Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Dziewczyny za miłe słowo i za trzymanie kciukasów :D :D :D .

Zeljka,

tak, to są te kolory które zawsze widzisz, a których nie ma :wink: :D .

Ściany nadal są białe.

Daroll,

okna od środka mamy z drewna wiśniowego, a od zewnątrz są dębowe.

Czym się kierować...?

My się chyba kierowaliśmy pięknem wiśni i jej usłojeniem, potem staraliśmy się dobrać resztę pod okna :wink: :D .

marzena&mirek,

płytki są zakończone wąziutką listwą w kształcie T, a potem jest korek.Chyba nie da się wymyśleć czegoś innego :D, tzn. można było bez listwy, ale baliśmy się, że płytki nam się wyszczerbią, bo na podłogach wciąż nie mamy fug.

Cześć Sonika :D

Wróciłam...zobaczyłam co u Ciebie nowego...i już mi się nie podoba moja kuchnia... :wink: Widziałam taką jak chcesz mieć w salonie meblowym (to się nazywa zboczenie :wink: , bo kuchnię już mam dawno a dalej nie mogę się powstrzymać żeby zajrzeć i popatrzeć na inną :oops: ), jest superzasta. Parkiecik jest prześliczniasty, przecudniasty i co tu dużo mówić...przecież wiesz, że tego parkietu najbardziej Ci zazdroszczę :oops: 8) :wink: Widzę, że święta jednak spędzisz w swoim domku :D Będzie super! Zobaczysz :D I wiem co mówię 8)

Cześć Sonika :D

Wróciłam...zobaczyłam co u Ciebie nowego...i już mi się nie podoba moja kuchnia... :wink: Widziałam taką jak chcesz mieć w salonie meblowym (to się nazywa zboczenie :wink: , bo kuchnię już mam dawno a dalej nie mogę się powstrzymać żeby zajrzeć i popatrzeć na inną :oops: ), jest superzasta. Parkiecik jest prześliczniasty, przecudniasty i co tu dużo mówić...przecież wiesz, że tego parkietu najbardziej Ci zazdroszczę :oops: 8) :wink: Widzę, że święta jednak spędzisz w swoim domku :D Będzie super! Zobaczysz :D I wiem co mówię 8)

Witam, witam i baaardzo się cieszę, że znowu Cię widzę Joolu,

pewnie Ci tak dobrze w nowym domeczku, że nawet nie masz czasu na forumowe pogaduchy :wink: :wink: .

Parkiecik jest rzeczywiście cudniasty :D , a ja cały czas intensywnie myślę czy go nie zaolejować - bardzo mnie korci, ale trochę się boję czy to dobry wybór.

Póki co, na dzień dzisiejszy - olej górą :wink: :D .

A masz może jakieś zdjęcia do pooglądania? :D

Sonika, zdjęcia mam ale mam kiepskie łącze i wogóle cudem jest, że mogę wysłać czasami wiadomość :cry: Jak tylko się dorobie normalnego internetu, to się pochwalę domkiem :wink: Od wczoraj mam podłogę w salonie :D Panele drewniane Merbau...powiem skromnie, że też są piękne tzn. bardzo mi się podoba moja podłoga :oops: :wink: Olejowawna podłoga jest piękna i ma tak samo dużo zwolenników jak i przeciwników. To jest jak dylemat:wełna czy styropian :wink: Sonika połóż sobie ten olej na parkiecik i będziesz miała piknie :D A kiedy w końcu zobaczę Twoją kuchnię "na żywo" tzn. nie projekt?

Moniś,

nic jeszcze nie wymyśliłam , ale też chyba będzie z nierdzewki.

Póki co zamówiliśmy drzwi, ale trzeba czekać 9 :o tygodni :( :

http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1085_348.ts1128965041500.jpg

O rany jak dlugo!!!!! :( Ale sa sliczne, wiec tez bym na nie tyle czekala......... :D :D

Joola,

nie wiem co jest grane, ale u Ciebie zamiast coraz więcej zdjęć, to coraz ich mniej :o :o

Ja tak nie chcę!!!!

Dlaczego mi to robisz :( :( :( ?

Sonika, chciałam wkleić nowe zdjęcia więc wyrzuciłam stare...ale przez ten %@#&%@ :-? net nie mogę tego zrobić :cry: :cry: Obiecuję, że jak tylko będzie taka możliwość, to wszystko uzupełnię. A teraz szybciutko powiedz mi jakiej firmy są drzwi, które zamówiłaś no i kiedy będziesz miała kuchnię?????