Sonika 09.11.2005 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Z odkurzaczem stało się tak, bo jak robiliśmy instalację z rok temu, to nas zapewniono, że wszystkie elementy są uniwersalne i że wszystko będzie do siebie pasować bez względu na to jakiej będzie firmy. Teraz kupiliśmy Husky - przecudnej urody i jakości: http://ram.home.pl/husky_sklep/husky_zdjecia_produktow/qaircyklon.jpg i się okazało, że wcale tak nie jest. Nie wiem co dalej, bo bardzo nie chcę kuć, ale jak trzeba to nie ma wyjścia . Ja chcę już sprzątać, buuuuu . Natko, jeszcze żadna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.11.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Natko, jeszcze żadna . i dobrze, że się tak zastanawiasz - ja moje meble kuchenne wybrałam dość pochopnie i teraz robię w kuchni małe zmiany[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.11.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ten kolor mi przypomina cmentarz... Zdecydowanie inny... dobry tekst Zeljko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.11.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Soniko! Cieszę się,że tyle podziało się u Ciebie dobrych rzeczy! Zobaczysz z odkurzaczem też uda Ci się wybrnąć! Masz fajne i ciekawe pomysły i wykorzystaj je! Będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2005 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Dzięki Joasiu za słowo otuchy . Niby tyle się dzieje, a jak przyjdzie co do czego, to nic nie widać , nic nie przybywa. Do odkurzacza mają przyjechać we wtorek, ciekawa jestem czy będą kuć? Dlaczego nic nie może być normalnie, tylko znowu jakieś zawirowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.11.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 No Soniczko nareszcie jesteś i humor masz lepszy, no z tym odkurzaczem to i ja bym się wkurzyła, zawsze tak jest wszyscy ci mówią, że wszystko jest ok a tu nagle okazuje się, że nie ale mam nadzieję, że wszystko wkrótce się rozwiąże bez kucia ścian, może są jakieś mądre przejściówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.11.2005 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.11.2005 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 U nas dalej marazm, nic się nie dzieje . Miało przyjść trzech, nie przyszedł nikt. Czuję się jakby powietrze ze mnie uszło... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 15.11.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 dlatego właśnie mówią, że wykończeniówka wykańcza. Nie martw się Sonika, bedzie dobrze. Sama wiem jak nie przyjemny to stan. Wydaje się, że to już... i nagle się okazuje, że ... ( i tu możemy dowolnie powymieniać co jest nie tak ) U mnie np. hydraulik założył odwrotnie grzejnik i ten nie grzeje, więc znów całą wodę spuścić itd... Po za tym w piecu nie działa dmuchawa, więc czekamy na serwis a grzać by się już przydało No i tak dalej.. Trzymaj się mocno a ja trzymam za nas obie kciuki. W końcu to dom ma być dla nas a nie odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.11.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Sonika,przepraszam,ze ja tak z innej beczki,ale mam problem z wklejaniem zdjęć.Zaleciłam się do Twojej instrukcji,ale nic z tego nie wychodzi.W najlepszym wypadku pojawia sie adres w kolorze czarnym a zdjęcia jak nie było tak nie ma.....dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.11.2005 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Napisz co i jak zrobiłaś.Ściągnęłas program i masz zdjęcia w albumie?To teraz klikasz prawym klawiszem na zdjęcie, potem właściwości, adres URL.Potem wklejasz ten adres w post, podświetlasz i klikasz Img. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.11.2005 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mpb1971 , dzięki za słowa pocieszenia, od razu zrobiło mi się rażniej . Jeju, jak ja bym już chciała żeby te wszystkie chłopy sobie ode mnie poszły. Ale najpierw muszą przyjść, a jak widać nie spieszy im się, nie spieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mpb1971 , dzięki za słowa pocieszenia, od razu zrobiło mi się rażniej . Jeju, jak ja bym już chciała żeby te wszystkie chłopy sobie ode mnie poszły. Ale najpierw muszą przyjść, a jak widać nie spieszy im się, nie spieszy... może jesteś dla nich za dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.11.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Napisz co i jak zrobiłaś. Ściągnęłas program i masz zdjęcia w albumie? To teraz klikasz prawym klawiszem na zdjęcie, potem właściwości, adres URL. Potem wklejasz ten adres w post, podświetlasz i klikasz Img. Kochana, już Ci mówię jak ja to robiłam- weszłam na strone ze zdjęciami kuchni,nacisnełam na jedno zdjęcie,weszłam we własciwosci ,zaznaczyłam adres URL i nacisnełam kopiuj,potem weszłam w murator we wnetrza i chciałam umiescic to zdjęcie w swoim poscie poprzez wklej i nacisniecie img ,no i niestety pojawia sie w moim poscie czarny adres....strasznie mi przykro,ze nic mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.11.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 oj Sonika juz UMIEM,udało się,wiem co robiłam żle,nie poswietlałam adresu przed nacisnięciem img,ale juz sie udalo!!!!Dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.11.2005 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 oj Sonika juz UMIEM,udało się,wiem co robiłam żle,nie poswietlałam adresu przed nacisnięciem img,ale juz sie udalo!!!!Dzięki!!!! Cieszę się razem z Tobą . Dzielna Kobitka z Ciebie . Idę zaraz patrzeć gdzie te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.11.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 wykasowałam je odrazu,bo wiesz to było tylko tak dla nauki a dopiero teraz ta wiedze wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 18.11.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 albo coś przeoczyłam albo nie wiem co się stało, ale nie widzę żadnych projektów kuchni, o których tu piszecie Hm... chociaż może są w tych kwadracikach, które pewnie są zdjęciami ale się nie wyświetlają. Zdjęcia łazienek widzę, cudne i kuchnie też bym chciała zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.11.2005 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Kolia, nie ma zdjęć, bo ja je w przypływie rozpaczy i ogólnego zniechęcenia pokasowałam , ale dojrzewam pomału , żeby znowu wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts