Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrobiłam sobie mały urlop od forum, ale przyznaję, że bardzo się za Wami stęskniłam :D .

Akuś, piesiowy kubraczek zrobiony jest częściowo z mojej czapki :lol: .

Dam mu na zawsze, bo dobrze mu w czerwonym.

Alunko, do tulenia i zamiziania. A jakie daje całusy :D .

Przytulaśny jest strasznie i rozpieszczony na maxa.

Sure, wszędzie wkłada tego swojego nochala, wszystko musi sprawdzić.

Mam tylko nadzieję, że nie przyjdzie mu do głowy polizać szyby kominkowej rozgrzanej do czerwoności :-? .

Mohag, w niebieskiej mam Dado, a lamp jeszcze nie nabyłam :oops: . Bardzo to powoli u mnie idzie :oops: . Pasowałyby mi jakieś smukłe pionowe.

Spotkanie :D , pewnie, że tak. Pisz tylko kiedy i gdzie.

Daleko jesteś ode mnie?

Danuś, ścięłam, a tu zima wróciła :evil: .

Różne roślinki pościnałam, bo już nie mogłam wytrzymać. Mam tylko nadzieję, że nie zrobiłam im kuku :roll: .

Mohag, w niebieskiej mam Dado, a lamp jeszcze nie nabyłam :oops: . Bardzo to powoli u mnie idzie :oops: . Pasowałyby mi jakieś smukłe pionowe.

dzieki, nazwe gdzies juz znalazlam w "inspiracjach - niebieskich lazienkach" :wink:

aaa nie mowilam zebys sobie wygrala takie jakie ja mam do mniejszej lazienki :wink:

http://img132.imageshack.us/i/wandleuchtefres4flg05lz5we7.jpg/

Spotkanie :D , pewnie, że tak. Pisz tylko kiedy i gdzie.

Daleko jesteś ode mnie?

chyba jak sie ociepli troche 8) a gdzie, to rybka ... niby nie jest to rzut beretem, bo ciut wiecej niz 300 km ale ja przy A4 mieszkam, to trasa jest pikus :wink: Mozesz do mnie zawitac, albo ja sie wybiore do K ale to jeszcze sie zgadamy 8) po swietach ciut mi zejdzie z tymi klamotami tz zeby to-to rozpakowac :roll:

Sure, wszędzie wkłada tego swojego nochala, wszystko musi sprawdzić.

Mam tylko nadzieję, że nie przyjdzie mu do głowy polizać szyby kominkowej rozgrzanej do czerwoności :-?

To wtedy na pewno się nauczy, ze nie wolno. Mój kocurek tez już przestal skakać po włączonej płycie kuchennej (jak jeszcze miałam ceramiczną)... ;)

... dzień dobry :)

ja tu pierwszy raz, ale już mi się podoba :)

Cały wątek "przekartkowałam" bo nie sposób przeczytać... i bardzo mi się podobały zdjęcia tych ślicznych roślin w Twoim ogrodzie :)

mam zamiar częśto zaglądać :)

Cześć Dziewczynki :D , witam serdecznie, ale muszę Was zmartwić, bo żadnych nowych zdjęć nie mam.

Tzn. mam, ale tylko piesia :wink: , jakoś tak wychodzi, że póki co on jest tematem numer jeden, nawet ogród poszedł (chwilowo :wink: ) w odstawkę.

Coś tam zaczyna się z ziemi wyłaniać, ale co czubek zobaczę to za chwilę go nie ma, bo śnieg znowu zasypuje. Końca tej okropnej zimy nie widać.

Człowiek sobie myśli, że już, już...., a tu znowu :evil: .

Poza tym jestem zajęta, bo wreszcie pomału dojrzałam do tego, żeby uporządkować trochę spraw, a nie jest to dla mnie łatwe.

Co się zbiorę to potem to odchorowuję przez jakiś czas i nastrój mam bardzo podły :( , ale muszę przez to przejść, bo innej rady nie ma.

Ciężko jest mi okrutnie :( .

No to się pożaliłam i trochę pochlipałam :( .

Mohag, jak to jest 300km to nie masz wyjścia, musisz przyjechać do mnie, bo ja takiej odległości nie pokonam. I tu Cię mam :D , nie masz wykrętu.

Twoich lamp zazdraszczam Ci od zawsze.

Sure, jednak bym nie chciała, żeby nochal sobie sparzył - moja kochana przytulanka.

Amtluś, w ogrodzie w sumie tylko parę bazi się pokazało. Na froncie posadziłam bardzo dużo różności, ale że to północ to i śnieg wciąż zalega :roll: .

I chyba mi przemroziło fioletowe hebe :( .

Ale co tam, są większe tragedie.

Alunko, jutro się przespaceruję z aparatem, może coś z ziemi się wychyla.

Moniu, Ty to mogłabyś w sumie kiedyś naocznie obadać tę moją maciupinkę, zwaną szumnie ogrodem, przecież nie masz daleko.

Serdecznie zapraszam na kawę :D , może Edzia też by przyjechała - fajnie by było.

Nituś, witam Cię serdecznie :D i dzięki za miłe słowa.

W tym roku pewnie znowu coś dokupię, bo niby miejsca już prawie nie ma, ale tylko "prawie" :wink: .

Mam wielką chrapkę na większą ilość dalii. W zeszłym roku miałam tylko parę, a były tak piękne, że w tym sezonie muszę mieć ich więcej.

Toluś, ja też ślę do Cię buziaki.

Słyszałaś może czy wiosna będzie w tym roku, czy może odwołana?

Maylandziu, pamiętam o Twoich trawach. Nadal je chcesz? Jak tylko uda mi się wbić w ziemię łopatę to zaraz mogę je do Ciebie wysyłać.

Soniko - Mayland ostatnio poczyniła spore zakupy daliowe... przepiękne. Zajrzyj do niej .Też mam chrapkę na nowe nabytki :wink:

A o jakich trawach mówisz... jeśli masz coś w nadmiarze to ja również się piszę. Trawy to moja nowa miłość :D

W przyszłym roku, jak moje trawy rozrosną się to chętnie zrewanżuję się :wink:

Pozdrawiam nocna porą....o tej godzinie zwykle już śpię. Sama nie wiem,jak to się stało, że jestem jeszcze na chodzie :-?

Soniko - Mayland ostatnio poczyniła spore zakupy daliowe... przepiękne. Zajrzyj do niej .Też mam chrapkę na nowe nabytki :wink:

też bym chętnie popatrzyła :wink: gdzie ona??? :p

Soniś-jak sporo tych traw na wydanie bedzsiz mieć to ja też się pisze...

jak nie ot nie ma sprawy.....

Moniu, Ty to mogłabyś w sumie kiedyś naocznie obadać tę moją maciupinkę, zwaną szumnie ogrodem, przecież nie masz daleko.

Serdecznie zapraszam na kawę :D , może Edzia też by przyjechała - fajnie by było.

Wiesz Soniko, że Edzia bardzo chętnie wpadnie na kawkę do Ciebie.

Wygląda na to, że już niedługo mogę często gościć w Krakowie.

Już niedługo rusza u nas rekrutacja do Krakowa, jak przejdziemy to mieszkanka będę musiała szukać