Joanna i Janusz 21.10.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Co do słupa to ja już mam na niego pomysł dal Ciebie Soniczko Aga to samo mialam napisac!!!!!! Od razu mi sie skojarzyl.... też o tym myślicie? o tym, o tym..... Oczywiście że o tym o tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Chyba trochę przesadziłyście . Ja....?, w tym wieku... ? Sonika w jakim wieku Cos nam tutaj mydlisz oczka Słup jest trzeba go wykorzystać Po co ma się marnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Chyba trochę przesadziłyście . Ja....?, w tym wieku... ? Sonika w jakim wieku Cos nam tutaj mydlisz oczka Słup jest trzeba go wykorzystać Po co ma się marnować Dokładnie tak szczególnie że stoi w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.10.2005 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Chyba trochę przesadziłyście . Ja....?, w tym wieku... ? Przecież jesteście młodzi!!! You made my day Dzięki Joasiu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.10.2005 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Chyba trochę przesadziłyście . Ja....?, w tym wieku... ? Sonika w jakim wieku Cos nam tutaj mydlisz oczka Słup jest trzeba go wykorzystać Po co ma się marnować Dokładnie tak szczególnie że stoi w sypialni AGA, od Ciebie się to zaczęło , a w sumie to skąd wiesz do czego służą takie słupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 No skąd Aga przyznaj się teraz skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.10.2005 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 No skąd Aga przyznaj się teraz skąd czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dziewczyny no cóż Bradzo lubię takie słupy A tak poważnie to jest u nas taki pub gdzie na srodku sali są metalowe wzmocnienia coś w stylu stempli Żaby i kiedyś z moją przyjaciólką wywijałysmy tam bardzo często na cotygodniowych imprezkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Sonika, ale musisz ten słup koniecznie zaokrąglić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 21.10.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Soniko ,okna zamowione, Rehau jasny dąb ( znajomy ma fabryke mamy dużyyyy upust he,he) czs oczekiwania to jakies 4 tygodnie. Kupiliśmy też juz okna dachowe ( podobno nowość) firmy Fakro. Myślimy jeszcze jakie drzwi wejściowe i jaka brama garażowa. Twoja gorna część domku też jest super. A schody będziesz miała z kamienia ? Jaki będzie kolor bo na zdjęciach masz je chyba przykryte? Albo zle widze? Muszę się nauczyć wklejać dzjęcia. POZDRAWIAM Beata żona Darolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.10.2005 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Sonika, ale musisz ten słup koniecznie zaokrąglić święta racja, bo jak sobie pomyślę o tych drzazgach, to aż brrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Sonika - ale sypialnia cudo!, piękne kolory na ścianie, parkiet miodas i słup oczywicie jak najbardziej niezbędny, jak już słoneczko zajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1000_348.ts1127456488687.jpg Soniko, wybacz,ale czy moge się przyczepić te dwa stoły - niski i wysoki barek, to takie dublowanie funkcji, a przy obu mało miejsca - dla jednej , dwóch osób..nie podoba mi się to do tego nie powinno się zwężać wejścia/wyjscia, a ten barek to robi właśnie: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1001_348.ts1127465484625.jpg to trochę się robi taki tramwaj z kuchni przez te dwa stoliki - zmieniła bym to od razu, przykro mi nie badź tylko proszę zła, ale masz tak ładnie, że szkoda by było zrobić niefunkcjonalnie Tym bardziej,że siedzi sie tyłem do salonu, to jak będziesz np. siedziała przy herbatce, to tyłem do kogoś w salonie Szkło - nie porysuje się zbyt szybko, jeśli będzie dobrej jakości, ale polerka non stop - ja bym nie zrobiła w domku, bo dom to nie muzeum do ogladania, ale do życia i szkoda chyba czasu na latanie ze ścierką i sprayem do szyb Lepiej zdecydowanie w tej sypialni po ten tego i przy kominku się poprzytulać, a nie kurze z półeczek i szklanych blatów wycierać życie takie krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.10.2005 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Mimi, dzięki za rady i opinię - oczywiście, że się nie gniewam , każda uwaga jest cenna . Ja też już doszłam do wniosku, że ten mały stoliczek żle tam wygląda i zadecydowałam iż szafki będą tylko pod oknem - w literę L. Ale jeśli chodzi o barek, to on tam musi chyba być, bo chcę jakoś zasłonić kuchnię, a poza tym do salonu jest jeszcze kawałek, bo barek ma być na granicy kuchni i holu: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/972_348.ts1126011466828.jpg A jeśli nie barek, to co? Bardzo mnie korci aby blaty zrobić z granitu i chyba wtedy ten barek też musiałby z niego być, bo i szkło i granit, to za dużo. Ale jeśli blaty z granitu, to co na ścianę? Płytki chyba nie pasują? A Ty jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.10.2005 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Soniko ,okna zamowione, Rehau jasny dąb ( znajomy ma fabryke mamy dużyyyy upust he,he) czs oczekiwania to jakies 4 tygodnie. Kupiliśmy też juz okna dachowe ( podobno nowość) firmy Fakro. Myślimy jeszcze jakie drzwi wejściowe i jaka brama garażowa. Twoja gorna część domku też jest super. A schody będziesz miała z kamienia ? Jaki będzie kolor bo na zdjęciach masz je chyba przykryte? Albo zle widze? Muszę się nauczyć wklejać dzjęcia. POZDRAWIAM Beata żona Darolla Jak już jesteście na etapie okien, to super . A w jakim kolorze planujesz elewację? Koniecznie musisz się nauczyć jak wklejać zdjęcia, bo bardzo bym chciała zobaczyć Twój domek. Ściągnij program z http://www.photosite.com , a potem Ci powiem jak się wkleja zdjęcia. Umieszczać ich na Onecie niestety nie umiem , bo tam je trzeba zmniejszać, a dla mnie to wyższa szkoła jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 22.10.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Sonika, ale musisz ten słup koniecznie zaokrąglić święta racja, bo jak sobie pomyślę o tych drzazgach, to aż brrr..... no no no słup jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 23.10.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 http://sv1.randomcrap.net/uploads/files/0/wykusz.jpghttp://sv1.randomcrap.net/uploads/files/0/bok.jpghttp://sv1.randomcrap.net/uploads/files/0/bok%201.jpghttp://sv1.randomcrap.net/uploads/files/0/bok%20garaz.jpgpare zdjec naszego domu ,elewacja ma byc w kolorze łososiowym, dachowka ROBEN brazowa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.10.2005 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Ale śliczny i duży masz dom . Teraz koniecznie musisz założyć swój wątek i wklejać zdjęcia . Ja Ci powiem jak to zrobić. A ten budynek z tyłu, w oddali to garaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 23.10.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 nie zobacz te 4 zdjecia w oddali to drugi dom sasiada.najlepiej te dwa oststnie skopiowac i wkleic w przegladarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.10.2005 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Super . Bardzo mi się podoba, ale niestety 3-ci i 4-y link nie działa, popraw proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts