Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

Dziewczyny kochane - wakacje były wspaniałe :D ,

ale pora zająć się bardziej przyziemnymi sprawami - idę dzisiaj zamawiać kuchnię i mam nadzieję, że nic nieprzewidzianego znowu się nie wydarzy i że ją zamówię.

Przejęta jestem, że szkoda gadać :wink: .

Powodzenia :D , trzymam kciuki i juz czekam na zdjęcia Twojej napewno pięknej kuchni.

Pozdrawiam serdecznie,

KasiaR :wink:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny kochane - wakacje były wspaniałe :D ,

ale pora zająć się bardziej przyziemnymi sprawami - idę dzisiaj zamawiać kuchnię i mam nadzieję, że nic nieprzewidzianego znowu się nie wydarzy i że ją zamówię.

Przejęta jestem, że szkoda gadać :wink: .

Sonika...super...nie moge się juz doczekać!!!!Będzie piekna na bank!!!! :wink:

Musiałam trochę ochłonąć :wink: .

Kuchnia będzie gotowa w drugiej połowie czerwca, zamówiłam fronty lakierowane, siedziałam tam ze dwie godziny i mam dość.

Ale dowiedziałam się ciekawostki, że podobno w Blumie nie ma aż takiej możliwości wyposażania wnętrz szuflad jak w Hetischu, albo te wszystkie wkładki i podzielniki są dużo droższe.

I tak ich nie zamówiłam ze względu na koszty, ale dobrze wiedzieć na przyszłość.

Półek też nie zamówiłam. Będzie tylko jedna, na prawo od okna, podświetlana coby oświetlić blat.

Ciekawa jestem jak to wyjdzie i czy nie będę żałować, że nie zrobiłam fornirowanych, ale może nie będę i też będzie ładnie.

Teraz czeka mnie wybór sprzętu i to jeszcze muszę się spieszyć, bo wszystko ma być zakupione do czasu montażu, a przy moim tempie :wink: może być z tym problem :wink: :-? :-? :-? .

Nie mogę tego pojąć, że ta kuchnia zajęła mi aż tyle czasu.

Niby powoli dojrzewam do decyzji, ale żeby aż tak :o .

A jak będzie brzydka :( ?

Jej, tyle gratulacji i miłych słów jakbym conajmniej zdała jakieś egzaminy :wink: :D .

A może coś w tym jest, bo wyniki dopiero za parę tygodni.

Sprzęt już jakiś mam upatrzony, więc może nie będzie z tym najgorzej.

Sama już się nie mogę doczekać tej kuchni.

To była najbardziej absorbująca moją energię i umysł decyzja dotycząca wykańczania domu :o .

Ciekawe czy wszyscy tak mają :-? ?

Dzięki Natko, sama wiesz ile miałam wątpliwości.

Kubolotku, mogę tylko powiedzieć że wielki ciężar spadł z mych ramion :wink: . Może nie będzie źle.

Honzko, a jaki sprzęt Ty wybrałaś? Bardzo jestem ciekawa.

Joasiu, o ceneo wiem - dziękuję :D .

Joooolaaaa, jak zwykle przesadzasz. Już to kiedyś przerabiałyśmy, a Ty mi tu znowu piszesz takie gł....ty.

Zresztą mam nadzieję przekonać się niedługo organoleptycznie :wink: jak w rzeczywistości mają się sprawy u Ciebie , więc proszę mi tu z takim tekstem nie wyjeżdżać, bo będzie plama na całego - jestem o tym przekonana.

Muszę sprawdzić w taki sposób, bo zdjęć ani widu, ani słychu :wink: :-? .

P. S. Ale trzymaj kciuki - dobra :wink: :D ?

Motyczko, nie jestem pewna czy to właśnie kuchnia jest wizytówką domu, ale rzeczywiście ten duży wybór materiałów nie pomaga w decyzjach.

Dobrze, że ja już większość mam za sobą i teraz mogę podglądać innych, męczących się z wyborami.

I w ogóle dzięki Wam wszystkim za wspieranie mnie duchowo i za dobre słowa w trakcie mych zmagań dotyczących kuchni i nie tylko :wink: - jesteście KOCHANI!!!! :D :D :D :D :D

Soniko, pamietam, pamiętam...

Gratuluje kuchni, na pewno będzie piekna.

Bobo, dziekuję, dziekuję :D :D , a jak wyjdzie wkrótce się przekonamy :wink:

Joasiu,

dzięki za zaproszenie :D , tylko że my nie będziemy jechać samochodem :( i w ogóle to jedziemy na Hel.

A Jolę muszę trochę postraszyć wizytą, to mi może te obiecane zdjęcia wreszcie przyśle :wink: .

Prawda Joolaaaa???? :wink: :)

Mam nadzieje, że się spotkamy u nas :D . Jeszcze raz serdecznie zapraszam.

Isko, pożyjemy-zobaczymy :wink: .

Sonika...przestraszyć wizytą? Noooo, teraz to już zdjęć nie zobaczysz :wink: , będziesz musiała przyjechać :D (I mam nadzieję, że babska :wink: ciekawość zmusi Cię do tego przyjazdu do mnie 8) :wink: )

ps. A z Helu do Gdańska, to prawie rzut beretem... mniej więcej połowa i ciut odległości z Zakopanego do Krakowa :wink: