mpb1971 13.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 fiu fiuu ..... zapowiada sie nieźle nooo, a za tydzien z kawałkiem zobacze to na zywo aż nie moge w to uwierzyć :D m. Już Ci zazdroszczę Cierpliwie czekam na cdn . ja też zazdroszczę... a pierwsze widoki kuchni skojarzyły mi się z czymś lekkim, pachnącym i niezwykle eleganckim... ale to takie pierwsze myśli. Sonika możesz spać spokojnie, będziesz miała NIESAMOWICIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 13.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 wow czekam na ciąg dalszy niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 fiu fiuu ..... zapowiada sie nieźle nooo, a za tydzien z kawałkiem zobacze to na zywo aż nie moge w to uwierzyć :D m. Już Ci zazdroszczę Cierpliwie czekam na cdn . Maxtorka...chyba się przejęzyczyłaś i chciałaś powiedziedzieć, że niecierpilwie czekasz na cdn Maksiu też Ci zazdroszczę, że zobaczysz ten cudny domek na żywo (że o właścicielce nie wspomnę ) Sonika kuchnia zapowiada się piknie Powiedz czy blaty będą jasne a cokoły ciemne jak na projekcie?Czy nie będziesz miała parapetu w kuchni?Czy na ścianę, tam gdzie płyta dasz szybę? I jakie oświetlenie planujesz nad blatami? Mów, mów, mów i wklejaj, wklejaj zdjęcia bo nas ciekawość zeźre na amen (no mnie na pewno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 nooo, a za tydzien z kawałkiem zobacze to na zywo aż nie moge w to uwierzyć :D m. Maksiu! Jak Ty będzie owe oględziny ostawiał w ostatnią sobotę czerwcową to może się spotkamy na Sonikowych włościach Sonika! Idzie piknie, dawaj całość!! A jaki zlew zamierzasz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nooo nieee A ja? No chyba nie wytrzymam i się zaurlopuję kawałek jeszcze w czerwcu i śmignę do tego Krakowa Tylko czy Sonika się nie wystraszy tylu gości naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2006 03:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 To ma być tak: - blaty będą z granitu w kolorze beżowym, z wklejonym metalowym paskiem pomiędzy - parapetu nie będzie - blat ma przechodzić w parapet - na ścianie szyba, tylko jeszcze nie wiem jaka - oświetlenie podszafkowe - dwie lampki wmontowane w wiszące szafki + oświetlenie z okapu, na lewo od okapu nie będzie, bo nie ma jak zrobić, na ścianie na prawo od okna jest podświetlana półka - podobno już jest zamontowana, idę dzisiaj zobaczyć - cokół aluminiowy tak jak i uchwyty, ale może brązowy byłby ładniejszy - muszę się dzisiaj przyjrzeć - zlewu jeszcze nie kupiłam i nie wiem jaki chcę Parę osób pytało mnie o kolor frontów - jest to mdf lakierowany na wysoki połysk, w kolorze ecru/ złamana biel - w każdym razie dokładnie taki jaki chciałam , konkretny numer lakieru doradzony przez 2112Wojtka, któremu chciałam jeszcze raz serdecznie podziękować za rady i wsparcie . Dzięki Wojtku - ten odcień to był strzał w dzisiątkę, że o olejowaniu akacji nie wspomnę . Miło mi, że Wam się podoba - mnie też i to bardzo , a najbardziej się cieszę z tego że kuchnia już jest i że po tylu miesiącach wyborów, dziesiątkach projektów, ewoluowaniu pomiędzy wiśnią, macorą i czymś tam jeszcze, temat pt. "kuchnia" powoli zbliża się do końca. Teraz na tapecie będzie balustrada . Baru, Joola - tak, dokładnie w przyszłą sobotę odwiedzi nas Maksiu - bardzo się cieszę na tę wizytę i mam nadzieję, że i Wy wpadniecie - serdecznie zapraszam , a jak nie dacie rady w tym terminie, to wybierzemy inny. Tak czy inaczej czekam na Was. Wszyscy goście mile widziani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2006 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Bobo, nie mogę otworzyć załączników , a tak bardzo bym chciała zobaczyć. Mam wiadomość - "folder skompresowany zip jest nieprawidłowy lub uszkodzony". Jak się otwiera zipy - może coś źle robię???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Maksiu! Jak Ty będzie owe oględziny ostawiał w ostatnią sobotę czerwcową to może się spotkamy na Sonikowych włościach Sonika! Idzie piknie, dawaj całość!! A jaki zlew zamierzasz kupić? Ja nie mam nic przeciwko, ale będę tylko gościem u Soniki, wiec wszystko zależy od niej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Baru, Joola - tak, dokładnie w przyszłą sobotę odwiedzi nas Maksiu - bardzo się cieszę na tę wizytę i mam nadzieję, że i Wy wpadniecie - serdecznie zapraszam , a jak nie dacie rady w tym terminie, to wybierzemy inny. Tak czy inaczej czekam na Was. Wszyscy goście mile widziani . No i widac że jednak możliwe ze sie spotkamy , fajowo, ciesze sie przeogromnie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.06.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Soniczko, przecież wiesz, że dla mnie z Gdańska do Krakowa to jak rzut beretem Oj kusisz z Maksiem, kusisz i jeszcze Baru... Qurcze...zobaczę, jeśli w firmie będzie spokojnie, to może się wyrwę na "łikend" do Krakowa Ale by było fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Soniczko, przecież wiesz, że dla mnie z Gdańska do Krakowa to jak rzut beretem Oj kusisz z Maksiem, kusisz i jeszcze Baru... Qurcze...zobaczę, jeśli w firmie będzie spokojnie, to może się wyrwę na "łikend" do Krakowa Ale by było fajnie! joola... nie daj sie prosić... dwa razy :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2006 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Soniczko, przecież wiesz, że dla mnie z Gdańska do Krakowa to jak rzut beretem Oj kusisz z Maksiem, kusisz i jeszcze Baru... Qurcze...zobaczę, jeśli w firmie będzie spokojnie, to może się wyrwę na "łikend" do Krakowa Ale by było fajnie! Ty tyle nie gadaj, tylko przyjeżdżaj - firma się nie zawali , a my z Maksiem będziemy się bardzo cieszyć A Baru to w ogóle nie ma wykrętu, bo będzie w Krakowie na wystawie ze swoim cudnym psiem - prawda Baru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.06.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 No nie wiem czy firma się nie zawali, bo będę miała nowego kierownika i boję się, że sam na początku nie da sobie rady Ale chyba nie wytrzymam i przyjadę. Strrrrasznie bym chciała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2006 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 No nie wiem czy firma się nie zawali, bo będę miała nowego kierownika i boję się, że sam na początku nie da sobie rady Ale chyba nie wytrzymam i przyjadę. Strrrrasznie bym chciała.... Przyjedź proszę, baaardzo proszę, a poza tym w weekendy się nie pracuje, no chyba że się ma taką pracę jak ja . To jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.06.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 a kiedy będziesz jechać na Hel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 14.06.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Sonika kuchnia piękna ! Gratuluję wyboru. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.06.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 No nie wiem czy firma się nie zawali, bo będę miała nowego kierownika i boję się, że sam na początku nie da sobie rady Ale chyba nie wytrzymam i przyjadę. Strrrrasznie bym chciała.... Przyjedź proszę, baaardzo proszę, a poza tym w weekendy się nie pracuje, no chyba że się ma taką pracę jak ja . To jak ? Ja ma firmę niemal całodobową Ale będę się starała baraaadzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Czekam na calosc tej kuchni! Prosze tez o zblizenia aby sobie lepiej popatrzec...Na razie tylko wiem, ze ladnie bedzie - ale jak - to dalej tupie i czekam...., na calosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.06.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A Baru to w ogóle nie ma wykrętu, bo będzie w Krakowie na wystawie ze swoim cudnym psiem - prawda Baru ? Ano będę, będę , a przynajmniej mam taką nadzieję, bo do tej pory nie dostałam jeszcze potwierdzenia zgłoszenia na wystawę. A Nadiuch cudny, przecudny nawet jak dla mnie, ciekawe ino co sędzia rzeknie na tę urodę Pozdrówka i czekam na zdjęcia całości Joola! Zrób sobie weekend ze smokiem wawelskim, nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 14.06.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 No wyglda na to, ze turysci beda teraz przyjezdzac do Krakowa nie po to, aby zobaczyc Wawel, ale dom Soniki Ja tez z niecierpliwoscia czekam na cd zdjec. Chyba musisz byc dumna, Soniko, ze doszlas do TEGO ETAPU.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts