Sonika 13.12.2005 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Tak wygląda na górze: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1419_348.ts1134306002000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1422_348.ts1134306148000.jpg zrobiło się już naprawdę domowo . Teraz czekamy na drzwi. Ciekawe czy dotrzymają terminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 13.12.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 dąb prześliczny ja bym sie już wprowadzała - a co tam drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.12.2005 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Ja też bym się już wprowadziła gdyby nie to, że dół jest jeszcze nie wymalowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 13.12.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Soniko gdybyś mogła napisać jakich wymiarów był ten front, żebym mogła poznać skalę. Ale na moje oko ten front wcale nie jest taki zły ( jeżlei nie jest to front do szafki 60'tki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_anna 13.12.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Soniko - Masz piękny dom i pięknie go urządzasz. Ja wyjątkowo cenię prostotę budynku, zamiast tych wszechobecnych "chłopskich ambasad", które równocześnie wykorzystują wszystkie modne w danym sezonie elementy architektoniczne. Chociaż podobno o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 13.12.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Soniczko przesliczna jest ta podloga na gorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.12.2005 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 jola_anna , chyba trochę przesadzasz. Tutaj na Forum jest wiele ładnych domków, dużo ładniejszych od mojego, ale miło mi że mój Ci się podoba. Dario, ta próbka jest mała, ma ok. 30x30 cm. Nie wiem jakiego forniru użył stolarz, ale mnie się nie podoba. W ogóle dochodzę do wniosku, że chyba nie chcę ciemnych mebli w kuchni. Może jasny beż, a cokół ciemnobrązowy? Taka kawa z mlekiem. Nic to , poszukiwania trwają. Dziubulku - dzięki Czy Ty mieszkasz w Irlandii? Nie tęskno Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.12.2005 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Muszę to napisać wielkimi literami: GDZIE JEST JOOLA???? Jolu mam nadzieję, że zaglądasz jeszcze czasami na Forum. Odezwij się proszę, bo się za Tobą stęskniłam i chciałam się dowiedzieć co u Ciebie słychać, jak Wam się mieszka i w ogóle. Smutno tutaj bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 14.12.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Mieszkam w Irlandii juz od ponad 3 lat. W tym roku zaczelismy budowe w Polsce garazu z pomieszczeniami mieszkalnymi na gorze, pozniej chcemy wybudowac domek. Wiesz Soniczko teraz mi jest szczegolnie teskno gdy zbliza sie okres swiateczny, nie bylismy w Polsce na wigili juz 3 lata. Jednak postanowilismy z mezem ze w nastepnym roku napewno pojedziemy do Polski na swieta. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.12.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Bexy, za akację płaciliśmy 90zł/ m2, ale to było w zeszłym roku, przed VATem. Cyklinowanie z olejowaniem (w tym materiał), kosztować ma 35zł/ metr. W sumie metr podłogi kosztować nas będzie 140 zł., a to jest dużo taniej niż egzotyk. O rrrany, a od nas chcieli 200 zł/m (bo my to północ - tu akacja nie rośnie - w ilościach przemysłowych i trzeba byłoby ją wieźć z południa), w końcu położyliśmy jednak Barlinek Ktoś na tym forum pisał, że akacja, jeśli chodzi o właściwości, to też egzotyk. Jest piękna Co do kuchni, to mam wrażenie, że stolarze koniecznie chcą robić wszystko w drewnie, podczas, gdy w studiach łączą MDF i drewno i wcale nie wychodzi to gorzej, często nawet ma wiele plusów (o których też ktoś na forum pisał). Zamówiłam kuchnię u stolarza (już robi) i widzę, że to wychodzi strasznie masywne, nawet lekko się obawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 18.12.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Soniko mając na uwadze Twoje zmagania z kuchnią przypadkowo natrafiłam na meble z frontami, które Ci sie podobają.Podaje adres,może uda się podejrzeć coś ciekawego. Nazwa z lekka radziecka,ale zdjęcia niczego sobie "Akelo" po polskiemu strona http://www.aran.rzeszów.pl/rus Pozdrawiam i mogę sobie wyobrazić jak to jest, bo sama zdecydowałam się na RUST-a ponad rok temu i do dziś poczyniam zmiany- na szczęście tylko w układzie, bo fronty mebli od lat podobają mi się te same - przynajmniej do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 18.12.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Aszka dzieki za podanie stronki, to zaledwie pare kilometrow odemnie, nie wiedziałam nawet o tej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 18.12.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Nie za ma co.Cieszę się,że jeszcze komuś oprócz Soniki może sie przydać.Na dodatek maja też fajne krzesła.Excel całkiem figlarne.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.12.2005 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Życzę Wam wszystkim, moi drodzy forumowi PRZYJACIELE Świąt wypełnionych radością i milością,niosących spokój i odpoczynek.Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1452_1024.ts1135166040062.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.12.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Soniczko! Tobie i Twojemu mężowi oraz wszystkim bliskim życzymy wielu dni radości, szczęścia, spełnienia marzeń i zamieszkania w Waszym ślicznym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 dąb prześliczny ja bym sie już wprowadzała - a co tam drzwi dziewczyny bez drzwi mozna mieszkac nie mialam ich 4 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Soniko, Tobie i Twojej rodzinie wszystkiego co najlepsze, zdrowych, spokojnych,radosnych Swiat... http://www.gify.amor.pl/choinki/choinki5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.12.2005 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Dziękuję za życzenia i Wam też wszystkiego naj, naj, naj....w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.tmzc.las.pl/img/motorek.jpgWszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.kartki.bej.pl/kartki/marieta_kozak/swiateczny_widoczek_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts