Sonika 19.01.2006 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Tolu, Zeljko, KZE, macie rację - nie ma się co poddawać. Biorę się w garść...od jutra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 19.01.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 hej Soniczko, życie składa się z wyborów... te których już dokonałaś są imponujące i cokolwiek byś nie wybrała do swojej kuchni, jestem dziwnie spokojna o efekt . Tobie po prostu musi się udać. Trzymaj się cieplutko, a jak będziesz w okolicach Warszawy to koniecznie mnie odwiedź. trzymaj się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.01.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Biorę się w garść...od jutra . Od jutra?? Nonononooo!!! Trzymam Cię za słowo!! Bo wiesz... w razie czego nie jestem aż tak daleko, więc doping mogę Ci zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.01.2006 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Witaj Gohna, to nie jest do końca tak, że jak się ta kuchnią aż tak przejmuję . Mam w ogóle nie najlepszy ostatnio nastrój, w pracy mnie zdołowali, czuję się wykorzystana na maksa i stąd ten mój humorek . Mam nadzieję, że mi przejdzie, ale że ze mnie prawdziwa "ryba", to wrażliwa jestem osóbka i wszystko strasznie przeżywam. Dzięki serdecznie za zaproszenie. Nie wiem kiedy będę w Wawie czy okolicach, ale bardzo chętnie bym zobaczyła Twój sliczny dom. Dzięki jeszcze raz i tez Cię zapraszam do siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.01.2006 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Biorę się w garść...od jutra . Od jutra?? Nonononooo!!! Trzymam Cię za słowo!! Bo wiesz... w razie czego nie jestem aż tak daleko, więc doping mogę Ci zorganizować To super , bo odwiedzić mnie miałaś już w zeszłym roku i co? Obiecanki - cacanki tylko. Jak tam Maluchy? Dajesz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.01.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Eeeee, maluchy ok. Nawet dzielne są, Aga też super przeszła przez krostki i dzisiaj po raz pierwszy od początku stycznia (zdążyła być tylko 2.01) poszła do przedszkola. U was też tak sypie?? Jak mi tu jeszcze tak ze dwa dni po pada tego białego tałatajstwa to nie wyjadę za bramę!! Macham tą łopatą i macham, ale czuję się jak Syzyf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 20.01.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Soniczko mój mąż tez ma depresje. Kaski mamy malutko oj malutko a tyle przed nami. Od czasu do czasu wypomni mi że to mój pomysł, że tak naprade to on by chciał do bloku ale ja staram się być dzielna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.01.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Soniczko mój mąż tez ma depresje. Kaski mamy malutko oj malutko a tyle przed nami. Od czasu do czasu wypomni mi że to mój pomysł, że tak naprade to on by chciał do bloku ale ja staram się być dzielna. ojej to wspolczuje meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 20.01.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 kasztanko czasmi też sobie współczuję ale tak naprawde to jestem z niego dumna. Tyle swojej pracy tam włozyl Wyobraź sobie że on w nocy pracuje a w dzien zamiast iść spać to pędzi na działke żeby coś porobić. Jestem pełna podziwu dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.01.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Soniczko mój mąż tez ma depresje. Kaski mamy malutko oj malutko a tyle przed nami. Od czasu do czasu wypomni mi że to mój pomysł, że tak naprade to on by chciał do bloku ale ja staram się być dzielna. Nie martw się KARO, najważniejsze że jakoś idzie do przodu. U nas też budowa się rozciągnęła na lata, bo z kaską różnie bywało. A o bloku, to nawet nie myślcie - nie ma jak kawałek ogródka i własne niebo nad głową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.01.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 kasztanko czasmi też sobie współczuję ale tak naprawde to jestem z niego dumna. Tyle swojej pracy tam włozyl Wyobraź sobie że on w nocy pracuje a w dzien zamiast iść spać to pędzi na działke żeby coś porobić. Jestem pełna podziwu dla niego eeeeeeeeee to nie jest tak zle jak napisalas! bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.01.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Tolu, Zeljko, KZE, macie rację - nie ma się co poddawać. Biorę się w garść...od jutra . czyli już dziś i jak ? udało się? w ten mróz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.01.2006 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Tolu, Zeljko, KZE, macie rację - nie ma się co poddawać. Biorę się w garść...od jutra . czyli już dziś i jak ? udało się? w ten mróz... Joasiu, no sama widzisz, że aura jest niesprzyjająca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.01.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Tolu, Zeljko, KZE, macie rację - nie ma się co poddawać. Biorę się w garść...od jutra . czyli już dziś i jak ? udało się? w ten mróz... Joasiu, no sama widzisz, że aura jest niesprzyjająca . ale usiaść przy płonącym kominku... aż miło pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 23.01.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Soniko,co slychać w Twojej kuchni?Dopadły mnie kuchenne dylematy i dlatego czekam na to jak ty sobie z nimi poradzisz.Mogę wydać na meble 8-10 tys i wygląda na to ,że w grę wchodzi Ikea,ktora się rozsypie albo BRW na ktory nie mogę patrzeć.Stolarzy się obawiam ,nie znam.Co tu robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.01.2006 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Oj Botaniko, lepiej nie czekaj na mnie, bo w takim tempie jak to u mnie idzie, to i Nowy Rok Cię może zastać . Dylematów to ci u mnie cała masa.Przede wszystkim nie mogę się zdecydować na układ mebli. Boję się podjąć ostateczną decyzję, bo chciałabym aby wszystko było optymalnie i funkcjonalnie, a kuchnię mam taką nieustawną... Muszę się wreszcie zdecydować co i jak i wtedy pochodzę tu i tam popytać o wycenę. Myślę, że nie zdecyduję się na stolarza, ale kto wie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 23.01.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Sonika, powiedz mi, te fugi epoksydowe, czy coś w tym rodzaju (podlogi super!!!), to jakiej formy kupowałaś? Ja oglądałam MAPEI.. nie wiem czy dobrze piszę? czy to dobra firma, podobno tak? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.01.2006 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Fugi mam Mapei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 23.01.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 podłogi PRZECUDNE!!! Soniczko, jeszcze raz tu wejdę i będę skuwać swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 23.01.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 NatkaB ja na szczęście mam kładzenie podłóg przed sobą, też będę miała dużo jasnego beżu i dzięki Sonice i jej doświdczeniom z fugami, wybiore te które się nie brudzą geniusz to wymyslił Soniczko kiedy zamierzasz się przeprowadzić? może jeszcze zdążysz powiedzieć mi jak się te fugi srawują w użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts