Sonika 24.01.2006 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Soniczko, jeszcze raz tu wejdę i będę skuwać swoje Natko, szukałam gifa który grozi palcem, ale nie znalazłam takiego.... Ty mi tak tej podłogi nie zazdrość proszę, bo może skończę tak: http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/h073.gif Honzka, mam nadzieję, że te fugi to był dobry wybór, ale jeśli się na nie zdecydujesz, to musisz uważać przy ich nakładaniu, bo to niezły zajzajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Natko, szukałam gifa który grozi palcem, ale nie znalazłam takiego.... Zawsze można czymś innym pogrozić http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/u075.gif ale to raczej argument na męża jest A tak serio już mówiąc, to na pewno nie skończysz jak na obrazku powyżej, takie podłogi albo się nie brudzą, albo się same czyszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 24.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Natko, szukałam gifa który grozi palcem, ale nie znalazłam takiego.... ech, to pewnie przez tę zimę przeżywam jakiś "kryzys stylistyczny" i chwilowo moje wnętrza mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.01.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Sonika, a tu szukałaś? http://www.fancysplace.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.01.2006 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Sonika, a tu szukałaś? http://www.fancysplace.com/ Dzięki Ci kochane Słoneczko Natko, mam dla Ciebie to: http://www.fancysplace.com/smileys/icon_naughty.gif trochę małe, ale będę szukać dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.01.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Soniko jakie piękne masz podłogi ja też chce takie piękne, zakochałam się, kurcze ty masz wyobraźnie, ja jak coś wymyśłę to zaraz przestaje mi się podobać. Soniko więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 24.01.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ja jak coś wymyśłę to zaraz przestaje mi się podobać mam identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 24.01.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Soniko, ja po raz kolejny sie odzywam, ale masz naprawde pieknie urzadzone wnetrza tzn podłogi sa super i w hollu i w salonie, ja sie nie moge zdecydowac bardzo mi sie podoba ciemna podłoga do salonu bylam do niej przekonana pozniej stwierdzilam ze jednak jasny parkiet a dzis znow stwierdzam ze jasny nie bedzie mi wogole pasowal i skłaniam sie do takiej podłogi jak masz ty, co chwile zmieniam zdanie, jesli chodzi o kuchnie to tez tak jak ty niewiem czego chce(tylko ze ja mam jeszcze czas na nia)niewiem na jaki układ sie zdecydowac a kolor raczej czeresnia i tyle wiem, pozdrawiam i zycze ciekawych pomysłow nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.01.2006 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Dziewczyny moje kochane, czy Wy czasem nie przesadzacie, a zwłaszcza Ty Natko, która masz tak ślicznie urządzony dom? Tak sobie myślę, że w sumie oprócz tych podłóg, to u mnie nic nie ma i zastanawiam się, co właściwie nam zabrało tych parę dobrych lat ? Iska, z tą moją wyobrażnią, to jest na bakier, bo za nic nie mogę sobie wyobrazić kuchni. Projekty niby mam, ale za nic nie mogę się zdecydować. Raz mi się podoba jeden, jutro juz będzie inny i tak w kółko. Kubolotku, z podłogami zaczęło się od holu. Wiedziałam, że chcę mieć beżowo - wiśniowy, a potem już poszło.....i skończyło się póki co na drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.01.2006 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Na specjalne życzenie parę propozycji kuchennych: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1192_348.ts1119720744843.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1205_348.ts1119802050859.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1570_348.ts1133624840109.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1565_348.ts1130603238046.jpg Natko, podoba Ci się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 25.01.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Natko, podoba Ci się coś? trzecia najbardziej tylko ja muszę zostać przy jasnych frontach, bo mam ciemną podłogę i kafelki na ścianie (i zero chęci do ich skuwania i wymiany ) Kurcze, przy tych kuchniach ta moja to jest taka pospolita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 27.01.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Soniczko Jak tam Twoje przemyślenia na temat kuchni? Wybrałaś już umeblowanie? Wyczytałam, że z usług stolarza w kuchni nie skorzystasz, a czemu nie? Wystarczy tylko poszukaćtakiego który kupuje fronty od najlepszych producentów (czyli tych samych co salony mebli kuchennych) i używa dobrych okuć. A taki stolarz to zrobi wysztko to co chcesz - salony mebli kuchennych nie zawsze mają szafki takie jak akurat potrzebujesz. to samo dotyczy pozostałych elementów np. uchwytów blatów itp. My jak zamawialiśmy kilka lat temu kuchnię do mieszkania to uchwyty kupowaliśmy sami, bo stolarz akurat takich jak chcieliśmy nie miał w swojej ofercie. i było tak jak chcieliśmy. Polecam naprawdę . Z własnego doświadczenia. A w ogóle to na dzień dzisiejszy są fronty drewniane czy lakierowane ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.01.2006 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Witaj Dario , w temacie kuchni malutki kroczek do przodu. Podjęliśmy wreszcie decyzję jak będą ustawione sprzęty i szafki, teraz poszukamy wykonawcy. Masz rację, że w studio pewne rzeczy są narzucone, bo mają tylko taki, a nie inny wybór, a kupując samemu np. uchwyty jest pełna dowolność. Może rzeczywiście nie powinnam rezygnować ze stolarza, zobaczymy jak to będzie. A co do frontów, to jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji. Podoba mi się dół drewniany, a góra lakierowana. Ta kuchnia, którą wkleiłam, to Scavolini. Nawet nie chcę pytać o cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.01.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witaj Dario , w temacie kuchni malutki kroczek do przodu. Podjęliśmy wreszcie decyzję jak będą ustawione sprzęty i szafki, teraz poszukamy wykonawcy. . Ja bym powiedziała że to ogromny krok do przodu Trzymam kciuki za kuchnie Ale juz wiesz, ze bedzie własnie taka jak na fotkach czy jeszcze dumasz Jak dla mnie to jest za chłodna taka kuchnia Chociaż nie ta pierwsz wcale mi się podoba I to nawet bardzo Jak dużo zależy od dodatków itp Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Sonika trzymam kciuki za kuchnię i jak zawsze podziwiam za cierpliwośc przy wyborach i poszukiwanie najpiękniejszych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 02.02.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Soniko A tak w ogóle to podziwiam Twoją cierpliwość. My tutaj wszyscy nogami przebieramy, kiedy będą efekty Twojej kuchni, a Ty nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Sonika to specjalnie robi zobaczysz Daria jak już będzie koniec to nas z nóg zwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Soniko wpadlam na chwilke napisac Ci, ze caly czas trzymam kciuki za kuchnie!!!!!!! Wierze, ze powali mnie na kolana!!!!! Moja juz prawie!!!!!! gotowa panowie wciaz nie moga skonczyc tego co zaczeli Obiecali , ze w poniedzialek przyjada....... przyjada, co oczywiscie nie oznacza, ze skoncza!!!!!! Ech....... szkoda gadac!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.02.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Moniś - 3maj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Moniś jak miło Cię widzieć Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts