kze 19.05.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A może jeszcze Soniko masz troszkę nowych zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Sonika całkiem to ja go nie rozgryzłąm i chyba zostawię to albo na urlop albo na zimę ( inaczej brak czasu ) zauważyłam tylko że zamglone wychodzą przy dużych zbliżeniach jak zadrży ręka oraz przy złym oświetleniu. Więcej spostrzeżeń nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.05.2006 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Soniko-ale Ci zazdroszczę taaaakiej wyprawy na pewno masz masę wrażeń .....a kuchnią się nie przejmuj .....nie zając -nie ucieknie Ewuniu, wyprawa rzeczywiście była za siedem mórz i oceanów , wrażeń mam całą masę i zdjęć też, a dzisiaj idę jednak podyskutować znowu o kuchni, bo czas leci, a ja w lesie. Joasiu, dzięki , a nie wybieracie się w tym roku w nasze strony? Może powtórzymy kawkę, byłoby bardzo miło . Zeljko, no niech Ci będzie, a co mi tam.... ,nie będę się z Tobą sprzeczać przecież Kze, zdjęć mam całą masę, ale jakoś nie mogę się zabrać za ich opis. To może ja je powklejam bez opisu, dobra? Aga, takie spostrzeżenia to ja też mam , ale myslałam że może wiesz więcej o nim niż ja. Muszę chyba dalej ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Więcej to ja nic nie wiem, ale postanowienie na wakacje mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dla mnie moga być zdjęcia bez opisu... Albo 1 zdanie na 3 zdjęcia. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Joasiu, dzięki , a nie wybieracie się w tym roku w nasze strony? Może powtórzymy kawkę, byłoby bardzo miło . Ja sie wybieram za miesiąć, chetnie bym spotkal sie Toba i zobaczył te wszystkie cuda na wlasne oczy... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.05.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Joasiu, dzięki , a nie wybieracie się w tym roku w nasze strony? Może powtórzymy kawkę, byłoby bardzo miło . na pewno się wybierzemy. jak będziemy jechać, to dam Ci znać, spotkamy się bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.05.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Maksiu, to serdecznie zapraszam , daj tylko znać kiedy będziesz, a będę się bardzo cieszyć . Tylko nie wiem czy się nie rozczarujesz, bo żadnych cudów u nas nie ma . Nie zapomnij, bo Ci nie wybaczę . Joasiu, super wiadomość. Będę czekać na znak. A kiedy tak mniej więcej planujecie? Aga, trenuj, trenuj to może i mnie oświecisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 19.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Soniko, jestem załamana, nie mogę otworzyć zdjęć Twojego pięknego domu, a krokodyle mi się otworzyły wszystkie inne wątki w tym dziale mi się pięknie otwierają może jesteś w stanie cos poradzić? a może umiesciłas je gdzieś jeszcze? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Joasiu, super wiadomość. Będę czekać na znak. A kiedy tak mniej więcej planujecie? przełom lipca i sierpnia- tak planujemy urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Soniczko...tak czułam, że wybrałaś się w jakąś daleką podróż ale żeby aż tak daleką Piękne zdjęcia...zazdroszczę wyprawy (ale tak pozytywnie ) Próbowałam się do Ciebie dodzwonić, ponieważ długi weekend spędzałam ze znajomymi w Zakopcu i Krakowie. Myślałam, że w końcu zobaczę Twój domek na własne oczy, ale nie było Cię No nic myślę, że następnym razem się uda Za to odwiedziłam mojego starego kumpla Smoka Zionął nawet ogniem skubany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Maksiu, to serdecznie zapraszam , daj tylko znać kiedy będziesz, a będę się bardzo cieszyć . Tylko nie wiem czy się nie rozczarujesz, bo żadnych cudów u nas nie ma . Nie zapomnij, bo Ci nie wybaczę . 24 czerwca 2006, sobota, tak na 99,995 % pozdrawiam m. ps. tia, cudow nie ma :D a ja jestem James Bond... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Bobo, myślałam że mój domek już się opatrzył, nic nowego w nim nie przybyło to i zdjęcia skasowałam, a krokodyl to nowy nabytek . Joasiu, cieszę się ogromnie i mam nadzieję, że się nie rozminiemy. Jolu, no i jak to , byłaś i się nie zobaczyłyśmy - chlip, chlip , ale mam nadzieję, że co się odwlecze..... Dobrze, że chociaż smok stanął na wysokości zadania i nigdzie się nie wybrał. Maksiu, już sobie zanotowałam. Jak będzie trochę bliżej Twojego przyjazdu, to umówimy się konkretnie. A z tym Bondem, to w sumie kto Cię tam wie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 20.05.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 soniko, kiedyś faktycznie widziałam Twój domek, ale było to z rok temu, chciałam znowu rzucić okiem, szczególnie na schody, salon, no trudnoserdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2006 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Bobo, to ja te zdjęcia wrzucę jeszcze raz, OK? Może rzeczywiście za szybko podziałałam i w ogóle z tego powodu mnie stąd wykasują? Ale dopiero jutro wkleję, bo dzisiaj hmm..., dzisiaj jestem w pracy . Też serdecznie pozdrawiam Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jak tylko zgłebię tajniki to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 21.05.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Sonika kraj odwiedziłaś egzotyczny.... Powiedz, tego krokodyla to tak osobistycznie, własnym aparatem???? On jakoś tak blisko wygląda..... I tak.... Wolę pieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.05.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Ojej dech mi zaparło. Z egzotyki to ja mam zoo safari 15 km od Gorzowa i sajgon na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Soniczko, mój przyjazd do Krakowa był zupełnie nieplanowany, inaczej dałabym Ci znać wcześniej...a tak dzwoniłam do Ciebie jak już byłam...w Krakowie Ale jak mówisz- co się odwlecze.... A teraz już koniec urlopowania się więc proszę nas tu uraczyć nowymi zdjęciami z domku a nie przekupywać jakimiś wężami i korkodylami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 21.05.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Soniko, jeszcze raz dzieki za ponowne wklejenie zdjęć. Twój gust mi bardzo odpowiada, a jak zobaczyłam projekt tej jasnej kuchni, którą może zrobisz to aż się usmiechnęłam. Moja kuchnia będzie miała fronty w kolorze kości słoniowej,z pionowymi złobieniami, widziałam ją w Ikei, ale zrobie chyba na zamówienie, blat jasny kremowy. sciany w kuchni są juz pomalowane na ciepły mocny wiśniowo-czerwony kolor, podłoga jest jasniutka, kremow-różowa, ale to blady róż, glazura nad blatem w kolorze ścian-wisnia. Nie muszę więc chyba pisać, że Twoja kuchnia jest super , szczególnie podoba mi się wersja z półeczkami. przyłączam się do oczekujących.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts