NatkaB 20.03.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Samych szczęśliwych chwil Soniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 20.03.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ja tez przylacze sie do zyczen: Soniko wszystkiego czego pragniesz, aby wykonczeniowka ciebie nie wykonczyla Aby w nowym, dopieszczonym, slicznym domku mieszkalo sie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2006 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jeszcze raz bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim za życzenia i miłe słowa !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.03.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 i jeszcze ja!!!! Wszystkiego naj, mimo że już dzień po, ale w oktawie sie mieszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 i jeszcze ja!!!! Wszystkiego naj, mimo że już dzień po, ale w oktawie sie mieszczę... i ja i ja najlepszości na tą osiemnastkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2006 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dziękuję Joasiu i Kasiu . P. S. osiemnastkę to ja będę miała dopiero w przyszłym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2006 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A teraz słów parę na temat kuchenny. Projekt mamy- inny niż te powyżej, fronty zostały wybrane- fornir czereśnia w paseczki, wycena zrobiona. Na chwilę obecną szukamy kasy - ktoś widział, ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A teraz słów parę na temat kuchenny. Projekt mamy- inny niż te powyżej, fronty zostały wybrane- fornir czereśnia w paseczki, wycena zrobiona. Na chwilę obecną szukamy kasy - ktoś widział, ktoś wie ? Soniczko gratuluje wyboru!!!!!!!! No i gdybys znalazla to miejsce z kasa, to daj znac....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A teraz słów parę na temat kuchenny. Projekt mamy- inny niż te powyżej, fronty zostały wybrane- fornir czereśnia w paseczki, wycena zrobiona. Na chwilę obecną szukamy kasy - ktoś widział, ktoś wie ? Soniczko bardzo się cieszę że kuchnia wybrana trzymam kciukasy Ja tak jak Moniś jeśliznajdziesz gdzieś kasę to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 21.03.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Soniczko, troszkę później ale za to szczerze... zdrówka, kaski, szczęśliwych dni w nowym domku. http://www.e-kwiaty.pl/photo/bukiet%2009d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2006 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jeszcze raz dziękuję serdecznie za wszystkie życzenia!!!!! Nawet nie wiecie jak mi miło na serduchu się zrobiło P. S. Jak ją przyuważę - kasę znaczy się - zaraz dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Dziękuję Joasiu i Kasiu . P. S. osiemnastkę to ja będę miała dopiero w przyszłym roku . O qrcze, ale wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2006 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 O qrcze, ale wtopa Nie ma lekko, trzeba bardzo uważac co się pisze - zwłaszcza na tym forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.03.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witaj Soniko, dawno nie byłam na Twojej stronce, widze, że na kuchnię dalej się nie zdecydowałaś Soniczko wrzuć kilka zdjęć Twojej chatki bom bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.03.2006 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witaj Isko , na kuchnię już się zdecydowałam, wiem co i jak, projekt mam, muszę ją tylko zamówić i mam nadzieję że nastąpi to w przyszłym tygodniu. Czekam teraz na jeszcze jedną wycenę. W domku nic nowego nie przybyło , to i nowych zdjęć nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 SONIKO spóźniłam się z życzeniami Ale złożę dziś, wszystkiego co najlepsze niech Cię spotyka, przeciwności losu omijają szerokim łukiem, a radość i uśmiech niech towarzyszy w każdej chwili 100 LAT http://www.studiobukieciarskie.pl/zdjecia/DSC00704.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 24.03.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Soniko kochana WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO (lepiej późno niż wcale )!!! Zajrzałem do Ciebie po sporej przerwie, a tu TAAAKIE zmiany!!! Szkoda tylko, że moja złośliwa przeglądarka nie chce otworzyć mi Twoich fotek No nic, jutro będę próbował. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 sonika juz planuje jaki pierwszy obiadek ugotowac w nowej kuchni.juz zmienilam, przepraszam, nie pomyslalam o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Dzięki Tolu za życzenia i za piękne kwiaty . Są tak śliczne, że gdyby nie fakt iż za oknem dalej zimno, to pomyślałabym że sa z Twojego pięknego ogródka . Gryfpc , jak miło że znowu jesteś , bo już sie martwiłam czy wszystko w porządku i dzieki za życzenia oczywiście , to bardzo miłe mieć urodziny - hihihi. Zeljko, z moją kuchnią dziwne rzeczy się dzieją i póki co, to obiadki w barze mlecznym planuję. Spotkała mnie bardzo dziwna sytuacja - w jednej z firm dostałam wycenę kuchni i ponieważ była zdecydowanie korzystna, miałam w poniedziałek zamówić meble. A tu dostaję telefon od pani z którą pertraktowałam, że ona nie poleca mi zamawiania kuchni u nich , bo te meble nie będa solidnie zrobione, bo oni nie mają dobrego stolarza - normalnie szok. Ona poleca mi kogoś innego - stolarza, który robił i tu... i tam... - ani tu..., ani tam... nic mi nie mówi, ale zasiała ziarno niepokoju i dochodzę do wniosku, że powinnam zamówić chyba meble fabryczne. Wyszło na to, że idąc do jakiejś tam firmy, meble nie muszą koniecznie być robione maszynowo, tylko mogą być chałupniczo, a końcowy efekt zależy od stolarza, którego zatrudnia salon kuchenny. Chyba jestem w punkcie wyjścia, bo jak teraz mam mieć pewność, że meble na wystawce w sklepie nie są "podrasowane"? W przyszłym tygodniu zaczynam na nowo moją wędrówkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 25.03.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 A tu dostaję telefon od pani z którą pertraktowałam, że ona nie poleca mi zamawiania kuchni u nich , bo te meble nie będa solidnie zrobione, bo oni nie mają dobrego stolarza - normalnie szok. szok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts