Sonika 21.04.2006 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Mufko, Kasiu, ta robię co mogę ,oczywiście że i tego argumentu użyłam, ale "koniec maja" powiedzieli i basta . Mufko, dzięki za doping . Witaj Madziu na forum . Zdjęcia z naszego domku są na poprzednich stronach tego wątku. Botaniko, męka z tą kuchnią jest straszna . Byłam ustalić wszystkie szczegóły, a teraz negocjuję cenę, bo dziwnym trafem wzrosła, a ja nie rozumiem za bardzo dlaczego, bo żadnych bajerów ani wodotrysków tam nie przewiduję. Tak, że szarpanina jest okrutna . Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie - walcząca dzielnie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Sonika trzymam kciuki za walkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 21.04.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Sonika wlacz jak tygres powodzenia i trzymam kciki za wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 21.04.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Byłam ustalić wszystkie szczegóły, a teraz negocjuję cenę, bo dziwnym trafem wzrosła, a ja nie rozumiem za bardzo dlaczego, bo żadnych bajerów ani wodotrysków tam nie przewiduję. a czym uzasadnili taki wzrost, bo chyba jakies uzasadnienie podali...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.04.2006 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Natko, jakaś pechowa ta moja kuchnia. Nawet nie chce mi się pisać co powiedzieli. Czuję, że robią mnie w balona, bo od początku było wiadomo co chcę i nie rozumiem jak cena może nagle wzrosnąć o 1/3 . Fakt, faktem że i tak jest to nadal troszkę taniej niż gdzie indziej, ale strasznie się zniechęciłam . Nie wiem co dalej , bo strasznie nie lubię jak mnie ktoś chce nabić w butelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Soniko nie zazdroszczę, 1/3 to duża podwyżka U nas z kuchnią w przeciwieństwie do Twojej rewelacja, byliśmy u kolegi na kontroli i jesteśmy zachwyceni jak im 'nasza' firma zrobiła, jak ładnie cenę utargowali i jakie gratisy dostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.04.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Sonika właśnie oglądam Twoją akację ( mamy Jadidi to i akacje sobie wezmę ). No i musze Ci powiedzieć, że nie zgapiałam, ale projekt kuchni mam identyczny Mam w tym samym miejscu okno a meble identycznie ustawione - łącznie z lodówką Nie doczytałam czy wybrałaś już kuchnie - bardziej podoba mi się ciemna kuchnia. Ja juz wybrałam - kuchnia w kolorze - dolne szafki wenge a górne dąb milano. Kuchnia jest firmy BRW a nazwa to HEDAR ( fajna i tania) Wygląd - coś jak na Twoich projektach ta ciemna. Za podobny zestaw szafek - 3000 bez zabudowy lodowkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.04.2006 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Soniczko Jak kuchnia, wybrana (już na 100% ) i zamówiona? Jeśli tak , to jak negocjacje cenowe z niesłownym wykonawcą? Powiedz tym od kuchni, że jak będą Cię tak robili w bambuko, to naślesz na nich... niecierpilwe FORUMOWICZKI z Muratora A już my im damy popalić Prawda dziewczyny Sonika, a jak reszta domku się wykańcza, jak tam wanilia i cynamon po "przegryzieniu" się? Nie bój się tego ciemnego koloru. Zobaczysz, że przy jasnych meblach kolor się zgubi... Ja mój kawałek kakaowej ściany będę przemalowywać jednak na zbliżony do czekoladki Ale, to tak przy okazji, bo i tak będę malować ponownie ścianę przy schodach, jak już mi zamontują barierki. Sonika, no i kiedy w końcu ta przeprowadzka, bo czekamy na parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.04.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja tak jak joola, chcialam zapytac,,no i co.., no i jak??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 27.04.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 hej Soniczko, dawno tu nie zaglądałaś a my z niecierpliwością czekamy na dobre wieści. Nie trać wiary, na pewno wszystko się uda i będzie OK. Trzymam za ciebie kciuki mocno, mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ni ma sonik? ni ma. bedzie. trzeba poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Sonikaaaa, hooop, hoooop.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.04.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Soniko czekamy na Ciebie, gdzie się podziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.04.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Soniko! tyle osób czeka na Ciebie.... będzie dobrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Sonika czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 02.05.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 hoop, hooop... ... a to echo grało...Sonika odezwij się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.05.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 wlasnie Soniczko jak tam postepy wykonczeniowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Sonika pewnie wyjechała żeby trochę odreagować te wszystkie budowlane pieriepałki . Soniczko , mam nadzieję że odpoczęłaś , nabrałaś dystansu do budowy i z nowym entuzjazmem zabierzesz sie do dopieszczania domeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.05.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Soooonikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zlituj sie kobieto !!! Wracaj i pisz cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.05.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Soniki jak nie było, tak nie ma. ale jak wróci z nową kuchnią to nas wszystkich powali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts