Sonika 01.09.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Już wiem - to jest fruczak gołąbek, rodzimy koliberek, bo spija nektar z kielicha kwiatów za pomocą ssawki, unosząc się w powietrzu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Sure, nie masz co kopać , u mnie nie ma prawie żadnych zdjęć. Blat granitowy posiadam, mam wkleić? Bardzo poproszę, a jakby Ci się chcialo wkleić u mnie, to już w ogóle byłoby super! Dzisiaj wybrałam w końcu kamień na blat, ale chętnie obejrzę jeszcze fotki i poczytam, jak Ci się sprawuje. Masz gładki, czy satynowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Soniko, co to za mega kwiecie u Ciebie wyrosło? Śliczne ma kolorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Niezłe olbrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.09.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 poludniowcow pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 A Sonikę znowu na dwa tygodnie wcięło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.09.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja też pozdrawiam wszystkich - i tych z południa i tych z północy . Urlopowaliśmy się trochę, coby sił nazbierać przed zimą . Fajnie było, spacery, hulanki, swawole . Popluskaliśmy się w basenie, na łąkach siana nawąchali, spływem popłynęli i było superb. Ten kwiatek Amtluś to hibiskus bylinowy. Na zimę zginie, a na wiosnę jak go dobrze opatulę znowu zakwitnie, o tak: http://www1.picturepush.com/photo/a/2257244/640/Ogrod/IMG-0261.jpg A tak w ogóle to się staram odgracić dom, ale jakoś z marnym efektem . Wszystkiego mi szkoda - może znacie jakieś lekarstwo na taką przypadłość? No nie mam sumienia i już, a dom nie z gumy niestety . Teraz weszłam w "fazę" i czekam kiedy mi minie . Cyli co? Czyli muszę się spieszyć w wyrzucaniem, bo lada moment i zryw mój klapnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.09.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a i jeszcze się pochwalę, że w piątek będę mieć moje wyśnione, wymarzone zasłony w sypialni. Już się normalnie nie mogę doczekać . Ciekawe jak wyjdą, bo to jest jednaKwielka niewiadoma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.09.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Sonika, to żadna niewiadoma. Ja obstawiam w ciemno, że będzie najlepiej, jak tylko być może. Dobrze, że odpoczęłaś. Humorek wyczuwam dużo lepszy i dusza mi się raduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witamy po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Soniś-widzę, ża akumulatorki podładowane!!! na zasłonki Twoje my tez czekamy miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Toluś, humorek o niebo lepszy - bardzo dobrze mi ten wyjazd zrobił. Dzisiaj pucowałam okna, na powitanie moich wytęsknionych zasłon, prawie ze śpiewem na ustach . Cześć Alunko , miło Cię widzieć. Podziwiałam właśnie Twoje oczko przed chwilą i może w przyszłym roku swoje też przerobię na większe. Akuś, zasłon po prostu nie mogę się doczekać. Może wreszcie skończy się to moje wstawanie w okolicach 4:30 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Soniko, ja też bez zasłon skoro świt, więc wszędzie w sypialniach teraz duoplisy - żeby nie wpuszczać dnia za wcześnie A ten hibiskus jest przepiękny...może kiedyś i ja się pochwalę pozdro A o zasłonki jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 O plisach też myślałam, właściwie o roletkach, ale ze względu na kształt okien musiałyby być dzielone w połowie i dolnej części nie dałoby się podciągać. Nie wiem jak można bylo stworzyć takie okno , a człowiek się wtedy nie znał. Zasłony mają pasować do szafy , oprócz tego, że mają oczywiście zaciemniać. A szafa ma teraz takie kucyki : http://www5.picturepush.com/photo/a/1521883/480/Dom/IMG-0540.jpg i w tych kolorach ma ona być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Przy okazji, prosił mnie ktoś o podłogę w holu: http://www1.picturepush.com/photo/a/2263789/640/Dom/PB300514.jpg teraz po udomowieniu jest tak: http://www5.picturepush.com/photo/a/2191323/640/Dom/IMG-0121.jpg to znaczy podłoga ta sama, tylko meble się zmieniły . One tak wędrują gora dól, dół góra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Kucyki bardzo mi się podobają Czyli czekam na resztę... Kufer jest świetny Tak dużego jeszcze nie widziałam. Widać, że jest w cudownym stanie - po renowacji, czy już taki był? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 oł jes- kufert jest pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 18.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Przy okazji, prosił mnie ktoś o podłogę w holu: http://www1.picturepush.com/photo/a/2263789/640/Dom/PB300514.jpg teraz po udomowieniu jest tak: http://www5.picturepush.com/photo/a/2191323/640/Dom/IMG-0121.jpg to znaczy podłoga ta sama, tylko meble się zmieniły . One tak wędrują gora dól, dół góra . o matko !!! Jakie cudne masz schody !!!!! Bajkowe ! Napewno opisywalas z czego robiliscie, ale moze mala podpowiedz na ktorej stronce moge szukac opisu. Wlasnie tego szukam do kuchni. Przesliczne sa !!! Teraz beda nam wylewki robic i musze wiedziec co bedzie na podlodze w kuchni bo od tego zalezy wysokosc wylewki Bardzo prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a i jeszcze się pochwalę, że w piątek będę mieć moje wyśnione, wymarzone zasłony w sypialni. Już się normalnie nie mogę doczekać . Ciekawe jak wyjdą, bo to jest jednaKwielka niewiadoma . Soniczko, są??? Pokażesz? Pozdrawiam i cieszę się, że jesteś weselsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts