawaj się smutkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.08.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 No i buba . Zadzwoniła pani ze sklepu, ze nie mają już tego materiału . A ja tak się naszukałam, tyle próbek do domu, dosłownie stosy, przytargałam. O tym jak długo nad nim myslałam zanim dojrzałam , żeby zamówić, pisać już nie będę. a teraz co . Tak mi się spodobał, myślałam, że probem z glowy, a tu tak sie porobiło. W takich sklepach próbek jest tyle, że trzeba dużo samozaparcia, żeby wszystkie pomacać. Czyli start od zera i pewnie strasznie długo bedzie to trwać. A już się tak cieszyłam =buuu:( . Żebym chociaż jakąś wizję miała, a tu nic . jakie kolory będą pasować do ciemnych mebli, jasnych ścian i jasnej, lakierowanej szafy, no i zeby było przytulnie, a nie hardrockowo Zasłona powinna być zbliżona kolorystycznie do kolortu ścian czy się od nich odcinać? Pomożcie dziewczyny, please . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.08.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Sonika, a przeglądałaś Dekorię? http://www.dekoria.pl/fabrics/view/34 Te ich brązy w kwiatki są... powiedziałabym ładniejsze od tych co Ci sprzedać nie chcą. Nie żałuj, moim zdaniem te kwiaty były za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Zmieniając temat na weselszy - Maylandziu mam takiego miskanta (ten po prawej: http://www2.picturepush.com/photo/a/2130555/640/Ogrod-2009/IMG-0011.jpg w sumie nie wiem czy to miskant, ale trawsko potężne i fajnie kwitnie, o tak: http://www3.picturepush.com/photo/a/2130546/640/Ogrod-2009/PA090017.jpg i jakbyś chciała to na wiosnę z miłą chęcią wyślę Ci kawałek , tylko mi przypomnij. Przypomne się bardzo chętnie Moje zebranoski troche sie ruszyły. Ta trawa potrzebuje wody jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Soniko, ależ Ty masz ogromniaste te trawy !! Hihih u mnie drzewa chyba niższe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Sonisiu moja puściła pączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.08.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Sonisiu moja puściła pączek już mam dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Sonisiu czarujesz w ogrodzie czy może urlopujesz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Mikuś, na pewno będziesz mieć, tylko wiesz - łopata w dłoń i do dzieła . Poczekajmy, aż pióropusze rozkwitną , to wtedy będzie łatwiej ocenić cóż to jest A po czym poznasz Alunko? Pióropusze w sumie już rozkwitły, zrobię zdjęcie. Piękno jest w Tobie i wokół Ciebie, nie dawaj się smutkom. Tak jest!!! I tej wersji postaram się trzymać Toluś . Słoneczko, nie umiem kupować na odległość, muszę pomacać, a poza tym okno ma dziwny kształt i musi ktoś na miejscu zmierzyć. Inaczej się nie uda. Firanki szyte były trzy razy . Maylandziu, masz jak w banku . TomKo, wielgachne są to prawda, może też byś chciała? Danuś, urządzam się , dom przewrócony do góry nogami, rozgardiasz, że głowa boli, ale powoli do przodu. Meble znosimy z góry na dół i z prawa na lewo . Staram się jak mogę, żeby dało sie patrzec , całe szczęście, że nikt się nie wybiera w odwiedziny, bo nie da się przejść . Lilia nadal nie kwitnie, ale za to mam trzy nowe roślinki o wieeeeeeeeelkich kwiatach, po prostu olbrzymach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Cześc Sonisiu ja Ci dam a gdzie są zdjęcia?przyśniło mi się czy co!? Piękne to krzesło,zwłaszcza jego oparcie bombowe .....jest u Ciebie od dawna czy to nowy nabytek? A co do zasłon,może jakiś odcień złota?albo turkus..... zawsze Ci się podobał Lilia nadal nie kwitnie u mnie będą dwa kwiatki,więc jeden jest dla Ciebie ale za to mam trzy nowe roślinki o wieeeeeeeeelkich kwiatach, po prostu olbrzymach jestem ciekawa co Ty tam nowego zakupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 pourlopowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.08.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Cześć i czołem . Danuś - zwidy kochaniutka, zwidy , meble przewiozłam i teraz główkuję gdzie i jak to wszystko poustawiać, a dom nie z gumy . Zasłony dzisiaj zamówiłam, będą też w kwiaty, w kolorze beżu ze złotem, kolorystyka w sumie podobna do tamtych, ale wzór inny. Trzeba czekać 5 tygodni niestety. Turkusu nie mieli, a ja już nie chcę szukać. Dzięki za kwiatka . Kiedy się rozwiną? Witaj Akuś , jak urlop? Pogoda była piekna, pewnie wykorzystałaś maksymalnie . Takie mam giganty: http://www2.picturepush.com/photo/a/2197160/640/Ogrod-2009/IMG-0093.jpg http://www1.picturepush.com/photo/a/2194434/640/Ogrod-2009/IMG-0132.jpg http://www4.picturepush.com/photo/a/2197162/640/Ogrod-2009/IMG-0096.jpg Kwiat nie trzyma się długo, ale wciąż rozwijają się nowe i trzeba na zimę opatulać. Widok za to bezcenny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Słoneczko, nie umiem kupować na odległość, muszę pomacać, a poza tym okno ma dziwny kształt i musi ktoś na miejscu zmierzyć. Inaczej się nie uda. Firanki szyte były trzy razy . Z odległością nie miałabyś problemu, bo Dekoria wysyła próbki materiałów, po 5 jednorazowo. Nie wiem jak u nich z szyciem, ale twierdzą że potrafią wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.08.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Kiedy się rozwiną? To jest bardzo dobre pytanie nie wiem ale pączkują juz tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 31.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witaj Soniko, a czy gdzieś w Twoim wątku znajdę zdjęcie blatu granitowego? Nawet zaczęłam się przekopywac od początku, ale albo zabłądziłam, albo zdjęcia poznikały?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Soniś co to za kwiaty? to te co trzeba na zime do domu brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.09.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Kiedy się rozwiną? To jest bardzo dobre pytanie nie wiem ale pączkują juz tydzień No to czekamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.09.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Sure, nie masz co kopać , u mnie nie ma prawie żadnych zdjęć. Blat granitowy posiadam, mam wkleić? Akuś, to jest hibiskus bylinowy. Kwiaty ma niesamowite. Ciekawe czy przetrzyma u mnie zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.09.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Takie coś mi lata po ogrodzie http://www1.picturepush.com/photo/a/2203094/640/Ogrod-2009/IMG-0176.jpg i bardzo bym chciała widzieć co to jest . Nie da się zrobić ostrego zdjęcia, bo to to przemieszcza się bardzo szybko, na kwiatkach nie siada. Spija nektar i odlatuje, nawet nie pobrzęczy trochę . http://www2.picturepush.com/photo/a/2203280/640/Ogrod-2009/IMG-0170.jpg Może wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts