Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sonika całkiem to ja go nie rozgryzłąm i chyba zostawię to albo na urlop albo na zimę ( inaczej brak czasu ) zauważyłam tylko że zamglone wychodzą przy dużych zbliżeniach jak zadrży ręka oraz przy złym oświetleniu. Więcej spostrzeżeń nie mam 8)

Soniko-ale Ci zazdroszczę taaaakiej wyprawy :D :D :D :D na pewno masz masę wrażeń :D .....a kuchnią się nie przejmuj .....nie zając -nie ucieknie :wink:

Ewuniu, wyprawa rzeczywiście była za siedem mórz i oceanów :wink: , wrażeń mam całą masę i zdjęć też, a dzisiaj idę jednak podyskutować znowu o kuchni, bo czas leci, a ja w lesie.

Joasiu, dzięki :D , a nie wybieracie się w tym roku w nasze strony? Może powtórzymy kawkę, byłoby bardzo miło :D .

Zeljko, no niech Ci będzie, a co mi tam.... :wink: ,nie będę się z Tobą sprzeczać przecież :wink:

Kze,

zdjęć mam całą masę, ale jakoś nie mogę się zabrać za ich opis.

To może ja je powklejam bez opisu, dobra?

Aga,

takie spostrzeżenia to ja też mam , ale myslałam że może wiesz więcej o nim niż ja. Muszę chyba dalej ćwiczyć.

Joasiu, dzięki :D , a nie wybieracie się w tym roku w nasze strony? Może powtórzymy kawkę, byłoby bardzo miło :D .

Ja sie wybieram za miesiąć, chetnie bym spotkal sie Toba i zobaczył te wszystkie cuda na wlasne oczy... :D :D :D

pozdrawiam

m.

Maksiu, to serdecznie zapraszam :D , daj tylko znać kiedy będziesz, a będę się bardzo cieszyć :D .

Tylko nie wiem czy się nie rozczarujesz, bo żadnych cudów u nas nie ma :-? .

Nie zapomnij, bo Ci nie wybaczę :wink: .

Joasiu, super wiadomość. Będę czekać na znak.

A kiedy tak mniej więcej planujecie?

Aga, trenuj, trenuj to może i mnie oświecisz :) .

Soniczko...tak czułam, że wybrałaś się w jakąś daleką podróż ale żeby aż tak daleką :o :D Piękne zdjęcia...zazdroszczę wyprawy (ale tak pozytywnie :wink: ) Próbowałam się do Ciebie dodzwonić, ponieważ długi weekend spędzałam ze znajomymi w Zakopcu i Krakowie. Myślałam, że w końcu zobaczę Twój domek na własne oczy, ale nie było Cię :cry: No nic myślę, że następnym razem się uda :D Za to odwiedziłam mojego starego kumpla Smoka :wink: Zionął nawet ogniem skubany :lol: :wink:

Maksiu, to serdecznie zapraszam :D , daj tylko znać kiedy będziesz, a będę się bardzo cieszyć :D .

Tylko nie wiem czy się nie rozczarujesz, bo żadnych cudów u nas nie ma :-? .

Nie zapomnij, bo Ci nie wybaczę :wink: .

24 czerwca 2006, sobota, tak na 99,995 %

pozdrawiam

m.

ps. tia, cudow nie ma :D :D :D a ja jestem James Bond... :D

Bobo,

myślałam że mój domek już się opatrzył, nic nowego w nim nie przybyło to i zdjęcia skasowałam, a krokodyl to nowy nabytek :wink: .

Joasiu, cieszę się ogromnie i mam nadzieję, że się nie rozminiemy.

Jolu, no i jak to :( , byłaś i się nie zobaczyłyśmy - chlip, chlip :( :( , ale mam nadzieję, że co się odwlecze.....

Dobrze, że chociaż smok stanął na wysokości zadania i nigdzie się nie wybrał.

Maksiu, już sobie zanotowałam. Jak będzie trochę bliżej Twojego przyjazdu, to umówimy się konkretnie.

A z tym Bondem, to w sumie kto Cię tam wie... :wink: .

Soniczko, mój przyjazd do Krakowa był zupełnie nieplanowany, inaczej dałabym Ci znać wcześniej...a tak dzwoniłam do Ciebie jak już byłam...w Krakowie :wink: Ale jak mówisz- co się odwlecze.... :D

A teraz już koniec urlopowania się więc proszę nas tu uraczyć nowymi zdjęciami z domku a nie przekupywać jakimiś wężami i korkodylami :wink: :wink: :wink:

Soniko, jeszcze raz dzieki za ponowne wklejenie zdjęć.

Twój gust mi bardzo odpowiada, a jak zobaczyłam projekt tej jasnej kuchni, którą może zrobisz to aż się usmiechnęłam. Moja kuchnia będzie miała fronty w kolorze kości słoniowej,z pionowymi złobieniami, widziałam ją w Ikei, ale zrobie chyba na zamówienie, blat jasny kremowy. sciany w kuchni są juz pomalowane na ciepły mocny wiśniowo-czerwony kolor, podłoga jest jasniutka, kremow-różowa, ale to blady róż, glazura nad blatem w kolorze ścian-wisnia. Nie muszę więc chyba pisać, że Twoja kuchnia jest super :lol: , szczególnie podoba mi się wersja z półeczkami.

przyłączam się do oczekujących.. :lol: