DorciaR 08.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A to dla Ciebie Dorciu: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2085_348.ts1144488036000.jpg Bardzo Ci dziękuję, niespodziewałam się że nawet zrobisz mi zdjęcie podłogi z jej nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.04.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Soniko o nie ale ty szalejesz z tymi kuchniami, nie nadążam, najpierw były ciemne teraz jasne, powiem szczerze, że są super te jasne chociaż jestem przeciwniczką janych szafek (wiesz każdą plamkę widać ) Jakbym miała wybeirać to ta http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1939_348.ts1143818989968.jpg bardzo ładna wiesz A widzę, że w domku już pierwsze kolory ścian, zreszta moje ulubione kolory, fajnie że sobię mogę zobaczyć jak to wygląda - efekt zajefajny Też upatrzyłam sobie panele firmy kronopol 34 zł /m2 pasują mi do okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Skoro jest juz malowanie, to przeprowadzka niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.04.2006 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Malowanie dobiega końca , jeszcze tylko parę kosmetycznych maźnięć pędzlem i ..... można zacząć zwozić paczki i paczuszki. Wiecie, że w ogóle to do mnie nie trafia, dalej jeżdżę "na budowę" i zupełnie w tym myśleniu nie mogę się przestawić. A domek dzisiaj wygląda tak: hol górny i jedyne półki G/K jakie udało mi się przemycić : http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2113_348.ts1144668660000.jpg łazienka górna: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2115_348.ts1144668880000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2116_348.ts1144668912000.jpg i konkret w kuchni, o który dopytujesz Andrzejko: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2125_348.ts1144669312000.jpg Bardzo się bałam jak ten "konkret" będzie wyglądać i najpierw nieśmiało podglądałam zza winkla , na ciemny brąz nie starczyło mi odwagi . Jutro przyjeżdżają na pomiar kuchni. P. S. Kupiłam sobie piśmidło o zakładaniu trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.04.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 soniko piknie, już pewno jesteś w domku jedną nogą bo ja bym już nie chciał z takiego domku wyjśc gratulacje, czekam na dalsze niusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 10.04.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 P. S. Kupiłam sobie piśmidło o zakładaniu trawnika już nie mogę się Ciebie doczekać w kąciku o ogrodach Strasznie się cieszę, że już po malowaniu. Cudnie wyszło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 10.04.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Sonika, super to wygląda ale Ci zazdroszczę, już tak mało Ci zostało i wszystko takie piękne i dopieszczone a jaka w końcu będzie kuchnia? jasna? bo jak tak to szczerze mowiąc mogłaś poszaleć bardziej z tym ciemnym brązem w kuchni, meble by rozjaśniły, ale ten też jest bardzo ładny i co najważniejsze łatwiej przyciemnić niż rozjaśnić daj znać po jutrzejszych pomiarach, jak wypadły i kiedy będzie kuchnia pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Soniczko pięknie pięknie czekam na kuchnię Kobieto jak Ty ćwiczysz naszą cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 10.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Soniko ja równiez nie moge sie doczekac Twojej kuchni...Cały Twój domek jest przesliczny, te gresy, łazienki, podswietlane półeczki...super, baaardzo mi sie podoba.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.04.2006 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Marcel, jakoś do mnie nie dociera, że ja tam mam mieszkać, że to nasz dom i że wreszcie doszliśmy prawie do końca naszych zmagań budowlanych. Jej - ile to już lat minęło ? Muszę sobie to poćwiczyć i zacząć się przyzwyczajać. Może jak przewiozę pierwszą paczkę, to mi się myślenie zmieni . Natko, wczoraj spychara wyrównała nam ogródek, więc już jakiś początek prac ogródkowych jest . Muszę się u Ciebie podszkolić w sprawie trawnika - damy radę go sami założyć, jak myślisz? Honzko, kuchnia będzie jasna i stąd ten kolor. Na ciemny brąz się nie zdecydowałam, bo mogłoby być za ciemno, a poza tym zabrakło mi odwagi. Mam nadzieję, że i na tym tle meble będą wyglądać OK. Dzięki Aga , kuchnia będzie gotowa prawdopodobnie na koniec maja, więc jeszcze trochę musimy poćwiczyć cierpliwość - dobrze, że ja już wprawę mam . Meteo, - dzięki. Mam nadzieję, że kuchnia będzie rzeczywiście za miesiąc, bo jak tu mieszkać bez zlewu czy kuchenki Już się nie mogę doczekać kiedy pozdejmujemy i powyrzucamy kartony z podłóg i będę mogła wszystko zobaczyć całościowo . Wbrew pozorom, dużo jeszcze prac przed nami, nie mamy zrobionego tarasu i balkonu, podmurówki, balustrad. Brak jest ogrodzenia i kostki....., lepiej nie będę dalej wyliczać, bo tylko się zestresuję. Najważniejsze, że bez tego da się mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 11.04.2006 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Natko, wczoraj spychara wyrównała nam ogródek, więc już jakiś początek prac ogródkowych jest . Muszę się u Ciebie podszkolić w sprawie trawnika - damy radę go sami założyć, jak myślisz? no pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.04.2006 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Natko, wczoraj spychara wyrównała nam ogródek, więc już jakiś początek prac ogródkowych jest . Muszę się u Ciebie podszkolić w sprawie trawnika - damy radę go sami założyć, jak myślisz? no pewnie To poproszę o step one . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.04.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ja coś wiem o tych pracach, które jeszcze zostały do końca ..... Już padam na pysk .... U mnie też jeszcze mnóstwo roboty ....poprawki ścian, kończenie łazienek, lustra, MEBLE, podjazd, dokończyć ogrodzenie, szybkozłączka do szamba, badanie wody ze studni i ew. uzdatnianie, no i cały ogród...... Nie wiem kiedy powiem , że skończyłam budowę Pozdrawiam bardzo serdecznie i trzymam kciuki za cierpliwość !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 11.04.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 To poproszę o step one . ja korzystałam z cennych rad zamieszczonych tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30634&highlight=za%B3o%BFy%E6+trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.04.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Soniko jaki piękny ten hol, ja też chcę sobie zrobić takie półeczki podświetlane, powiedz mi one są z regipsów zrobione???? Ale cudeńko jak ja ci zazdroszczę, łazienki superaskie, kiedy ja się pochwalę takim cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.04.2006 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Badi też Cię pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę nam obu szybkiego zakończenia WSZYSTKICH prac. A jak tam kuchnia? Chętnie bym zobaczyła efekt końcowy. Wrzuć jakieś zdjęcia, proszę . Natko, zaczynam w takim razie szkolenie, a wiesz może gdzie wypożyczają sprzęt taki jak np. glebogryzarka? Isko, półeczki są zrobione z regipsów. Cieszę się, że podoba Ci się nasz domek - dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 11.04.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Soniko śliczny ten konkret w kuchni - czy to jakaś morelka, łosoś ? Napisz jakie płytki a może zupełnie cos innego zamierzasz na to położyć Gratuluję przeprowadzki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 11.04.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 nooo Sonika! U Ciebie już jest stan bardzo do zamieszkania! Gratuluję, jest ekstra ! I życzę jak najszybszej przeprowadzki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 11.04.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Sonika na prawde pięnie a co masz w lazience za tą ścianką z luksferów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Sonika, pięknie będzie w kuchni, już zaczynam to widzieć i czekam cierpliwie na zdjęcia. Przeprowadzka coraz bliżej, lato coraz bliżej, kawa na tarasie, mrożona herbata na leżaczku, tzn. Ty na leżaczku, leżak na trawniku, a szklanka herbaty w dłoni...piękne chwile przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts