Sonika 30.05.2006 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Sonika...przestraszyć wizytą? Noooo, teraz to już zdjęć nie zobaczysz , będziesz musiała przyjechać (I mam nadzieję, że babska ciekawość zmusi Cię do tego przyjazdu do mnie ) ps. A z Helu do Gdańska, to prawie rzut beretem... mniej więcej połowa i ciut odległości z Zakopanego do Krakowa No to najazd masz murowany . A gdzie pingwinek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 No to pięknie!! Tu niby kuchnia, łazieneczki... A z boku na wakacje się umawiają! A pracować paskudy jedne, a nie wylegiwać się nad Bałtykiem PS do Jooli: Ktoś kiedyś moje dziewczyny na wakacje chciał... hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Soniczko , gratuluję wyboru kuchni , na pewno będzie śliczna A kiedy na ten Hel sie wybieracie ? Bo jak będziecie przez Bydgoszcz przejeżdżać to bym chociaż na dworcu chusteczką Wam pomachała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Baruuuu, z tego wylegiwania się chyba nic nie będzie, bo podobno ma prać całe lato żabami . Nie chcę pisać tutaj publicznie kto co chwila ogłasza całemu światu, że własnie idzie w kimono . Maxtorko kochana - jak będzie bliżej wyjazdu to dam znać, cobyśmy sobie tymi chusteczkami pomachały . ************************************************************* Sprawa kuchni posunęła się dzisiaj do przodu - kupiliśmy sprzęt i podobno korpusy mają nam montować już za m/w 10dni . A tak poza tym, to muszę zamówić szafę i zupełnie nie wiem jaką. I spakowałam jedną paczkę - co uważam za duzy sukces, bo strasznie tego nie lubię. Zawsze mi się wydaje, że na pewno będę potrzebować tego czegoś, co już jest spakowane niewiadomo gdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Ojjj Sonika!!Zazdrościsz?? Sama wiesz jak to jest z ta pracą po nocach, więc tłumaczyć Ci nie muszę. A spanie po 3-4 godziny po całonocnym zap...niu to takie sobie jest.A w temacie kuchni: czekamy z niecierpliwością na wyniki Twoich zmagań z przeciwnościami losu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 03.06.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Sprawa kuchni posunęła się dzisiaj do przodu - kupiliśmy sprzęt i podobno korpusy mają nam montować już za m/w 10dni . o rany to już tuż tuż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.06.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Sprawa kuchni posunęła się dzisiaj do przodu - kupiliśmy sprzęt i podobno korpusy mają nam montować już za m/w 10dni . o rany to już tuż tuż :) kurna no i co teraz bedziemy robic tz jak juz sie skonczy czekanie na kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.06.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Sprawa kuchni posunęła się dzisiaj do przodu - kupiliśmy sprzęt i podobno korpusy mają nam montować już za m/w 10dni . o rany to już tuż tuż :) kurna no i co teraz bedziemy robic tz jak juz sie skonczy czekanie na kuchnie Zacznie się czekanie na ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.06.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 szkoda bo ogrodek jest malo interesujacy dla mnie oczywiscie, bo ja to wszystko betonem .... a ta kuchnia byla taka ekscytujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 04.06.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Sonika, jaki będziesz miała rozmiar gornych szafek, chodzi mi głównie o wysokość? pozdrawiam i już jest mniej niż 10 dni do wielkiego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2006 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ojjj Sonika!! Zazdrościsz?? Sama wiesz jak to jest z ta pracą po nocach, więc tłumaczyć Ci nie muszę. A spanie po 3-4 godziny po całonocnym zap...niu to takie sobie jest. Baru kochana - nie gniewaj się proszę, ja tylko żartowałam. Doskonale wiem jak męcząca jest praca po nocach - przecież sama przez to przechodzę. To co, nie gniewasz się prawda??? Natko, tuż, tuż - bardzo się cieszę. Maxtorko i Mohag - ale dajecie popalić, uśmiałam się setnie , ale nie ma obawy - do zrobienia u nas jest jeszcze tyyyy....le rzeczy , a co za tym idzie i emocji. A jak wreszcie to wszystko skończę , to pewnie zacznę remontować, bo co teraz jest nowe będzie już stare i tak w koło macieju . Tak że wrażenia macie zapewnione na lata - aż do znudzenia . Honzko - górne szafki to moje wymarzone kostki - 60x60 cm. Kierowałam się głównie wyglądem, bo mogły być wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Baru kochana - nie gniewaj się proszę, ja tylko żartowałam. Doskonale wiem jak męcząca jest praca po nocach - przecież sama przez to przechodzę. To co, nie gniewasz się prawda??? Jaaaa?? Na Ciebie??? W żyyyciuuuu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2006 04:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Baru kochana - nie gniewaj się proszę, ja tylko żartowałam. Doskonale wiem jak męcząca jest praca po nocach - przecież sama przez to przechodzę. To co, nie gniewasz się prawda??? Jaaaa?? Na Ciebie??? W żyyyciuuuu!! To kamień z serca.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.06.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Sonika! A duży on był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.06.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Sonika! A duży on był?? oj tylko zeby nie za duzy, bo jak na noge spadnie to koniec z naszymi emocjami ... noga w gipsie murowana i nie bedzie mozna biegac za tymi jeszcze tyyyy....le rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.06.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Sonika! A duży on był?? oj tylko zeby nie za duzy, bo jak na noge spadnie to koniec z naszymi emocjami ... noga w gipsie murowana i nie bedzie mozna biegac za tymi jeszcze tyyyy....le rzeczy ....i byle nie spadł nie na tą piekną gresową posadzkę na dole , bo ona jest całkiem nowa i na remont sie jeszcze nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.06.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 myslisz ze jednak lepiej na noge hmmm trzeba sie zastanowic tz priorytety wybrac niby jeden kamien, to tylko jedna noga... a nowy gres, to tak szybko sie nie zrosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2006 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Sonika! A duży on był?? Oj duży - po prostu GŁAZ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.06.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Mohag kamień był ogromny , po prostu GŁAZ , ale na szczęście spadł chyba na pole , bo Soniczka cała i zdrowa no i o remontach nie wspomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.06.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 o widzisz a z takiego ogromnego GLAZU na polu to mozna piekna skulpture wyrzezbic i bedzie cacy sorry Soniczka ale na musk mi sie rzuca.. wczoraj obudzilam sie z reka w nocniku, bo zasnelam sobie na zime, a tu sie okazalo ze juz trzeba kafelki do lazienek wybierac, a ja nawet wybranej fugi do mojego gresu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts