kasiaR 25.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Dziewczyny kochane - wakacje były wspaniałe , ale pora zająć się bardziej przyziemnymi sprawami - idę dzisiaj zamawiać kuchnię i mam nadzieję, że nic nieprzewidzianego znowu się nie wydarzy i że ją zamówię. Przejęta jestem, że szkoda gadać . Powodzenia , trzymam kciuki i juz czekam na zdjęcia Twojej napewno pięknej kuchni. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.05.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 idę dzisiaj zamawiać kuchnię No !! Super !! Już nie mogę doczekać się Twojej kuchni, Soniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.05.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Dziewczyny kochane - wakacje były wspaniałe , ale pora zająć się bardziej przyziemnymi sprawami - idę dzisiaj zamawiać kuchnię i mam nadzieję, że nic nieprzewidzianego znowu się nie wydarzy i że ją zamówię. Przejęta jestem, że szkoda gadać . Sonika...super...nie moge się juz doczekać!!!!Będzie piekna na bank!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2006 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ZAMÓWIŁAM, ZAMÓWIŁAM http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kuchnia idzie........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2006 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Musiałam trochę ochłonąć . Kuchnia będzie gotowa w drugiej połowie czerwca, zamówiłam fronty lakierowane, siedziałam tam ze dwie godziny i mam dość. Ale dowiedziałam się ciekawostki, że podobno w Blumie nie ma aż takiej możliwości wyposażania wnętrz szuflad jak w Hetischu, albo te wszystkie wkładki i podzielniki są dużo droższe. I tak ich nie zamówiłam ze względu na koszty, ale dobrze wiedzieć na przyszłość. Półek też nie zamówiłam. Będzie tylko jedna, na prawo od okna, podświetlana coby oświetlić blat. Ciekawa jestem jak to wyjdzie i czy nie będę żałować, że nie zrobiłam fornirowanych, ale może nie będę i też będzie ładnie. Teraz czeka mnie wybór sprzętu i to jeszcze muszę się spieszyć, bo wszystko ma być zakupione do czasu montażu, a przy moim tempie może być z tym problem . Nie mogę tego pojąć, że ta kuchnia zajęła mi aż tyle czasu. Niby powoli dojrzewam do decyzji, ale żeby aż tak . A jak będzie brzydka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 25.05.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ZAMÓWIŁAM, ZAMÓWIŁAM http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 25.05.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Soniko no nareszcie , widzac jak pieknie urzadzasz swoj domek, jestem pewna ze kuchnia tez bedzie super - wkoncu po tylu przemysleniach nie moze byc inaczej, ciesze sie razem z toba i czekam oczywiscie na zdjecia kuchni w twoim domku:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 25.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 super!!! teraz czekamy z niecierpliwością na efekt i już nic nie myśl, będzie śliczna, szukaj szybko sprzętu, żeby ten nam teraz przypadkiem nie opóźnił montażu. Ja już wybrałam do siebie sprzęt, a przecież projekt jest dopiero w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 25.05.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 No, gratulacje ! To teraz już z górki. (Co do sprzętu - to oczywiście wiesz o ceneo, prawda?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.05.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 HIP, HIP, HURA! SONIKA KUCHNIĘ ZA-MÓ-WI-ŁA! Soniczko, już nie mogę się doczekać I pewnie moja kuchnia juz przestanie mi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2006 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Jej, tyle gratulacji i miłych słów jakbym conajmniej zdała jakieś egzaminy . A może coś w tym jest, bo wyniki dopiero za parę tygodni. Sprzęt już jakiś mam upatrzony, więc może nie będzie z tym najgorzej. Sama już się nie mogę doczekać tej kuchni. To była najbardziej absorbująca moją energię i umysł decyzja dotycząca wykańczania domu . Ciekawe czy wszyscy tak mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dołączam się do gratulacji ...cos w tym jest, że kuchnia tak absorbuje kobiety, w końcu to wizytówka naszego domu a przy tym jest teraz taki duzy wybór i możliwości... z czystą ciekawością czekam na fotki z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2006 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Dzięki Natko, sama wiesz ile miałam wątpliwości. Kubolotku, mogę tylko powiedzieć że wielki ciężar spadł z mych ramion . Może nie będzie źle. Honzko, a jaki sprzęt Ty wybrałaś? Bardzo jestem ciekawa. Joasiu, o ceneo wiem - dziękuję . Joooolaaaa, jak zwykle przesadzasz. Już to kiedyś przerabiałyśmy, a Ty mi tu znowu piszesz takie gł....ty. Zresztą mam nadzieję przekonać się niedługo organoleptycznie jak w rzeczywistości mają się sprawy u Ciebie , więc proszę mi tu z takim tekstem nie wyjeżdżać, bo będzie plama na całego - jestem o tym przekonana. Muszę sprawdzić w taki sposób, bo zdjęć ani widu, ani słychu . P. S. Ale trzymaj kciuki - dobra ? Motyczko, nie jestem pewna czy to właśnie kuchnia jest wizytówką domu, ale rzeczywiście ten duży wybór materiałów nie pomaga w decyzjach. Dobrze, że ja już większość mam za sobą i teraz mogę podglądać innych, męczących się z wyborami. I w ogóle dzięki Wam wszystkim za wspieranie mnie duchowo i za dobre słowa w trakcie mych zmagań dotyczących kuchni i nie tylko - jesteście KOCHANI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 27.05.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Soniko, pamietam, pamiętam...Gratuluje kuchni, na pewno będzie piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Soniko! Po drodze do Gdańska jest Elbląg, więc i ja się upominam o wizytę i zapraszam na kawę do mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 28.05.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Sonikooooooo super gratulki z okazji zamówionej kuchni, napewno będziesz z niej zadowlona tyle czasu wybierałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.05.2006 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Soniko, pamietam, pamiętam... Gratuluje kuchni, na pewno będzie piekna. Bobo, dziekuję, dziekuję , a jak wyjdzie wkrótce się przekonamy Joasiu, dzięki za zaproszenie , tylko że my nie będziemy jechać samochodem i w ogóle to jedziemy na Hel. A Jolę muszę trochę postraszyć wizytą, to mi może te obiecane zdjęcia wreszcie przyśle . Prawda Joolaaaa???? Mam nadzieje, że się spotkamy u nas . Jeszcze raz serdecznie zapraszam. Isko, pożyjemy-zobaczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 28.05.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Honzko, a jaki sprzęt Ty wybrałaś? Bardzo jestem ciekawa. wybrałam Whirpool, bo bardzo spodobał mi się okap, a chciałam z jednej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.05.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Sonika...przestraszyć wizytą? Noooo, teraz to już zdjęć nie zobaczysz , będziesz musiała przyjechać (I mam nadzieję, że babska ciekawość zmusi Cię do tego przyjazdu do mnie ) ps. A z Helu do Gdańska, to prawie rzut beretem... mniej więcej połowa i ciut odległości z Zakopanego do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts