Sonika 01.03.2006 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Soniko, mozesz mi jeszcze podpowiedziec jaki wielki masz otwor w stropie na schody- planuje podobne schody a mój kierownik mówi ,ze beda problemy z ta dziura i takimi schodami! Ale ja wlasnie takie chcę miec schody na strych.Pomóz, jesli możesz. Acca, pomieszczenie ma 4m2, a dziura zajmuje tak m/ w połowę sufitu, może trochę więcej niż pół. Dzisiaj postaram się zmierzyć i napiszę ile dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.03.2006 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Soniczko , zobaczysz , ani się obejrzysz a będziesz piła kawusię przy stoliczku w kuchni . Teraz to już macie z górki ( jak przystało na narciarzy ) . Ja wybieram się do Szczyrku , jężdżę tam od kilku lat właśnie na początku marca , warunki narciarskie świetne a nie ma już ludzi , bo ferie skończone . Trzymam kciuki żebyście Wielkanoc świętowali już " na Swoim " Maxtorko, też już zaczynam mieć uczucie, że już niewiele zostało, przynajmniej jeśli chodzi o środek, bo na zewnątrz jeszcze wiele jest do zrobienia. Może rzeczywiście Wielkanoc już w domciu? Byłoby super . Ale Ci dobrze , poszalejesz na nartkach, odpoczniesz - nic tylko pozazdrościć . Miłego wypoczynku Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.03.2006 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 hej Soniczko, dawno nie zaglądałam a tu takie zmiany ? !!! Schody pięęękne... Prawie czuję ciepło drewna pod bosą stopą. Dobrze jest mieć schody z kamienia ale drewniane... to jest własnie to ciepło, którego troszkę mi brak w moim domku. Ech, już najprzyjemniejsze chwile przed Wami. Trzymam kciuki za tempo prac. Witaj Gohna , jednak Cię obudziłam z zimowego snu . Te schodki to takie malutkie, tylko strychowe, ale bardzo się cieszę, że już są . Teraz podjęliśmy temat balustrady jak wiesz, trzeba ją zamówić jak najszybciej, bo czeka się pewnie z dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.03.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Soniko kibicuję Tobie bardzo od dawna po cichu, podoba mi sie , trzymam kciuki za szybka przeprowdzke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.03.2006 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dzięki Marcel , trzymaj mocno proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.03.2006 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Acca, zmierzyłam.Otwór jest długi na 175cm, a szeroki na 90.Mógł być trochę węższy, bo stopnice są na 70cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Sonika, chyba nie ma tu drugiej takiej osoby, co ma tak wypieszczony domek Podziwiam i Ciebie i efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Kasiu, a czy Ty czasem nie przesadzasz? Tutaj jest pełno ślicznych domków, jak na przykład Twój . Ja jedynie jestem w czołówce jeśli chodzi o cierpliwość i tego tytułu nie dam sobie odebrać, a co... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.03.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Sonika w czołówce Ty to jesteś na 1 miejscu cierpliowści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2006 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Sonika w czołówce Ty to jesteś na 1 miejscu cierpliowści Wiem Aga, wiem i miejsca lidera nie dam sobie odebrać za nic . Może jakiś medal Redakcja mi wyszykuje na spotkaniu , należy mi się, nawet z dwa . Mamy wysyp....., - projektów kuchennych znaczy się. Już, już prawie jest to co bym chciała, ale jeszcze nie do końca: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/4161_348.ts1141240121906.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/4162_348.ts1141240121968.jpg Bo ja bym np. chciała aby linie pionowe szafek górnych i dolnych się pokrywały, a w tym studio skąd jest ten projekt nie zrobią mi szafek na dowolny wymiar i co z tym fantem zrobić? Jak z jednej strony dodaje, to mu z innej brakuje . Chciałabym także mieć piekarnik w słupku, ale niewiadomo czy się zmieści, bo duuuużo blatów też bym chciała i duży okap. Walczę jednak z tematem dzielnie i się nie poddaję . Mogę sobie trochę powalczyć, bo w domeczku marazm, znowu czekamy - na malarza tym razem. A i byli z TP, bo ma być telefon jak w każdym porządnym domku przystało . Wizja lokalna wykazała, że u nas wszystko jest co trzeba, ale w głównej skrzynce gdzieś tam, za mało jest kabla - mają to zrobić - do miesiąca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.03.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Dziekuję Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabama73 03.03.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam wszystkich. Jestem tu pierwszy raz. I powiedzcie mi o co tu chodzi, że ja nie widzę pokazywanych przez Sonikę zdjęć. Tylko co któreś tam, a przy wszystkich pozostałych w miejscu zdjęcia u mnie jest widoczny kwadrat w X. Na pewno nie jednego z Was nieźle rozśmieszyłam, no ale po prostu jak czytam wasze zachwyty nad domem Soniki, też też chce go zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 03.03.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a ja dzisiaj wszystkie te cuda u Soniki podziwiałam osobiście i w realu - to dopiero pięknie wygląda, zdjęcia nie oddają uroku domu Soniki! Jestem pod wrażeniem!!!! P.S. Ja chce taki sam parkiet!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2006 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 http://www.fancysplace.com/smileys/icon_naughty.gif - Natko, nie zawstydzaj mnie proszę Dziękujemy Ci serdecznie za odwiedziny, było nam bardzo miło i oczywiście zapraszamy ponownie . Mam nadzieję, że zobaczymy się już niedługo na parapetówie z prawdziwego zdarzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 04.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Sonika są jakieś posępy co do kuchni? zapadły już jakieś decyzje, bo widzę, że dylematów nadal masz sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 05.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Soniczko ,czemu wy jeszcze nie mieszkacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.03.2006 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Honzko, mam następny projekt, który chyba najbardziej mi sie podoba: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1828_348.ts1141403263468.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1826_348.ts1141403263546.jpg ale jest jedno "ale". Niestety tam nie robią mebli na wymiar i są w związku z tym małe problemy, bo tam gdzie brakowałoby szafki musieliby zrobić listwę , a ja tak nie chcę. Feyrus, nie mieszkamy, bo czekamy na malarza, a w tak zwanym międzyczasie uzupełniamy braki - tu parapecik, tam schodek i tak nam czas leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Sonika, ta ostatnia wersja wydaje mi się lepsza ( czyt. praktyczniejsza ) od poprzednich. Masz wygodny dostęp do piekarnika i mikrofali i wygodne miejsce na garnki pod płytą. Zdradź mi tylko co się kryje w wiszącej szafce po prawo od okapu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 06.03.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Sonika, ten projekt też mi się najbardziej podoba, piekarnik w słupku wygląda o wiele lepiej nić pod kuchenkę i też jest łatwiejszy w obsłudze. Może już niedługo zaakaceptujesz definitywnie jakiś projekt, skoro tak nie wiele brakuje Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 07.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Hej Sonikasledze watek na biezaco. Zaczynamy miec problem ze schodami na strych, myslale o takich jak Twoje. Polecasz swojego fachowca;)? Pozdrawiam,Pafnucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts