Aszka 04.05.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Sonika najwyrażniej daje wszystkim na "wytrzymanie", ale jak wklei zdjątka to "włala" i gałki oczne w oczodołach długo nie posiedzą - mam takie dziwne przeczucie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 04.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Tez mi sie wydaje ze Sonika znow cos nowego wymysliła... albo wziela sobie urlop.Soniko czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.05.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Sonika to dzisiaj świętuje http://www.twojekwiaty.pl/photo/750.jpg Soniczko jak najszybszej przeprowadzki ci życzę, dużo zdrówka i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garyfisher 06.05.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 WSZYSTKIEGO NAJ DROGA SONIKO http://static.flickr.com/52/141563410_73761425ea_o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 To ja tez wszystkiego najlepszego! Nie wiem za co, ale co mi tam... No a teraz powiem od serca, ze jak dzis nie bylo rzadnego odzywu od Sonik, to ja juz zaczynam etap - martwienia sie... Soniko odezwac sie prosze do nas...Prosze o prosze bardzo!!! Bo nastepny etap to panika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 zawsze mozna do niej zatelefonować Jak juz panika wejdzie w apogeum, to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 08.05.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 dawno mnie nie było, szkoda ze moja siec to wielka kupa poki co i zadnych fotek nie widze, ale pozdrawiam serdecznie az sie nie moge doczekac )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 10.05.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Soniczko, co się z Tobą dzieje??? Wszyscy tęsknimy, a Ty się wciąż nie odzywasz co z Twoją kuchnią? ja teraz myślę nad swoją i bardzo przydałaby mi się Twoja rada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.05.2006 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam wszystkich i pragne doniesc, ze zyje i jest mi dobrze, a nawet bardzo dobrze. Korzystajac z niespodziewanej okazji, wybralam sie na urlop i zastanawiam sie czy wracac czy nie . Wroce chyba jednak, bo coz ja bym tutaj tak na dluzsza mete robila? Poki co pozdrawiam WSZYSTKICH bardzo serdecznie z kraju Pierzastego Weza i nie martwcie sie juz o mnie. Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 11.05.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Sonika.....fajnie,ze się odezwałaś!!!!Wracaj szybko do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 12.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 no naprawdę... my się tu zamartwiamy i snujemy niezdrowe domysły, a tu proszę... Kraj pierzastego węża... Wypoczywaj Sonika, a jak wrócisz, to wrzucaj zaraz jakieś fotki kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 I fotki tego węża!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 12.05.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 No, no Sonika do Meksyku Cię wywiało. Ale faktycznie warto wiem cos o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2006 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam wszystkich Jestem, wróciłam i przede wszystkim chciałam bardzo podziękować za życzenia imieninowe, za pamięć, za ciepłe słowa i za to że myślicie o mnie. To jest bardzo, bardzo miłe. Trochę mi głupio, że martwiliście się o mnie, a mogłam przecież dać znać, że wyjeżdżam, ale wszystko działo się tak szybko, że nie dałam rady. Dzięki jeszcze raz . Dobrze jest być już w domciu - bardzo się za Wami stęskniłam. Będę teraz nadrabiać zaległości forumowe, bo nazbierało się tego trochę. Pozdrawiam serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 14.05.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Soniczko wkoncu jestes:) a moze pokazalabys jakies zdjecia z wypoczynku? ty sobie odpoczywalas a twoja kuchnia juz pewnie na ukonczeniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 14.05.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witamy w domku Soniko. Ty sobie wypoczywałaś a ja walczyłam ze swoją kuchnią ale chyba juz osiągnęłam swój cel zostały detale. Czekam teraz na rozpoczęcie prac nad podłogą na parterze i ruszam z zamówieniem mebelków.No i prosze o parę szczegółów z podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2006 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Kubolotku, Monique - dzięki za serdeczne powitanie . Bardzo się cieszę, że już wreszcie dotarłam do domu. Było wspaniale, wrażeń co niemara, zwiedziłam bardzo dużo przeróżnych miejsc i miejscowości. Przejechałam tam na miejscu chyba z trzy tysiące km. Kraj piękny, cudowna roślinność, przyjaźni ludzie, ale co mnie najbardziej uderzyło to niesamowita bieda i nędza w wioskach, a szczególnie tych indiańskich na Yucatanie. Nie mamy pojęcia w jakich warunkach mieszkają ludzie w XXI wieku. Pewnie, że są miejsca i kraje gdzie jest pewnie jeszcze gorzej, ale ja czegoś takiego wcześniej tam gdzie dotąd byłam, nie widziałam. Domki może i murowane, ale w środku klepisko, hamak i tyle. Żadnych sprzętów, łóżka, nic. Całość może ze 20 m2. Zrobiło to na mnie bardzo przygnębiające wrażenie. Zdjęcia oczywiście będą jak się tylko trochę rozruszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.05.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Fajnie że jesteś i zdradź co z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.05.2006 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Fajnie że jesteś i zdradź co z kuchnią Dzięki Aga , kuchnia???... jakby to powiedzieć, kuchnia w lesie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 15.05.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 czesc Soniczko to nas przetrzymalaś czekamy na wieści o kuchni no ale rozumiem u mnie też jest w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts