Sonika 06.12.2005 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 To jest mój prezent Mikołajkowy : http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1397_348.ts1133884658000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1393_348.ts1133884482000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1394_348.ts1133884534000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 06.12.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ślicznie wygląda ten Twój prezencik Sonika bardzo mi się podoba, mam takie pytanko Po jakim czasie od olejowania mozna parkiet użytkować?Jest jakis męczący zapach? Pytam bo mamy plan żeby się zaraz po olejowaniu wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Piekna podloga... A jak do tego pasuje kolor tych wzorkow na podlodze z terakoty... Aj, ta Sonika to wszystko tak zaplanowala, że tylko czekac na te zdjecia domku zamieszkanego i juz z mebelkami i wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2005 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Martto, powiedziano nam, że nie można teraz po niej chodzić przez parę dni. Ile to jest "parę" to nie wiem, ale ja jej dam z tydzień. Co do zapachu to trudno powiedzieć, bo na górze lakierują. Zeljko, muszę się przyznać, że dwa dni temu miałam wątpliwości. Kolor był jakiś taki dziwny , ale dzisiaj po olejowaniu i woskowaniu to jest to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.12.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Soniczko! Pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 07.12.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Piekna ta akacja, taka ciepla, intensywna barwa. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 07.12.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 To jest mój prezent Mikołajkowy : Sonika, cudna ta podłoga !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 No dawaj teraz kuchnie... Ludzie czekajom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.12.2005 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Kochane jesteście, dzięki serdeczne . Potrzebowałam bardzo wreszcie czegoś pozytywnego na budowie, bo kryzys miałam ostatnio tak jak i Prezes , więc ta akacja spadła mi dosłownie jak z nieba i poprawiła samopoczucie bez dwóch zdań . No dawaj teraz kuchnie... Ludzie czekajom... Oj Zeljko, uśmiałam sie setnie . Ja bym Ci ich dała nawet i ze dwie, ale nie ma skąd wziąść póki co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 07.12.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Jak to mówią - do odwaznych świat należy! - i jak widać na Twoim przykładzie warto było Ja trochę z innej beczki, chciałam zapytać jakim płynem zabezpieczalaś gresy i fugi i czy później myje się je tylko wodą ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 07.12.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Soniko masz sliczny domek. Podloga wyglada super. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 07.12.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 piękna ta Twoja akacja Soniko. Na pewno dłuuuugo będzie cieszyła Wasze oczy swoją urodą. Gratuluję. Cieszę się, że prace posuwają się do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza70 08.12.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Przyłączam sie do pytania Aszki. Też mnie to interesuje i kiedy należy zabezpieczyc płytki : przd czy po fugowaniu? Czy tylko gresy, a płytki na scianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 08.12.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Soniko A u Ciebie w domku coraj ładniej i przytulniej, super ta akacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Aszka, Brzoza, gresy zabezpieczałam przed fugowaniem. Kupiłam preparat HG, ale ktoś kto mi to robił, zastosował inny środek -firmy Kiehl. HG nie chciał użyć, nie dlatego że jest niedobry, tylko taki miał kaprys . Mnie w sumie było wszystko jedno czym, byle było zrobione. Płytki na ścianach mamy glazurowane, więc nie ma takiej potrzeby. Dziubulek, Gohna, Daria dzięki serdeczne za tak miłe słowa - jestem dumna jak paw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 08.12.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Sonika - piekny ten twój prezent mikołajkowy mam pytanko jaki w rzeczywistosci jest kolor tej podłogi bardziej wpada pod braz czy bordo na zdjeciu widze ze pod braz i pasuje do twoich okien a jaki masz kolor okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2005 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Kubolotku , jaki jest kolor podłogi? Hmmmm, - pasujący idealnie do okien , a okna mamy od wewnątrz z drewna wiśniowego. A tak na poważnie, podłoga jest w ciepłym, mahoniowym kolorze. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 10.12.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Witaj, Soniko trafilam tutaj śledząc twoje dylematy lakierowo-olejowe piękmy domek, a akacja ...niech się schowają modne egzotyki mam dwa pytania jeśli można -jaka firma robi ci olej(zrozumiałam że nie Krak-parkiet?),poproszę o namiary -czemu w sypialniach jednak lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.12.2005 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Witaj Aga, z Ciebie taki sam ranny ptaszek jak i ze mnie , już to jakiś czas temu przyuważyłam . A czemu na górze lakier? Doszliśmy do wniosku, że gdyby jednak trzeba było wciąż latać ze szmatą, to latać będziemy tylko w salonie , a poza tym po olejowaniu dąb by przyciemniał, a tego nie chcieliśmy. Jest teraz jaśniutki i niech sobie patynuje własnym tempem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 10.12.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 kto rano wstaje temu....szybka odpowiedź , dzięki byłam kiedyś w Krak-parkiecie zasięgnąć języka, ale paniusia która tam rezyduje mocno lansowała lakier(polityka firmy? ) cieszę się że jednak mają speców od oleju olejują ci na zimo czy na gorąco i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts