Gość 09.10.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Śliczna ta akacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.10.2005 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Dzięki Dziewczyny za miłe słowo i za trzymanie kciukasów . Zeljka, tak, to są te kolory które zawsze widzisz, a których nie ma . Ściany nadal są białe. Daroll, okna od środka mamy z drewna wiśniowego, a od zewnątrz są dębowe. Czym się kierować...? My się chyba kierowaliśmy pięknem wiśni i jej usłojeniem, potem staraliśmy się dobrać resztę pod okna . marzena&mirek, płytki są zakończone wąziutką listwą w kształcie T, a potem jest korek.Chyba nie da się wymyśleć czegoś innego , tzn. można było bez listwy, ale baliśmy się, że płytki nam się wyszczerbią, bo na podłogach wciąż nie mamy fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.10.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Cześć Sonika Wróciłam...zobaczyłam co u Ciebie nowego...i już mi się nie podoba moja kuchnia... Widziałam taką jak chcesz mieć w salonie meblowym (to się nazywa zboczenie , bo kuchnię już mam dawno a dalej nie mogę się powstrzymać żeby zajrzeć i popatrzeć na inną ), jest superzasta. Parkiecik jest prześliczniasty, przecudniasty i co tu dużo mówić...przecież wiesz, że tego parkietu najbardziej Ci zazdroszczę Widzę, że święta jednak spędzisz w swoim domku Będzie super! Zobaczysz I wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.10.2005 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Cześć Sonika Wróciłam...zobaczyłam co u Ciebie nowego...i już mi się nie podoba moja kuchnia... Widziałam taką jak chcesz mieć w salonie meblowym (to się nazywa zboczenie , bo kuchnię już mam dawno a dalej nie mogę się powstrzymać żeby zajrzeć i popatrzeć na inną ), jest superzasta. Parkiecik jest prześliczniasty, przecudniasty i co tu dużo mówić...przecież wiesz, że tego parkietu najbardziej Ci zazdroszczę Widzę, że święta jednak spędzisz w swoim domku Będzie super! Zobaczysz I wiem co mówię Witam, witam i baaardzo się cieszę, że znowu Cię widzę Joolu, pewnie Ci tak dobrze w nowym domeczku, że nawet nie masz czasu na forumowe pogaduchy . Parkiecik jest rzeczywiście cudniasty , a ja cały czas intensywnie myślę czy go nie zaolejować - bardzo mnie korci, ale trochę się boję czy to dobry wybór. Póki co, na dzień dzisiejszy - olej górą . A masz może jakieś zdjęcia do pooglądania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Soniko napisz czemu „olej góra”. Mi się też podoba olej na parkiecie ale nic nie wiem na ten temat, jakie to jest w utrzymaniu i w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 15.10.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Sonika, parkiety bardzo ładne. Są po prostu super., Ja stawiam na olej. Łatwiej utrzymać piękny wygląd takiej zaolejowanej podłogi. No i cyklinować nie trzeba często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.10.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Sonika, zdjęcia mam ale mam kiepskie łącze i wogóle cudem jest, że mogę wysłać czasami wiadomość Jak tylko się dorobie normalnego internetu, to się pochwalę domkiem Od wczoraj mam podłogę w salonie Panele drewniane Merbau...powiem skromnie, że też są piękne tzn. bardzo mi się podoba moja podłoga Olejowawna podłoga jest piękna i ma tak samo dużo zwolenników jak i przeciwników. To jest jak dylemat:wełna czy styropian Sonika połóż sobie ten olej na parkiecik i będziesz miała piknie A kiedy w końcu zobaczę Twoją kuchnię "na żywo" tzn. nie projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 15.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Od wczoraj mam podłogę w salonie Panele drewniane Merbau...powiem skromnie, że też są piękne tzn. bardzo mi się podoba moja podłoga ja też chcę zobaczyć zdjęcia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.10.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Coraz ładniejszy Twój domek Soniko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 18.10.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Sonika, jaka decyzja zapadła ? Lakierujesz czy olejujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2005 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Na dzień dzisiejszy olejujemy, ale tylko dół tzn. akację w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 18.10.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 mam nadzieję, że niedługo pokażesz efekt tych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2005 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Joola, nie wiem co jest grane, ale u Ciebie zamiast coraz więcej zdjęć, to coraz ich mniej Ja tak nie chcę!!!! Dlaczego mi to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Sonika czekam z niecierpliwoscia na efekty olejowania!!!!!!!!!!! Wymyslilas juz cos z porecza?????? Ja sie czaje na nierdzewke ze szklem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2005 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Moniś, nic jeszcze nie wymyśliłam , ale też chyba będzie z nierdzewki. Póki co zamówiliśmy drzwi, ale trzeba czekać 9 tygodni : http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1085_348.ts1128965041500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Moniś, nic jeszcze nie wymyśliłam , ale też chyba będzie z nierdzewki. Póki co zamówiliśmy drzwi, ale trzeba czekać 9 tygodni : http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1085_348.ts1128965041500.jpg O rany jak dlugo!!!!! Ale sa sliczne, wiec tez bym na nie tyle czekala......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.10.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Pięęekne te drzwi są bardzo Tylko czemu tak długo trzeba czekac na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 18.10.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Soniko prosimy wklej jeszcze pare zdjec Twojego wnetrza -- jest super pozdr Beata zona Darolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.10.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Joola, nie wiem co jest grane, ale u Ciebie zamiast coraz więcej zdjęć, to coraz ich mniej Ja tak nie chcę!!!! Dlaczego mi to robisz ? Sonika, chciałam wkleić nowe zdjęcia więc wyrzuciłam stare...ale przez ten %@#&%@ net nie mogę tego zrobić Obiecuję, że jak tylko będzie taka możliwość, to wszystko uzupełnię. A teraz szybciutko powiedz mi jakiej firmy są drzwi, które zamówiłaś no i kiedy będziesz miała kuchnię????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.10.2005 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Pięęekne te drzwi są bardzo Tylko czemu tak długo trzeba czekac na nie Andrzejko sama się dziwię, ale chyba dlatego, że wszyscy chcą zdążyć przed końcem toku i załapać się jeszcze na ulgę remontową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts