Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joola,

numer farby Lotusan firma STO, to 32207.

Agnieszko,

Sonika poprostu zabilas mnie ta lazienka

ale ja Cię absolutnie nie chcę mieć na sumieniu :wink: .

Łazienka ma 12m. A Twoja jest jak duża?

12??? wyglada jakby miala ze 20 :p

A moja ma niecale 10.

10 to też dużo.

Specjalnie dla Ciebie trzecia ściana, cobyś miała komplet :lol: :lol: :lol: :

http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/607_348.ts1108618294046.jpg

Sonika,

wspaniały domek!!! :)

Czekam na następne zdjęcia bo powiem Ci w sekrecie , że u mnie kolorystycznie i stylem będzie bardzo podobnie. Na dodatek u siebie w mieszkaniu teraz mam takie płytki jak w dużej łazience :D :D

A propos: czemu zdecydowaliście się na bliźniaka?

Ja się cały czas biję z myślami bo właśnie jesteśmy w trakcie finalizowania kupna działki pod bliżniaka, a z każdej strony słyszę : "dlaczego i po co? przecież i tak nie wychodzi taniej...."

I już sama nie wiem.. :-?

Sonika, jak tam postępy łazienkowe? Już nie mogę się doczekać reszty zdjęć i końcowego efektu :D

Moje postępy łazienkowe mniej więcej tak jak Twoje jajko - idą i dojść nie mogą.

We wtorek ma zacząć kłaść płytki.

Jak narazie położył tylko podłogę w małej łazience, a poza tym równał, murował, uszczelniał i tak mu zeszło ze 3-y tyg.

A że ja jestem anioł nie baba, to czekam cierpliwie i nic (jeszcze) nie mówię.

Ech...Sonika,nie martw się wszystko ruszy po świętach, bo teraz rzeczywiście wszyscy jacyś tacy rozleniwieni...ale i tak Ci zazdroszczę, ja muszę czekać jeszcze dwa tygodnie aż wróci z urlopu świątecznego mój hydraulik , który ma mi podłączyć kocioł i uruchomić ogrzewanie...ale ja też jestem cierpliwa :wink: oczywiście do czasu 8)

Jeszcze raz życzę Ci Wesołych Świąt :D :D

http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka72960.jpg

Kurczaczki, a ja myślałam, że te aranżacje to są jakieś znalezione w necie na lekki wzór, a tu się okazuje, że Twoje łazienki powstają jak malowane :) Super, jestem pod wrażeniem. :)

Moje łazienki raczej rodzą się w bólach.

Trwa to tak strasznie długo, że już zaczęłam się zniechęcać. Ale dzisiejsze odwiedziny i widok tych paru płytek na ścianach poprawiło nam niewątpliwie humory.