joola 30.03.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Sonika, Twoja bambusowa łazienka "się robi", a jak niebieska? Rany, ja chyba tak samo jak Ty, nie mogę się doczekać końcowego efektu obu łazienek No i napisz jak reszta prac w Twoim domku. I koniecznie zdjęcia, zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.03.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 bardzo fajowo tam u Ciebie wygladac zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.03.2005 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Bambusowa się robi, a niebieska czeka na swoją kolej.Mam nadzieję, że tę małą skończy w tym tygodniu.W najbliższym czasie będziemy wołać malarzy coby robili parter. I-e piętro jest już raz wymalowane, a dół wogóle nie zaczęty.Jak skończy wreszcie te łazienki (kiedy to będzie?), to możemy kłaść parkiet.Z rzeczy "na już" zostanie nam kuchnia, ale ten temat jest jeszcze wogóle nie rozpoczęty. Nie mamy wybranych ani płytek, ani mebli ani wykonawcy.Aha, zrobiliśmy ostatnio schody do piwnicy - nawet ładne wyszły. Co do zdjęć to już chyba wszystko sfotografowałam co się nadaje do fotografowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.03.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Sonika! Właśnie miałam zapytać co z kuchnią! Nie martw się nie Ty jedna wahasz się co do kuchni... jeśli chodzi o kafle, to wkleiłam parę w mimi ispiracjach... Rany tyle tego jest, że głowa boli i nie wiadomo co wybrać... i żeby jeszcze pasowało do mebli, podłogi...ech.. Soniczko na kiedy planujecie przeprowadzkę, może na wakacje p.s. schody, schody-też nadają się do fotografowania tym bardziej, że piszesz:..zrobiliśmy ostatnio schody do piwnicy - nawet ładne wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.03.2005 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 O przeprowadzce na wakacje, to przestałam już marzyć dawno.Gdyby te łazienki szły szybciej, to może. A tak nie ma szans.Dopóki nie będzie łazienek, nie możemy kłaść parkietu.No i ta kuchnia.....ech.Wybór trudny i jeszcze kupę forsy kosztuje, a ta topnieje, topnieje....... Zdjęcia schodów postaram się zrobić dzisiaj. A co u Ciebie? Jak tam prace budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.03.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Taki parkiet będziemy mieć w salonie: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/611_348.ts1110611636125.jpg wiśnia parzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 30.03.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Sonika znowu pokazujesz zdjęcia, a ja myślę: "no, to tak jak u mnie ............ dopiero będzie" Narazie wychodzi super. I czekamy, czekamy na dalszy ciąg programu... Dzisiaj może zaserwujesz nam schody do piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 30.03.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Bardzo ladny domek a szcezgólnie wpadła mi w oko brama garażowa. Czy mogłabyś przyblizyc jakies dane , firme i fakture tej bra,y, czy czymś jest oklejona, eygląda jak grewno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.03.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Taki parkiet będziemy mieć w salonie: http://www.domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/273_348.ts1110611636125.jpg wiśnia parzona. Ja też taki chcę!!! Piękny, cudowny, śliczniasty.... Sonika baaardzo zazdroszczę Ci tego parkietu, niestety mój mąż nie daje się przekonać (na razie ) bo : dziecko, pies, znajomi ...i ...ogrzewanie podłogowe Płaczę, tłumaczę..nic..nie pomaga... A ja na pewno nie chcę kafli w salonie. Więc pewnie na razie będzie jakiś lepszy laminat a potem wymiana przynajmniej na panel drewniany. Sonika u Ciebie prace łazienkowe idą jak krew z nosa a u mnie chwilowo całkiem stoją, bo czekam aż hydraulik wróci z zagranicznych wojaży i uruchomi ogrzewanie podłogowe Czyli jeszcze jakieś 2-3 tygodnie W tym czasie wybiorę kuchnię , kafle, armaturę... nie ma tego złego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.03.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Hej Sonika, mówiłam Ci już, że masz suuuuper parkiet Napisz proszę, czy będziesz układać go w jodełkę czy równolegle i czy jest olejowany czy lakierowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.03.2005 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Dzięki Joola, już mi się wszystko kręci - to nie jest wiśnia tylko akacja parzona. Zrobiłam dużo zdjęć dzisiaj, jak się sprężę to będą wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 30.03.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Sonika, gdybyś mogła uchylić rąbka tajemnicy na tema bramy garażowej, było by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.03.2005 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Brama jest z firmy "Rundum Meir" i jest drewniana, wykonana ze świerku kanadyjskiego, przesuwna, bardzo wygodna, bo przesuwasz tylko tyle ile chcesz..A tak wygląda od środka: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/538_348.ts1106041142000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/539_348.ts1106041176000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.03.2005 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 A teraz zabieram się za wczytywanie nowych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 30.03.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Naprawdę śliczna, jutro poszukam przestawiciela w mojej okolicy. Tyle, że zapewne kosztowała majatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 30.03.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 A w dodatku ja potrzebuje dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.03.2005 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 A dlaczego potrzebujesz dwóch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 30.03.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Mam podwójny garaż, niestety tak zrobiony ze sa dwie bramy wjazdowe. czy ta brama jest może ogrzewana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.03.2005 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Joola,jeszcze nie wiem jak go ułożymy, ale myślałam, że takie przesunięte w stosunku do siebie klepki, np. o 2/3 długości. Co o tym myślisz? Parkiet olejowany też bardzo mi się podoba, ale ktoś na forum napisał, że ten proces trzeba powtarzać co pół roku, łącznie z wynoszeniem mebli, więc chyba się nie zdecydujemy. Może ten na górze zaolejować? Sama już nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.03.2005 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Ola,brama nie jest ocieplana, ale te listewki są dość grube i trzymają ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts