manykes 14.09.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 zazdroszczę łazienki........... cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2005 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Wczoraj zrobiłam małą rundę po sklepach z meblami do kuchni.Dużo ich nie odwiedziłam, byłam chyba w trzech i zdecydowanie podobają mi się ciemne meble, takie jak te: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/982_348.ts1126770540000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/983_348.ts1126770548000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/984_348.ts1126770560000.jpg Chcę zamówić meble u stolarza i teraz mam zagwozdkę czy stolarz jest w stanie zrobić konkretnie takie same fronty?Ciekawe czy sprzedają gdzieś fronty z takimi rowkami jak na tych zdjęciach, a może takie rowki się jakoś robi w płycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.09.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Sonika piękne meble ale czy stolarz takie zrobi Szczególnie te rowki No ale znając twój upór w realizacji wystroju mieskania to już nie wiem Pewnie jak zwykle postawisz na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Piękne meble. Tez mi się podobają te rowki. Stolarz nie powinien mięć z tym żadnych problemów. To tylko kwestia odpowiedniego sprzętu. Mnie tylko martwi jak mają się one potem w użytkowaniu - to znaczy sprzątaniu. Wiadomo to kuchnia, potrafi się tam co nieco wylać, wysypać...No, ale pewnie trochę przesadzam. Sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 18.09.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 zrobi u mnie zrobił dobry stolarz zrobi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.09.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Wczoraj zrobiłam małą rundę po sklepach z meblami do kuchni. Dużo ich nie odwiedziłam, byłam chyba w trzech i zdecydowanie podobają mi się ciemne meble, takie jak te: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/982_348.ts1126770540000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/983_348.ts1126770548000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/984_348.ts1126770560000.jpg Chcę zamówić meble u stolarza i teraz mam zagwozdkę czy stolarz jest w stanie zrobić konkretnie takie same fronty? Ciekawe czy sprzedają gdzieś fronty z takimi rowkami jak na tych zdjęciach, a może takie rowki się jakoś robi w płycie? Wg mnie nie bedzie problemu. Ja tez upatrzyłam sobie mebelki w salonie. A bedzie mi je robił stolarz (chyba) Poinformował,że może zamówic od producenta takie fronty jakie sobie znajde. Nie ma problemu. A reszte zrobi stolarz. Pozdrawiam Meble piekne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 19.09.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Chcę zamówić meble u stolarza i teraz mam zagwozdkę czy stolarz jest w stanie zrobić konkretnie takie same fronty? Ciekawe czy sprzedają gdzieś fronty z takimi rowkami jak na tych zdjęciach, a może takie rowki się jakoś robi w płycie? Z tymi frontami to nie ma żadnego problemu. Ja zamiawiałam swoje meble, to mieli do wyboru m.in. właśnie takie, jakby pocięte fronty. Myślę, że każda szanująca się firma robiąca meble na zamówienie ma te fronty w swoim asortymencie, i chyba nawet w BRW też je mają. Ja się na takie nie zdecydowałam, choć mi się bardzo podobają, bo dla mnie takie rowki to potencjalne miejsce do gromadzenia się kurzu i brudu, trudnego do zmycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijka 19.09.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Sonika zakochałam się w tym meblach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijka 19.09.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Napisz też proszę czy malowałaś już ściany i jesli tak, to proszę wklej fotki.. Ja szukam farb w odcieniu pomarańczowo-brzoskwiniowo-morelowych itp, bo chcę mieć na dole i na klatce na piętro takie ciepłe, współgrajace ze sobą kolorki. Do tej pory jednak (a mija już chyba 4 miesiąc) nie potrafię się na nic zdecydować, a czasu już nie mam. Trzeba malowac już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.09.2005 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Mijka, ścian jeszcze nie malowałam, bo czekam na parkieciarza, ale farby już mam i mam nadzieję, że kolor będzie właśnie taki morelkowo/brzoskwinkowy. A kuchnia jest śliczna i już nie chcę innej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.09.2005 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ada, wiem, że się może brudzić, ale te fronty są takie...., takie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.09.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 OJ tak Racja-mebelki do kuchni sa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 20.09.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Soniko, ja mam meble w paski, tylko jest to fornir czereśniowy ze wstawkami z wenge. Najpierw chciałam też takie rowki, ale moja projektantka wymyśliła te wąziutkie (ok.4mm) paseczki z ciemniejszego drewna. Meble mają rok i powiem Ci, że za każdym razem, czyszcząc fronty chwalę ją za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 20.09.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ada, wiem, że się może brudzić, ale te fronty są takie...., takie ładne a co tam, w końcu ja wybrałam do kuchni jasne płytki z jaśminowymi fugami, bo mi się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Soniko, a kiedy będą zdjęcia tej dużej łazienki, bo dawno nic nie mówiłaś o niej...Czy już wszystko zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2005 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Zeljka,w dużej łazience nic się nie dzieje, nic nie przybyło.Wogóle zastój, bo czekamy na parkieciarza i nic nie robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 21.09.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Wow Sonika jakiekolwiek meble wybierzesz to i tak jestem pewna,że Twoja kuchnia powali mnie na kolana.Te wizualizacje sa super,a szczególnie ten pomysł z barkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Jesli chodzi o zakupy, to masz racje. Teraz postaram Ci sie wytlumaczyc dlaczego napisalam o przeszkadzaniu. Kazdy kto do Was przyjdzie, najpierw skieruje swoj wzrok do kuchni, w ktorej czasami potrafi "sie dziac" np. przed swietami, przed przyjeciami - ja bylabym stremowana przepraszaniem, ze panuje w niej delikatny nielad. Wiem, masz rację Moniś, ale jest jak jest i tak już musi zostać. Będę się pilnować dlatego ja mam spiżarke - jak wpadną goście to cały ten bałagan będzie gdzie przerzucić. A SOniczko - otwarta kuchnia też ma swój urok, nie daj się przekonać (zwłszcza, jeśli nie jesteś taką bałaganiarą jak ja:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.09.2005 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Ale ja nie mam otwartej kuchni - chlip, chlip , ona jest tylko troszeczkę otwarta i tam gdzie jest otwarta ma być bareeeekkkkkkk -chlip, chlip, , żeby nie była otwarta . A spiżarki to nie mam wogóle i wogóle chlip, chlip, chlip.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 22.09.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Soniko, Bedziesz miała przepiękną kuchnię! Nie mogę przestać patrzeć U mnie też będzie taki jaśniutki gresik NG a fronty podobnego koloru (palisander) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts