Sonika 03.02.2006 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Dzięki Dziewczyny za pamięć . To bardzo miłe, że o mnie myślicie i tutaj wpadacie . Jestem strasznie zabiegana i dużo się u nas dzieje, ale to nadal nie ma nic wspólnego z kuchnią . Musieliśmy rozwiązać problem z gniazdami do odkurzacza i wreszcie, po chyba piątej wizycie fachowców SĄ . Nie odbyło się bez kucia ścian, ale najważniejsze, że mamy założone oryginalne: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1739_348.ts1138891152000.jpg Teraz schnie, a za parę dni przykręcą nam fronty. Znowu było trochę gruzu, a nam ostatnio czas płynie na ciągłym sprzątaniu. Co odkurzymy i położymy kartony, to trzeba je zdjąć i położyć nowe, bo pyłu i takich okruchów gipsu czy innego dziadostwa jest tyle, że nie da się opisać. Był także stolarz, już chyba z czwarty i wreszcie ustawił nam schody na strych: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1727_348.ts1138890332000.jpg Trzeba jeszcze dorobić stopnice i obrobić dziury w suficie, aby można było założyć szyby: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1730_348.ts1138890826000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1732_348.ts1138890856000.jpg Wydaje się, ze to niewiele, ale do każdej takiej pracy jeżdzi się po pięć razy, czas leci, a ja jak wracam do domu to padam na p...k. I tak nam czas płynie. Moniś, trzymam kciuki za Twoją kuchnię i za szybki montaż. Wiem doskonale jak takie czekanie jest frustrujące. Wierzę, że w poniedziałek będziesz mieć już lepsze wiadomości i nastrój. Trzymaj się!!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 03.02.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Jestem strasznie zabiegana i dużo się u nas dzieje, ale to nadal nie ma nic wspólnego z kuchnią . ale prace w domku się posuwają - i to jest najważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Sonika trzymaj się już bliżej niż dalej Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kochanie jak ja Cie rozumiem!!!! A juz najbardziej przemawia do mnie to padanie na pysk. U mnie oczywiscie plaza.... nic sie nie dzieje..... pan nas olal!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Aga i Kasia - dzieki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 11.02.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Soniko kochana, czemu ja widzę same krzyżyki? Póbuję zobaczyć Twój dom od ladnych kilku dni - i ciągle nic. Nawet w środku nocy albo o 3 nad ranem. Więc to chyba nie z powodu nadmiaru oglądających . Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 11.02.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Soniczko ja tez widze krzyzyki ale za to zcały czas cos u Ciebie idzie do przodu nie to co u mnie stoi w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.02.2006 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Wiem, że są krzyżyki, bo teraz przechodzę okres "niezdjęciowy" , ale ponieważ jestem teraz w górach, wypoczywam wspaniale i odstresowuję się, to obiecuję, że za parę dni zdjęcia znowu się pojawią. Póki co, pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie z zasypanego śniegiem Zakopanego - jest po prostu bajkowo , śniegu mnóstwo, a my szalejemy na nartach i jest nam tutaj SUPER . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.02.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Wiem, że są krzyżyki, bo teraz przechodzę okres "niezdjęciowy" , ale ponieważ jestem teraz w górach, wypoczywam wspaniale i odstresowuję się, to obiecuję, że za parę dni zdjęcia znowu się pojawią. Póki co, pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie z zasypanego śniegiem Zakopanego - jest po prostu bajkowo , śniegu mnóstwo, a my szalejemy na nartach i jest nam tutaj SUPER . Super ze beda zdjecia, mimo ze malo w Twoim watku pisze zawsze sledze Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia, a poki co zycze daleszego sniegowego szalenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.02.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 jest nam tutaj SUPER tylko zeby nie przyszlo Ci do glowy tam zostawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 12.02.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Sonika fajnie ze w tym szale pracy i budowy znalazlas czas i pieniadze na wyjazd i zimowe szalenstwo, wracaj szybko z nowymi pomyslami na wykanczanie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Soniko dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.02.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Wiem, że są krzyżyki, bo teraz przechodzę okres "niezdjęciowy" , ale ponieważ jestem teraz w górach, wypoczywam wspaniale i odstresowuję się, to obiecuję, że za parę dni zdjęcia znowu się pojawią. Póki co, pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie z zasypanego śniegiem Zakopanego - jest po prostu bajkowo , śniegu mnóstwo, a my szalejemy na nartach i jest nam tutaj SUPER . ODPOCZYWAJCIE~!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Soniczko zycze szmpanskiej zabawy i odpoczynku!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 również dorzucam swoje pięć groszy i czekam zniecierpliwością na zdjęcia bo widzę same krzyżyki może coś podpatrzę i w niedalekiej przyszłości wykorzystam ale narazie spokojnie wypoczywaj Soniko ( my poczekamy ) PS często czytałam twoje posty a oto dziś postanowiłam dołączyś do reszty pozdrawiam Barczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 13.02.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Wypoczywaj Soniczko ,ale jak wrocisz to pamiętaj,ze my tu czekamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Jestem, wróciłam cała i wypoczęta i może nawet z nową porcją energii . Zima w górach jest przepiękna, śniegu całe mnóstwo i wcale nie chce przestać padać . Już myślałam, że nas tam całkiem zasypie. Było super , ale nie ma jednak jak w domciu, no i bardzo się za Wami stęskniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 14.02.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Jestem, wróciłam cała i wypoczęta i może nawet z nową porcją energii . Zima w górach jest przepiękna, śniegu całe mnóstwo i wcale nie chce przestać padać . Już myślałam, że nas tam całkiem zasypie. Było super , ale nie ma jednak jak w domciu, no i bardzo się za Wami stęskniłam. WITAMY!!!!!!!!!!!!!!SUPER,ZE JUŻ JESTEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2006 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Dzięki Aha za tak miłe powitanie - wiesz, dopiero teraz przeczytałam Twoje motto i chyba je sobie zapożyczę. Pasuje mi jak ulał. Co Ty na to? A tutaj dowód na to, że jeździłam na nartach. Myślałam, że nic z tego nie będzie, bo od poprzedniego razu minęło ....ileś tam lat , ale to jest chyba tak jak z jazdą na rowerze - jak się choć raz trochę nauczy, to potem o dziwo się przypomina. Fakt, że nie był to Mount Everest, ale zawsze : http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3955_348.ts1139832468000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3965_348.ts1139832814000.jpg Zabawa była przednia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.02.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witaj Sonika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts