Honzka 26.03.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Soniczko, ale Ci Pani zrobiła prezent urodzinowy Twoja historia z kuchnią powoli zamienia się w jakiś koszmar, mam nadzieję że niedługo się skonczy, przebudzisz się i już będziesz miała zamowioną kuchnię swoich marzeń. Podziwiam Cię za cierpliwość Trzymam kciuki za dalsze poszukiwania i czekam na relacje. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Soniczko Nie było mnie czas jakiś na forum i nie wiedziałam , ze Ty się do osiemnastki zbliżasz , nie mniej jednak przyjmij spóźnione ale serdeczne życzenia , wszystkiego naj , naj , naj ..... i jak najszybszego zamieszkania w domku A kuchnia , no cóż , wierzę , że już jest dobrze Uśmiechnij się , powolutku , bo powolutku ale wiosna idzie http://www.tatry.aine.pl/krokusy/foto/10.jpg http://www.tatry.aine.pl/krokusy/foto/02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Dziękuję Joasiu i Kasiu . P. S. osiemnastkę to ja będę miała dopiero w przyszłym roku . siedemnaście to też niezły wiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.03.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witaj Soniko . Strasznie długo mnie tu nie było....Przede wszystkim spóźnione 100 lat z okazji urodzin.Kurcze Ty naprawdę jeszcze nie mieszkasz , w dodatku nie masz jeszcze kuchni Ale za to podłoga....pięęęękna, co powtarzam po raz setny Od wczoraj powoli wracam do cywilizacji więc będziemy mogły sobie pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betoniarz 26.03.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Szkoda ze nie można zobaczyć wszystkich zdjęć, a najbardziej ciekaw jestem jak wygląda ten Twój domek z zewnątrz i jakie są jego rzuty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.03.2006 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Honzko, w życiu nie przypuszczałam, że wykonanie kuchni urośnie aż do takiego problemu, ale się nie poddaję. Maxtorko, dziękuję serdecznie za życzenia i zdjęcia - od razu zapachniało wiosną, na którą już wszyscy czekamy z utęsknieniem. Joasiu, siedemnastka to BARDZO dobry wiek i dlatego mam zamiar powtórzyć w przyszłym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.03.2006 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witaj Soniko . Strasznie długo mnie tu nie było....Przede wszystkim spóźnione 100 lat z okazji urodzin.Kurcze Ty naprawdę jeszcze nie mieszkasz , w dodatku nie masz jeszcze kuchni Ale za to podłoga....pięęęękna, co powtarzam po raz setny Od wczoraj powoli wracam do cywilizacji więc będziemy mogły sobie pogadać Noooooo, ale niespodzianka JOOLA WRÓCIŁA!!!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę , że jesteś znowu na forum i mam nadzieję, że już na zawsze. Dzięki za życzenia. Jak widzisz jeszcze nie mieszkamy, czekamy na malarza, w międzyczasie szukamy wykonawcy kuchni, zmieniamy projekty, kolory i w ogóle całe zamieszanie z tymi meblami. Czekam bardzo na zdjęcia z Twojego domku - pewnie wszystko jest już wypieszczone na maxa, więc może jakiegoś emilka ? Bardzo, bardzo się cieszę, że jesteś !!!!!!! Tylko nie przepadnij znowu, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Sonika, jak tylko uporam się z tym moim komputerem, to obiecuję przesłać jakieś fotki. Tak jak już mówiłam, nie wszystko mam w domu skończone, bo nie mam czasu. Z większych robót zostały mi tylko barierki na schody i drzwi między wiatrołapem a holem. Nie mam obrazów (czekam na kolegę, który jest malarzem, może sobie coś wybiorę), firanek i mebli w sypialni. Ale co tam, mieszkam i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Sonika, jak tylko uporam się z tym moim komputerem, to obiecuję przesłać jakieś fotki. Tak jak już mówiłam, nie wszystko mam w domu skończone, bo nie mam czasu. Z większych robót zostały mi tylko barierki na schody i drzwi między wiatrołapem a holem. Nie mam obrazów (czekam na kolegę, który jest malarzem, może sobie coś wybiorę), firanek i mebli w sypialni. Ale co tam, mieszkam i to jest najważniejsze i ja czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.03.2006 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Sonika Ale nie rób sobie czasem ciemnego blatu.Rozważałam onegdaj taki ,zaczęłam podpytywać tych co maja i stanowczo odradzają .Kurz i smugi ,wciąż sie sprząta .To tak na marginesie W dalszym ciągu rozważam kuchnię na wysoki połysk, w kolorze ecru. Jaki dać blat i cokół żeby nie zrobiło się mdło? Podłoga jest jasno beżowa. Poradżcie mi proszę, bo sama nie dam rady. A na jaki kolor pomalować ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 29.03.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 żeby nie było mdło powinien być ciemny, u mojej mamy jest ciemny blat i wcale nie widać na nim wszystkiego, a dodam że mama niestety nie jest z takich co lata ze ściereczką żeby wytrzeć najdrobnijeszą kropelkę lub plamkę wcześniej na projektach szafki były ciemne, teraz coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.03.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Soniko, rzeczywiście może być coś w kolorze ciemnej czekolady, jak pisze Honzka, ale możesz też zrobić blaty w kolorze ciepłej ciemnej czereśni i w takim samym kolorze boki szafek i odkryte półki, jeśli takie przewidujesz.Widziałam piękne blaty drewnopodobne w takim czerwonawym lekko odcieniu zrobione na wysoki połysk. Ależ przykuwały uwagę, w połączeniu z frontami koloru ecru będą wyglądać niezwykle elegancko, a zarazem przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.03.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Zmieniło się Honzko, zmieniło, ale nie mogę wkleić projektu, bo .. - z przyczyn technicznych nie mogę.Projekt jest bardzo podobny do któregoś z tych powyżej. A jeśli ciemny blat, to jaki cokół, też ciemny? Czy może stalowy, albo w kolorze mebli? A ścianę na jaki kolor pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.03.2006 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Tolu, blat się chyba nie powinien za bardzo błyszczeć, bo i podłoga błyszcząca i fronty błyszczące - chyba byłoby tego błysku za dużo. A jakby wyglądały szafki z ciemnym cokołem i jasnym blatem, żle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Joasiu, siedemnastka to BARDZO dobry wiek i dlatego mam zamiar powtórzyć w przyszłym roku . ja myślę... ja bedę robić w tym roku 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 29.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Soniczko, a gdybyś tak zgrała poziomy z poziomami a piony z pionami? Skoro podłoga już jest i to błyszcząca, to do niej błyszczący blat np. granitowy, a fronty i ściany matowe. Dodam nieśmiało, że tak doradził mi mój projektant kuchni i zdecydowałam się na matową wanilię na frontach szafek, blaty - będzie jakiś ciemny granit oraz gres polerowany na podłodze. Sądzę ,że to zagra ze sobą. A o jakim głównym kolorze w kuchni myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 29.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 cokół chyba raczej taki jak meble, bo podlogę masz jasną, meble jasne i jak cokół byłby ciemny to takie nagłe odcięcie, nie wiem, ja byłabym za takim jak meble a co do ścian to też jasne, blat by oddzielał wszystkie jasne kolory to co pisze Janika też fajnie brzmi, ja osobiście wolałabym błyszczący blat niż meble, i tak będę robić u siebie, meble matowe balt byłszczący, podłoga tez błyszcząca, tylko mie wiem co z płytkami, ale chyba matowe, i wyjdzie tak jak pisze Janika ale ogolnie jestem w szoku, jak u Ciebie wszystko się zmienia, skąd Ty kobieto bierzesz na to siłę u mnie się dopiero zaczęło wykańczanie a już bym chciała mieć to za sobą, codziennie coś wychodzi nowego pozdrawiam i odzywaj się troszkę częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.03.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Joasiu, siedemnastka to BARDZO dobry wiek i dlatego mam zamiar powtórzyć w przyszłym roku . ja myślę... ja bedę robić w tym roku 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.03.2006 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Soniczko, a gdybyś tak zgrała poziomy z poziomami a piony z pionami? Skoro podłoga już jest i to błyszcząca, to do niej błyszczący blat np. granitowy, a fronty i ściany matowe. Dodam nieśmiało, że tak doradził mi mój projektant kuchni i zdecydowałam się na matową wanilię na frontach szafek, blaty - będzie jakiś ciemny granit oraz gres polerowany na podłodze. Sądzę ,że to zagra ze sobą. A o jakim głównym kolorze w kuchni myślisz? Janiko, wszystko co napisałas ma (chyba na moje nieszczęście ) sens, tylko tam gdzie chcę zamówić kuchnię nie robią frontów matowych . Ja też planuję blat granitowy - jasny beż i co teraz????? Nic nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts